עזרה בתכנון מסלול לשלושה ימים ביוון
-
שלום ותודה מראש לעוזרים,
אנו שני זוגות צעירים הנוסעים בתחילת יולי ליוון.
נוחתים באתונה בשלישי בבוקר, שוכרים רכב ומחזירים אותו באתונה ביום שישי בבוקר (את שישי-שבת נעביר באתונה).
נשמח לעזרה בתכנון המסלול המעגלי מחוץ לאתונה (שלישי בוקר עד חמישי ערב):
אנו מעוניינים לראות נופים, לבקר בכפרים ציורים ו״אותנטיים״ (טברנות וכדו׳) ובאטרקציות ״חובה״ (מנזרים וכו׳).
כמו כן, האם כדאי (בהתחשב בעונה - יולי) להזמין מקומות לינה מחוץ לאתונה מראש או לזרום ולמצוא מקום לינה באותו היום לפי התקדמות הטיול?
שוב תודה לכל העוזרים!
יוני
-
עזרה בתכנון מסלול לשלושה ימים ביווןהייינו לפני כמה שנים ביוון אנסה לענות ממה שאני זוכרת.
אתונה היא עיר מאוד אפורה ומשעממת בעיני. יש את המוזיאון והאקרופוליס שהכניסה קצת יקרה אבל זו אטרקציה מלאה בעתיקות אם זה מעניין אתכם.
משם לקחנו מעבורת לאי פארוס ויש גם אנטיפארוס- היה ממש נחמד- אין שם נוף מי יודע מה אבל חופים נקיים ושקטים- שם גם יש הרבה בתי קפה בסגנון יווני, מוזיקה מקומית וכו... מומלץ
כדאי לשכור רכב ולנסוע לקלמבקה- שם יש את המנזרים המפורסמים של מטאורה- לא להחמיץ!!
זה פחות או יותר - תכנסו לגוגל ותנסו לראות אם זה מעניין אתכם בהצלחה!
-
עזרה בתכנון מסלול לשלושה ימים ביווןב-3 ימים הייתי נוסע למטאורה, בלי לחשוב פעמיים. צריך שם יום שלם כדי לספוג את האווירה ולבקר במנזרים השונים-הייתי מקדיש לכך את רביעי. צריך לחשוב על תוכנית ליום שלישי וחמישי. אולי אגם פליסטרס, אולי חצי האי פליון.
באתונה, האזור של אקרופוליס מדהים ביופיו- לא לוותר
אפשר גם לנסוע למקדש פוסידון דרומית לאתונה.