קופוני הנחה באאוטלטים
-
שלום לכולםם
אשמח שמישהו יעשה לי סדר לגבי קופוני ההנחה באאוטלטים
האם צריך להירשם באתר שלהם????
או רק לקחת חוברת שוברים בכניסה לאאוטלט
או איך זה בעצם הולך...
אנחנו נוסעים בספטמבר
תודה לעונים
דורית
-
קופוני הנחה באאוטלטיםעל מנת לקבל חוברת קופונים באאוטלט עצמו, את צריכה לגשת למודיעין ולהציג את הדרכון שלך (ישראלי/אירופאי), נותנים לך את חוברת הקופונים במקום.
-
קופוני הנחה באאוטלטיםצהריים טובים
האם יש קופונים גם בגרזי גרדן וגם בווגס

-
קופוני הנחה באאוטלטיםאפשר גם להרשם לפרמיום אאוטלטס ולקבל במייל כל מיני מבצעים וקופונים.
לא זוכר לגבי וגאס אבל בג'רזי גארדנס יש חוברת קופונים במודיעין כמו שצויין קודם.
עופר
-
קופוני הנחה באאוטלטיםבוגאס יש אפשרות לקבל חוברת קופונים בשני האאוטלטים של רשת פרימיום. רצוי להוריד קופון מהאתר שלהם אחרי ההרשמה ולגשת איתו לשירות הלקוחות כדי לקבל את חוברת הקופונים.
בנוסף כמו שעופר כתב יש קופונים שאפשר להוריד רק מאתר האינטרנט שלהם
-
קופוני הנחה באאוטלטיםעד כמה שאני זוכר יש בשניהם.
-
קופוני הנחה באאוטלטיםיש outlet מומלץ באורלנדו?
-
קופוני הנחה באאוטלטיםבוודאי:
Orlando Premium Outlets
8200 Vineland Avenue,
Orlando, FL 32821
(407) 23 8-7787
Prime Outlet Orlando
4951 International Drive
Orlando, FL 32819
(407) 352-9600Belz Factory Outlet World
W. Oak Ridge Rd 5201
Orlando, FL 32819
נמצא ליד יוניברסל
לקניית בגדים מומלצת במיוחד החנות הענקית של VF- ממש זול.
-
קופוני הנחה באאוטלטיםאנא שימו לב שאתם נרשמים ל VIP CLUB ב Primium outlets :
אתם בוחרים באיזה אאוטלטים אתם מעוניינים וליד כל אאוטלט יש מבצעים שונים ספציפיים לאותו אאוטלט.
לגבי חוברת הקופונים: צריך להדפיס קופון לקבלת החוברת. והוא תקף רק ל 30 יום. לכן מומלץ להדפיס את הקופון כמה שיותר קרוב לנסיעה.
בהצלחה,
פוריה
-
קופוני הנחה באאוטלטיםיש חנויות כגון: GAP, ROCKPORT, REEBOK, שעושות הנחה של 10 אחוז בהצגת כרטיס AAA ללא צורך בקופון. אין כפל מבצעים, למיטב ידיעתי.
אם מוסרים אי-מייל בחנויות רשת בעת קנייה ראשונה, מקבלים אי-מיילים עם מבצעים, קופונים והנחות שונות. בעת הקניה גם מקבלים קופוני הנחה לפעם הבא או לחנויות שותפות.
אפשר לחפש גם קופוני הנחה - לא רק לחנויות - באתרים כגון:
RETAILMENOT.COM
-
קופוני הנחה באאוטלטיםבכל אאוטלט/קניון מומלץ לגשת למודיעין ולקבל את מפת הקניון
בהצגת טריפל A מקבלים את חוברת הקופונים בחינם
-
קופוני הנחה באאוטלטיםתהליך קבלת חוברת הקופונים הוא אכן כפי שתארו קודמי: ניגשים למשרד של ה-Outlet ומציגים כרטיס SYC&S של ה-AAA, או סתם דרכון זר ואז החוברת ניתנת בחינם.
עם זאת, הנסיון שלי עם הקופונים, היה שברוב המקומות כשרציתי לקנות משהו ולקבל את הנחת הקופון, נאמר שהמוצר הוא כבר במחיר מבצע ואם אני רוצה לקבל הנחת קופון, זה יהיה מהמחיר המלא הרגיל של המוצר, מה שהפך את המחיר הסופי לגבוה יותר ממחיר המבצע.
