מלאס וגאס למפלי הניאגרה
-
שלום זוג שמתכנן לטוס מלאס וגאס למפלי הניאגרה להשאר לילה אחד במפלים בצד הקנדי ומשם להמשיך לאלף איים ולטחר מכן לרדת לכיוון ניויורק/מנהטן. האם עדיף לטוס לטורונטו ומשם לשכור רכב כשאת הרכב אנו למעשה מחזירים בארהב? או לטוס לבאפלו להשכיר את הרכב בצד של ארהב ולהכנס עם הרכב לקנדה ולחזור בהמשך לארהב? שאלה שניה: האם לנסוע לכיוון אלף האיים דרך הצד הקנדי או דרך הצד האמריקאי? תודה!
-
מלאס וגאס למפלי הניאגרהאם תשכרו בקנדה ותחזירו בארה"ב תצטרכו לשלם דמי החזר וגם לחפש חברה שתסכים לזה (לא כל החברות מאפשרות זאת), עדיף לשכור בארה"ב. לדעתי גם הטיסה תהיה יותר זולה לבפאלו מאשר לטורונטו.
-
מלאס וגאס למפלי הניאגרהיש טיסות ישירות מוגאס לבאפלו בחברת SOUTHWEST.COM
-
מלאס וגאס למפלי הניאגרהיש גם טיסות של jetblue מווגאס לבפאלו. אפשר לעשות בדיקה באתר KAYAK.
בכל מקרה צריך יהיה לשלם קנס על החזר האוטו במנהטן.
הקנס הכי "שפוי" שמצאתי הוא של חברת National.
פוריה
-
מלאס וגאס למפלי הניאגרהתודה על התשובות. אני לא יודע אם זה מייצג, אבל בדקתי לגבי חודש אוגוסט באויס: לקיחת רכב רמה B מטורנטו והחזרתו במנהטן מיום א עד יום חמישי (4ימים) עולה 505 דולר קנדי שזה כ-410 דולר אמריקאי ואילו לקיחת הרכב בבפאלו באותם תנאים עולה 444 דולר אמריקאי, כמו כן נפח הטיסות והחברות לטורנטו גדול יותר ועלות הטיסה לטורנטו זולה בכמעט 100 דולר כ 300 דולר לבאפלו לעומת כ 200 דולר לטורנטו זה דיי לא מסתדר... איפה הטעות שלי? כמו כן אודה על התיחסות לגבי המסלול העדיף לאלף האיים תודה
-
מלאס וגאס למפלי הניאגרההיי שש,
את מציגה תוכנית מאד פרטנית.
שימי לב יש לך הרבה משתנים: מחירי חברות ההשכרה, מחירי טיסות, סוגי רכב שתיקחי, וקנס על המקום שתחזירי.
אני חושב שדווקא עכשיו הטיול אמור לקחת את המקום הראשון בסדר העדפות שלך.
הבדלים תמיד יהיו.
לגבי הקנס שימי לב שאת סוגרת אותו עוד במעמד החתימה על החוזה.
-
מלאס וגאס למפלי הניאגרהתלוי כמה זמן אתם מתכננים להיות עם הרכב. אם מדובר בפרק זמן מכובד, לדעתי זה מצדיק להשכיר את הרכב בארה"ב כי ככה אתם תוכלו לטייל במדינה עצמה על הציר שתכננתם לפני שאתם נכנסים לקנדה. . אם אתם מתכננים להיות עם הרכב רק ימים ספורים אז זה באמת תלוי בקילומטארז' שאתם מתכננים לעשות.