טיול באיזור Yadin national reserve
-
שלום יש לי מספר שאלות על האיזור
1. אני מעונין להגיע מ Daocheng האם יש אוטובוס שמגיע לשם?
2. אני מעונין לטייל במשך 3 ימים באיזור האם יש טרק אחד ארוך או שזה מרוכב מטרקים יומים
3. והאם יש אוטבוס משם ל Deqin
-
טיול באיזור Yadin national reserveבנוגע לשאלה 3
עד כמה שזכור לי התחבורה הציבורית בין דאוצ'אנג לדצ'ין מחייבת מעבר בשנגרילה, מה שהופך את הנסיעה לשתי נסיעות שיארכו יומיים.
ב2012 עשיתי את הדרך ההפוכה מדצ'ין לשאונצ'יאנג (או משהו בסגנון הזה)- לא רחוק מדאוצ'אנג בוואן.
דרך לא פשוטה בכלל, ארוכה (מעל 12 שעות), ובחלקה הגדול לא סלולה. זה הצריך לא מעט אילתורים בסינית ובתנועות ידיים, למצוא נהג שיסכים לנסיעה, פרטנרים לחלוקה בעלות וכמובן להסביר לו שאין לי אפשרות לעבור בדרך המקובלת (דרך טיבט) אלא בדרכים צדדיות.
-
טיול באיזור Yadin national reserveתודה רבה על התגובה
האם יש שדה תעופה קרוב שאני יכול לקחת טיסה ?
-
טיול באיזור Yadin national reserveאנסה לענות כאן על כל הפוסטים שפירסמת -
כמו שציינו לפניי, אין אוטובוס ישיר בין דצ'ין לדאוצ'נג. חייבים לעצור בשנגרילה.
(כנראה עצרת ב-xichang )אוטובוס או מיני ואן מדאוצ'נג לכניסה לשמורת יאדינג - 3 שעות.
שדה תעופה דצ'ין - אם אני מבין נכון זה שדה התעופה של שנגרילה.
אז בכל מקרה תצטרך לצאת מדצ'ין לכיוון שנגרילה, שם לא חסר מה לעשות.לגבי הטרק - יש של יום אחד ויש של 3 ימים ("קורה" = הקפה)
-
טיול באיזור Yadin national reserve1. יש מיניבוסים שנוסעים כל בוקר מדאוצ'נג ליאדינג. הנסיעה אורכת כשלוש שעות בתנאים לא מאוד נוחים, כמו רוב הנסיעות באזור הזה.
2. בגדול, זה מורכב ממסלולים יומיים, כשבסוף כל יום חוזרים לישון בתחילת המסלול, שם יש כפר קטן עם כמה מלונות ומסעדות. יש אפשרות לעשות מסלול היקפי, אבל למיטב זכרוני הוא לוקח יותר משלושה ימים, ולא ראיתי כמעט אנשים שעושים אותו, והוא גם לא הופיע במפות של הפארק (אם זכרוני אינו מטעה אותי) ולכן כדאי לבדוק טוב טוב לגבי אופציה זו.
3. אין אוטובוס ישיר מדצ'ין לדאוצ'נג. צריך לעבור בשנגרילה. הנסיעה משנגרילה לדאוצ'נג היא נסיעה ארוכה מאוד 10-12 שעות בתנאים לא נוחים. שדה תעופה הכי קרוב הוא בשנגרילה, אז זה לא עוזר הרבה.