המלצה לכפר נופש בהולנד
-
אנחנו מעוניינים לנסוע להולנד באוגוסט זוג +3 בני 16, 13 ו -5.5 ההיצע של הכפרי נופש גדול וכל סוכן ממליץ על משהו אחר, איך יודעים מה טוב ומה מומלץ? מישהו מכיר את הכפרי נופש הללו: 1) Droompark Hooge Veluwe 2) Droompark Buitenhuizen תודה מראש לעונים
-
המלצה לכפר נופש בהולנדאנחנו לנו בלנדל גם בהולנד וגם בבלגיה והיינו מרוצים מאוד. מספקים כל מה שצריך יחסית לכפר נופש ותמורה מצוינת לכסף. אני לא זוכרת במדויק את השם של הכפר נופש הספציפי שלנו בו, אבל אני זוכרת שהוא היה 5 דקות מהוחה ולואה (פארק האופניים הלבנות)
-
המלצה לכפר נופש בהולנדממליצה על כפר מרשת לנדל. ישנו ב HEIDHAUVEL
ניתן להכנס עם הרכבים פנימה
יש בריכה מקורה ואיזור משחקים
היחידה היתה די חדשה (היינו לפני 3 שנים.) ומאובזרת.
כמעט ולא היינו בפארק חוץ מיוניים שבילינו בערב בבריכה.
-
המלצה לכפר נופש בהולנדתודה רבה
-
המלצה לכפר נופש בהולנדממליץ בחום על כפר נופש center parcs de eemhof - מקום מדהים, חדרים מקסימים, פארק מים , סופרמרקט, וכל מה שצריך.
-
המלצה לכפר נופש בהולנדאנחנו היינו בכפר של רשת לנדל kleinruinikel ומאוד נהנינו. יש גישה עם הרכב עד הבקתה, אפשר לאכול בפינת האוכל בפנים או בגינה בחוץ, עם הארנבים, יש בריכה מחוממת ומקורה ואופניים לכל הגילאים להשכרה בכפר, מיני גולף, שירותי כביסה ועוד.
בכפר יש מסעדת פנקייקים מאוד טעימה - אפשר לשבת שם או לקחת לבקתה, אנחנו לקחנו אפילו לשדה התעופה כדי שזו תהיה הארוחה האחרונה שלנו בהולנד.
הכינו לנו במיוחד פננקייקים נטולי גלוטן.
מומלץ.
-
המלצה לכפר נופש בהולנדממה ששמעתי de eemhof הוא באמת טוב.
אני חושב שהמחיר שלו הוא בהתאם
אנחנו היינו בלנדל והיה לנו ממש טוב.
מכל מי ששמעתי שהיה בלנדל לא התאכזב.