אלזס - ביום אחד
-
שלום,
אני בקיץ אהיה ביער השחור, זוג פלוס 17,14
יש לי יום אחד שאמור להיות מוקדש לאזור הנ"ל.
מה הייתם "מכניסים" ליום אחד באלזס?
תודה רבה
-
אלזס - ביום אחדריקוויר או ריבווילה (אם האחרונה אז גם חנות מפעל של דניאל סטופל)
טירה
קולמר
-
אלזס - ביום אחדמוזיאון המכוניות במולוז שגם בתכנון שלנו אמור להיכנס ביום אלזס או שאפשר להכניס אותו ביום אחר?
מוזיאון מכוניות
קולמר
ריקוויר
שטרסבורג
הגיוני ביום אחד?
-
אלזס - ביום אחדלא
-
אלזס - ביום אחדתיארת כאן בין יומיים לשלשה ימי טיול

-
אלזס - ביום אחדOK
אם יש לי 10 ימים כולל יום ההגעה, מבחינת מבנה:
5 ימים יער שחור
2 ימים חבל אלזס
יום אחד שוויץ
יום פארק אירופה
זאת חלוקה הגיונית?
-
אלזס - ביום אחדעוד דבר, אני רואה בגדול כמובן מעבר לנופים וכו' שיש ביער מגלשות, מרחצאות, רכבלים ופארקי מים. אני גם רואה שאנשים חוזרים ועושים למשל פעמיים פארק מים או פעמיים רכבל או כל יום מרחצאות.
אני מבין שהיער מציע שלל ומגוון רחב של אפשרויות ופעילויות, אני מאד אוהב מים, בריכות, פארקי מים וכו', אבל נראה לי ממצא לעשות פעם אחת במשך 10 ימים ולסגור פארק מים, מגלשה, רכבל ולהתקדם הלאה לשאר האפשרויות. או שזה בעיקר מה שעושים ביער? האמת פארק חבלים לא נראה לי כזה להיט ואני רואה שאנשים מתלהבים מזה בטרוף, אז אולי אני נוסע למקום לא נכון, השאלה שלי אם חמישה ימים באזור היער אחרי שהייתי במגלשה, רכבל, מרחצאות ופארק מים אכן יספיקו?
בקיצור נראה לי שאני קצת מבולבל ולא יודע בדיוק כיצד ואיך לסדר את הימים ביער השחור, אני כן יודע שלא מעניין אותי ללכת כל ערב למרחצאות, ולא מעניין לעשות את מגלשות X ולמחרת את מגלשות Y
איזה בלאגן

-
אלזס - ביום אחדאלון,
הילדים שלך כבר גדולים, בעצם מתבגרים. החלוקה שאתה מתאר פה מאוד הגיונית בעיניי לגילאים שלך . הרוב פה מטיילים ביער עם ילדים יותר קטנים ומחפשים דרכים להעסיק אותם.
אם הילדים חובבי פעילות אתגרית לא הייתי מוותרת על פארק חבלים.
אתה מכיר הכי טוב את המשפחה שלך. עשה מה שטוב בעייניך. לא חייבים בשיטת העדר.
נסיעה טובה ותהנו,
טל
-
אלזס - ביום אחדתתכנן לפי מה שמעניין אתכם לעשות.
לדוגמא, אנחנו עלינו ביותר מרכבל אחד כי מבחינתנו העלייה ברכבל לא הייתה עלייה לצורך עלייה אלא עלייה לצורך התחלה של טיול רגלי ונהננו לערוך מספר טיולים רגליים.
אם העלייה היא לצורך סימון V על עלייה ברכבל אז מספיק רכבל אחד.
-
אלזס - ביום אחדאלון:
קודם כל תעשה חשבון מה מעניין אותך ואת המשפחה ולא ההפך....
היער השחור והאזור מאפשרים מגוון רחב של טיולים.
אצלנו החלק של אלזס התחיל ונגמר בקולמר הספיק לילדים אבל זה לאחר שהיינו חצי שנה לפני בטיול זוגי באזור.
ליום באלזס:
1. קולמר
2. טירה\אולי מבצר\אולי סדנת שוקולד
ואם יש כוח ורצון אז לסיים בריקוויר.
-
אלזס - ביום אחדמוזיאון המכוניות הוא אתר חובה מבחינתנו, אני אתחיל ממנו ביום ראשון ונראה איך וכמה מתלהבים מהעיירות הציוריות שבחבל.
-
אלזס - ביום אחדהיי אלון
אנחנו נוסעים בסוף חודש הבא עם בני 15, 13 אותן התלבטויות, כשאסיים לבנות מסלול אשלח לך.
אנחנו חוזרים מפרנקפורט אז הוספנו את מוזיאון מרצדס ופורשה חוץ מהמוזיאון בצרפת.
(אין מה לעשות בני נוער ומכוניות זה כנראה שילוב מנצח)
לימור