צריך עזרה בנוגע למזוודות
-
היי, אני דיי בבעיה שאני לא מצליח למצוא לה פתרון, הייתי משח לעצות ורעיונות מכם.
אני ובת זוגתי טסים לארה"ב שלושה שבועות, מתכננים לעשות שופינג דיי רציני שם, אחרי ארה"ב אנחנו טסים למקסיקו, לא הייתי רוצה להיסחב עם המזוודות למקסיקו, גם זה לא כיף להיסחב עם מזוודות כבדות ולטייל איתם וגם מחשש לגניבות וכו',
הייתי שמח אם מישהו יכול לתת עצה או רעיון מה כדאי לעשות?
-
צריך עזרה בנוגע למזוודותמה אחרי מקסיקו? חוזרים לארה"ב?
-
צריך עזרה בנוגע למזוודותבעיקרון אחרי שאנחנו מסיימים בלאס וגאס אנחנו נוסעים למקסיקו, אחרי מקסיקו טיסה לניו יורק ומשם הביתה, בעיקרון אנחנו לא מתכננים שוב לטייל ביעד בארה"ב
-
צריך עזרה בנוגע למזוודותאם יש מרווח בין הטיסות, אפשר להשתמש בשירות כזה, או כל SELF STORAGE אחר שתמצא בגוגל ויתאים לך.
אם אין מרווח, אני מניח שיהיה מי שיסכים להביא את המזוודות עד אליך לשדה תמורת תשלום מתאים. במקרה כזה, חשוב לבדוק את הציוד לפני קבלתו המחודשת (זכור ששואלים אותך בבידוק אם הציוד היה ברשותך כל הזמן וכיו"ב).
-
צריך עזרה בנוגע למזוודותמרווח בין הטיסות בין איפה לאיפה?
כי אנחנו מסיים את ארה"ב בלאס וגאס, נוסעים למקסיקו.
שנסיים את מקסיקו אנחנו ישר טסים לניו יורק ומשם לארץ.
למה הכוונה שלך הייתה?
-
צריך עזרה בנוגע למזוודותאתה צריך לתת פרטים מדוייקים יותר, אם אתה רוצה רעיונות.
הבנתי שאתה נוחת בניו יורק ועושה שם קניות, רק אח"כ הוספת את וגאס.
לא כ"כ ברור לי איך בדיוק אתה מצפה להשאיר מזוודות במקום אחד ולקבל אותן במקום אחר.
זה אפשרי, כמובן (תמיד תמצא משלח שיעשה עבורך הובלה ואחסנה), אבל יעלה לך די הרבה כסף.
אפשר גם לשלוח מזוודה ארצה בהובלה ימית (כ-40 יום לפחות), אבל אם הקניות גדולות, תצטרך כנראה לשלם מיסים.
בקיצור - נסה להסביר בדיוק את הסיטואציה.
-
צריך עזרה בנוגע למזוודותלפי מה שאני מבין, מלאס וגאס הם טסים למקסיקו, וממקסיקו לניו יורק.
-
צריך עזרה בנוגע למזוודותהאם במקסיקו אתם נכנסים ויוצאים מאותו שדה תעופה? אולי לקחת אתכם את המזוודות למקסיקו ושם לאכסן בשמירת חפצים בשדה התעופה (לבדוק כמובן אם יש)
-
צריך עזרה בנוגע למזוודותאוקיי אני אסביר את כל המסלול כדי שתבינו יותר טוב ותוכלו לעזור.
יש לנו בינתיים כרטיסי טיסה מתל אביב לניו יורק וחזרה מניו יורק לתל אביב.
בעיקרון אנחנו מתחילים את הטיול שלנו בניו יורק, לאחר מכן אורלנדו, אחרי זה מיאמי ואז לאס ווגאס.
שמסיימים בלאס ווגאס אנחנו טסים למקסיקו (עדיין לא הזמנו כרטיסים למקסיקו הלוך חזור) התכנון הוא להזמין כרטיסים הלוך מוגאס לקנקון ומקנקון לניו יורק.
כמובן שלאורך כל ארה"ב אנחנו נעשה קניות עד לאס ווגאס.
מה שאני לא רוצה זה להסתובב עם המזוודות והקניות במקסיקו, גם מחשש לגניבות וגם פחות נוח.
לגבי התגובה להשאיר את המזוודות בשדה התעופה במקסיקו זה אפשרי? יש להם שם אחסון מזוודות בשדה התעופה? אם כן מה המחירים פחות או יותר?
-
צריך עזרה בנוגע למזוודותזה קצת יותר ברור.
לפי אתר שדה"ת בקנקון, יש להם רק לוקרים קטנים ואין שירות עבור מזוודות.
נסה אולי (אם טרם הוזמנו כרטיסים) לשנות סדר הנסיעה כך שתעשו קודם את וגאס, אח"כ מיאמי (שם חפש SELF STORAGE בו תוכל להשאיר את המזוודות) ואז חזרה ממיאמי לישראל.
בדוק עלויות, לא בטוח שהסיפור כולו כלכלי, עם מחירי המזוודות בטיסות פנים, אחסון וחזרה ממיאמי לישראל. בסוף ישתלם לך לקנות בארץ...
-
צריך עזרה בנוגע למזוודותהכרטיסים הוזמנו, יכול להיות שיש במקסיקו עצמה מקום לשמירת חפצים לשבועיים בעלות נורמלית?
-
צריך עזרה בנוגע למזוודות -
צריך עזרה בנוגע למזוודותתודה עלה העצה אבל חיפשתי בגוגל

אני פשוט רוצה לדעת אם מישהו מכיר באופן אישי מקום ששומר שהוא יהיה אמין עם שירות טוב, אני מפחד ליפול על מקום שבעצמו יגנוב או שיהיה איתו תקלות אחרות