לשמור מקומות באיזיג'ט?
-
שלום לכולם,
אני מתכנן לטוס עם איזיג'ט בדצמבר (חנוכה) ללונדון עם שתי בנות בגילאי 7-8 בע"ה.
השאלה שלי היא האם כדאי להזמין מקומות בטיסה מראש או שככל הנראה יושיבו אותנו ביחד?
תודה רבה!
-
לשמור מקומות באיזיג'ט?באיזיג'ט הצ'ק אין נפתח 30 יום לפני הטיסה, ואם תקפיד לעשות צ'ק אין ממש עם פתיחתו יש סיכוי טוב שיושיבו אותכם ביחד.
יחד עם זה, אי אפשר לדעת בוודאות, ועם שתי ילדות קטנות אני אישית הייתי מעדיפה לשלם עוד כמה שקלים כדי להבטיח ישיבה משותפת. אבל זה לגמרי עניין של אופי... כבר היינו בסיטואציה שעקב פשלה של אל על פיזרו את משפחתי (2 הורים ו-3 ילדים, מתוכם שניים בני שש) בכל המטוס, והעניין נפתר רק בזכות אנשים נחמדים שהתחלפו איתנו במקומות. השאלה אם אתה רוצה בכלל להסתכן בלהגיע למצב כזה...
-
לשמור מקומות באיזיג'ט?מניסיוני וגם ניסיון של חברים, אם עושים צ'ק אין מיד עם פתיחתו 30 יום לפני הטיסה, אז מקבלים מקומות באותה שורה - 5 מקומות לכל משפחה, בטיסות שונות, חלקן בעונות שיא.
בהצלחה
-
לשמור מקומות באיזיג'ט?אם אתה מלווה בילדות ככל הנראה יושיבו אתכם יחד. אפשר לעשות צ'ק אין חודש לפני הטיסה . ככל שתקדימו לעשות זאת הסיכוי למקומות טובים יחד גדולים . לא הייתי טורחת להזמין מקומות בתשלום
איריס
-
לשמור מקומות באיזיג'ט?רק מוסיפה שהם גם דואגים להצמיד הורה לילד. במקרה שלנו ההקצאה היא שיש הורה מכל צד של מעבר (המקומות הם 3 בצד אחד ו2 בצד השני).
-
לשמור מקומות באיזיג'ט?תודה רבה לכולכן!!
אנסה לעשות צ'ק אין מיד כשיתאפשר, בלי להזמין מקום מראש.
-
לשמור מקומות באיזיג'ט?סביר להניח שאם תבצע צקאין בתחילת הרישום לא תהיה לך בעיה לשבת ביחד עם הבנות
אני אישית מעדיף לשלם כמה שקלים.. 4יורו כפול 3 ויש לי שקט ומקום קבוע.
מקסימום הלכו 50 ש:ח לצד. השקט שלי שווה את המחיר.