ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שבועיים בספרד-פירנאים

פורום אירופה
    3
    3
    1607
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • reutfu
      reutfu נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אנחנו 3 בנות שטסות לשבועיים ומעוניינות לשמוע המלצות על הפירנאים..

ובנוסף, כמה זמן מומלץ להיות בפירנאים כשאנחנו מעוניינות להיות גם בערים הגדולות..

האם יש שם אפשרויות לטיולי ג'יפים, והאם כן- צריך להזמין זאת מהארץ או משם? הבנתי שהם לא ממש יודעים אנגלית... 

תודה לעונים!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נטע1
        נטע1 נערך לאחרונה על ידי

שבועיים בספרד-פירנאים

אפשר להיות בפירינאים כמה ימים, אני הייתי שם שבועיים, ויש שיהיו גם חודשים.

לא ברור לי במה אתן מתעניינות: איזה מקומות אתן רוצות לראות ועל אילו ערים גדולות מדובר?

לגבי טיולי ג'יפים: אני יודעת שיש כאלה מאורגנים שיוצאים מהארץ. שם לא נתקלתי מעבר לג'יפ-מונית שנוסע במסלול קבוע בשמורת אגואסטורטס. כמובן תמיד אפשר לשכור ג'יפ ולנהוג עצמאית.

אישית אני יכולה להמליץ על שמורות אגואסטורטס ואורדסה. טיילתי בכל אחת שלושה ימים אבל לדעתי עדיף כמה שיותר, כי הנופים שם באמת מדהימים ביופיים.

• a_dd66
          a_dd66 נערך לאחרונה על ידי

שבועיים בספרד-פירנאים

אנחנו שילבנו שבועיים שכללו פירינאים כשבוע, קוסטה בראווה וברצלונה 3-4 ימים כל אחד.

בפירינאים עשינו טיולים רגליים מדהימים באגואסטורטס, אורדסה וקרקס גוורני, אפשרויות לרפטינג לא חסר.

בקוסטה ברווה גרנו ב-יורה דה מאר (Lloret de mar), שילבנו מעבר לחופים עצמם גם טיול חופים עד מעבר לגבול הצרפתי ומוזיאון דאלי.

ברצלונה זה ברצלונה.....

אנגלית אכן הרבה לא יודעים, אבל מסתדרים. האוכלוסיה הצעירה יודעת קצת, הבעיה זו האוכלוסיה המבוגרת

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון