מלון ברומא?
-
אהלן חבר'ה!
אני טס בקרוב עם החברה ל4 לילות ברומא.
התחלתי לחפש חבילות נופש באינטרנט אבל המלונות המוצעים נורא גרועים לפי הביקורות ואני מתחיל להתייאש.
כנראה שאזמין מלון לחוד וטיסה לחוד למרות הקפיצה במחיר, ואני זקוק לעזרתכם בהמלצה על מלון טוב ברומא(לפחות 4 כוכבים, קצת להתפנק) שיהיה יחסית מרכזי אבל גם שקט.(מה שבאמת חשוב זה הנקיון והיחס ואולי גם איזו ארוחת בוקר נחמדה)
אם מישהו מכיר אשמח לעצה ועזרה

תודה רבה

-
מלון ברומא? -
מלון ברומא?אני ממליץ להעזר באתרים פופולרים כמו booking או tripadvisor ולא להסתמך על המלצה של גולש בודד בפורום. יש ברומא מבחר עצום של בתי מלון. המחירים ברומא גבוהים מאוד ואם אתם טסים בקרוב כדאי להזדרז ולהזמין מקום כי רומא יעד מאוד פופולרי.
-
מלון ברומא?הבעיה היא שבטריפ אדוויזר ובוקינג יש מלא תגובות של בעד ונגד וזה נורא מבלבל, אז בגלל זה אולי אני מעדיף להסתמך על דעה של גולשים ישראלים שיוכלו לתת ביקורת יותר בונה וטובה.
תודה

-
מלון ברומא?יש ציון ממוצע לכל מלון, ואת התגובות אפשר לסנן לפי הפרופיל של המשתמש. אם יש הרבה המלצות זה יותר שימושי מהמלצה של אדם אחד בפורום.
-
מלון ברומא?עדיין אני אשמח לתגובות של משתמשים ישראלים שהיו במלונות שם ויוכלו לחוות דעה
-
מלון ברומא?אוהד,
בבוקינג ניתן לסנן לפי תגובות אורחים ישראלים..
שים לב באתר בוקינג, בפינה העליונה מצד שמאל "קראו את חוות הדעת"
גם לי מאוד חשוב לקרוא רשמים של ישראלים
ובבוקינג ההמלצות בד"כ אמינות כי מבוססות רק על מי שבאמת התארח.
הציון שמופיע בבוקינג - עדיף שיהיה מ7.5 ומעלה.
וכאן באתר ב1001 טיפים, מלא המלצות של גולשי האתר.
תכתוב בגוגל 1001 טיפים לינה רומא
אין לי אפשרות לצרף קישור כרגע..
או להיעזר במנוע החיפוש בדף הראשי של אתר למטייל לכתוב "מלון רומא"
בהצלחה
-
מלון ברומא?מלון פריז או מלון מיאמי
-
ממליצה על מלון טיימס הוטלהייתי אוגוסט שנה שעברה והיה נהדר.
-
ממליצה על מלון טיימס הוטלתודה
לצערי אין בתאריכים שלי את המלון הזה אבל נראה מעולה! -
מלון ברומא?מלונות אקדמיה ו-וייט בדרך כלל מוצעים בדילים, והם מוצלחים ומרכזיים.
-
מלון ברומא?היינו 4 לילות באתר הזה לפני שלושה שבועות.
לא מדובר במלון, אלא ב B&B.
מפואר מאוד, נקי, מרווח וממוזג.
אנחנו אהבנו מאוד את המיקום שכן הוא ממוקם בלב רובע מונטי הטרנדי. מאוד אותנטני. קרוב מאוד לקולוסיאום (5 דקו הליכה). רבע שעה הליכה משאר האתרים המרכזיים (מזרקת טרווי, מדרגות ספרדיות ופיאצה נבונה).
יש שיאמרו שהוא לא מרכזי מספיק, אבל אם אם זוג צעיר שלא חושש ממעט הליכה, אני ממליץ מאוד על המקום.
בעל המקום מאוד ידידותי והמליץ לנו על מספר מקומות (מסעדות) של מקומיים.
-
מלון ברומא?מדהים אבל לצערי תפוס עד אוגוסט.
ואחרי בדיקה על אקדמיה ווייט ראיתי מלא ביקורות רעות לצערי....