כפפות סנובורד של LEVEL
-
הי. בקצרה:
פעם ראשונה סנובורד -
הבנתי שיש כפפות טובות של חברת LEVEL, ומהחיפושים שלי עליתי על אחת משתי אופציות: FLY או HALF PIPE. מה אתם אומרים?
הבנתי שלא כדאי להתפשר בתחום הזה אחרת סובלים ( הכוונה למיגון שיש בכפפות )
תודה -
כפפות סנובורד של LEVEL:Reמה שנוח לך, לא כזה משנה כל עוד יש מיגון לשורש כף היד. אפשר גם לקנות מגן נפרד לשורש כף היד ולשים אותו בכפפות רגילות. אותו אפקט במחיר זול בהרבה. -
כפפות סנובורד של LEVEL:Reלך לעודפים ברעננה
אחרי שגם אני הגעתי למסקנה שזה מה שאני מחפש ראיתי את המחיר והלב שלי יצא החוצה.
מוכרים את אותן כפפות בלמטייל ברעננה ב30 אחוז הנחה, ובמקומות אחרים אי אפשר אפילו לדבר על הנחה על הכפפות הללו. -
גם ניר וגם רוי צודקיםאת ה- Half Pipe שלי רכשתי בלמטייל עודפים פ``ת לפני 3 שנים במחיר באמת מעולה ביחס למחיר שלהן בכל מקום (לרבות בחו``ל). אבל צודק ניר שאת אפקט בטיחות כף היד אפשר להשיג ברמת נוחות דומה גם עם כפפה אחרת ומיגון נפרד שבד``כ ישב אפילו טוב יותר על היד (כי הוא לא יהיה בין שתי שכבות של כפפה אלא ישירות על כף היד). השילוב מאפשר בדיקת מגוון רחב של פירמות ודגמים (יש מספר חברות עם כפפות לא פחות איכותיות מ- Level, עם ובלי מיגון), צירפתי שני קישורים לדוגמא.
Ziener
Dakine -
גם ניר וגם רוי צודקים:Reגם אני מחפש כפפות לסנואובורד. שנה שעברה השתמשתי במיגון נפרד שהשכרתי באתר בחו``ל (ולא יצא יקר האמת). איפה אפשר לקנות את המיגון בנפרד כאן בארץ? -
גם ניר וגם רוי צודקים:Reכל חנות שמעסקת ברולרים וסקייטבורד -
גם ניר וגם רוי צודקים:Reראיתי שבכפפות של LEVEL המגינים הקשיחים גם נעים עלציר ימינה שמאלה עד כמה זה חשוב? הבן שלי עובר השנה הסבה לסנובורד ומחיר כפפות שתהינה קטנות עליו בפעם הבאה קורע את הכיס. יש לו מגינים מהרולרס, וכפפות סקי האם היתם מסתפקים בכך?
יפעת -
יפעתלא ברור לי לאיזו תנועה את מתכוונת אצלי המגן מורכב משני חלקים כשהאחד נע על השני בתנועה סיבובית (בורג אחד שמחבר) כדי לאפשר תנועה של האגודל. ללא התנועה הזו המגן והכפפה היו מאוד לא נוחים (אם אני אזכור אני אצלם את המגן בערב) -
יפעת:Reלתנועה הזו התכוונתי אם כי חשבתי שהציר הזה מאפשר תנועה של שורש כף היד לצדדים. האם היית מסתפק בכפפות סקי עם מגן של רולרס חיצוני, במקום כפפות של LEVEL או האם ידועה לך חברה אחרת זולה יותר עם מידות לילדים(5.5)?
תודה
יפעת