בחלק אחר מהקופונים ההנחה מותנית ברכישה מעל סכום מסוים, שלא תמיד עומדים בו.
זה לא אומר שאין גם קופונים טובים, רק ענין של תאום ציפיות, כי לא כולם כאלה.
שימו לב שלפעמים מעבר לקופונים יש מבצעים והנחות כתלות ביום המסוים בשבוע, בתאריך מסוים או אפילו בגיל הרוכש (לפעמים יש הנחות ל-Senior Citizen, שבארה"ב זה בגיל צעיר יותר מאשר אצלנו).
-
קופוני הנחה באאוטלטיםכמה מילים על קופונים:
יש כל מיני קופונים ודרכים להשיג אותם:
יש קופונים כלליים של הרשת - חפשו בגוגל את שם הרשת. למשל gap coupon. אתם צרכים קופון מסוג in-store (להבדיל מקופון שמתאים לקנייה ברשת). במקרה כזה הקופון יהיה קוד גנרי (למשל "HappyMay") שאפשר להשתמש בו כמה פעמים שרוצים.
יש קופונים אישיים וחד פעמיים (הקוד יהיה משהו בגנון 12XY89POL9965). במקרה כזה קשה יותר להשיג קופון כזה, וכמובן שאי אפשר להשתמש בו פעמיים. קופונים כאלה קשה למצוא באינטנרט כי בגלל שהם חד פעמיים מישהו כבר השתמש בהם לפניכם. אבל אם תרשמו לקבל פרסונמות מהרשת תקבלו הרבה פעמים קופון חד פעמי כזה בעת ההרשמה (20% הנחה על קנייה ראשונה למשל) או במקרים מיוחדים (כמו יומולדת שלכם או של הילדים ש'במקרה' נופל על מועד הטיול לארה"ב).
יש קופונים שמחלקחם בחוברות בלובי של המלון או מקומות כאלה (זה בעיקר קופונים של מוצרי תיירות ופחות של חנויות)
יש קופונים שמתייחסים לחנות מסויימת במתחם מסויים. זה יכול להיות חוברות קופונים של הקניון (כמו שהוזכר), זה יכול להיות קופוני הנחה לחנוית בטיימס סקאוור וכו'. שימו לב שיש לרוב כמה סוגי פנקסי קופונים בקניון:
בתשלום (לרוב 5 דולר)
לחברי AAA
לתושבים מחוץ למדינה
כלליים
לפעמים לא מדובר על אותו פנקס ולפעמים כן
יש הנחות כלליות ל AAA. ממש לא בכל מקום
יש לפעמים הנחות נקודתיות. למשל הייתי פעם בחנות והודיעו ברמקול "בשעה הקרובה מי שיציג רשיון נהידה מחות למדינה יקבל הנחה"
שימו לב שלא תמיד ניתן לשלב קופונים באותה קנייה, והאמריקאים לא יציעו לכם לפצל קנייה. כלומר זה שיש לכם קופון 10$ הנחה בקנייה מעל 50$ לא אומר שתקבלו 20$ הנחה בקנייה מעל 100. תצטרכו לפצל קנייה (אם ניתן) ולהסביר למוכר שזה מה שאתם רוצים.
כן, הרבה מהקופונים מוגבלים - לא כולל דברים מסויימים, רק בקנייה מעל 40-50 דולר וכו'. אבל בסך הכל הם בהחלט יכולים להשתלם
ועוד מילה אחת - לחנויות/קניונים שאני מתכנן מראש להכנס - אני מכין מראש קופונים.
אבל גם אם נכנסתי באופן ספונטני לחנות - תמיד אני מחפש בזמן אמת (אינטרנט בסלולר) קופונים. באחוז לא זניח מהמקרים זה מצליח.
-
קופוני הנחה באאוטלטיםלמי שאוהב OLD NAVY. נרשמים באתר שלהם ומקבלים קוד קופון חד פעמי של 20%, שטוב גם באונליין אבל גם בחנות.
היתרון בשימוש בחנות - זה תופס מעבר לכל מבצעי החנות.
השבוע הייתי בג'רסי גרדנס שם שינו את האולד נייבי למודל אאוטלט (קודם היתה חנות רגילה), קניתי 28 פריטים, השתמשתי בקופון. יצא סך הכל 208$. בדיחה. וזה כלל ג'ינסים, שורטים, חולצות ועוד ועוד ועוד.