טרק למאצו פיצו
-
היי
נוסעים לפרו וכמובן גם למאצו פיצו. קיוויתי להגיע באינקה טרייל - אבל אין מקומות עד אוקטובר.....
מניסיונכם, מה הסיכוי להגיע למקום ולמצוא מקום כי מישהו ביטל ?
מבינה שיש עוד מספר טרקים אלטרנטיביים - למקרה שלא נמצא מקום באינקה טרייל - מניסיונכם, איזה טרק אחר מומלץ ?
נעשה גם טרקים בהווארז , מחפשת משהו שיהיה מעניין ויפה שנותן דגש לייחוידיות של האזור (כפרים, נוספים, אנשים)
תודה מראש
גילה
-
טרק למאצו פיצוהי גילה,
בהוארז יש שפע אדיר של אפשרויות טרקים - זה בעיקר תלוי בכם. עם זאת, הדגש לרוב הוא על רכסי ההרים עצמם ופחות על הכפרים באיזור. אופציה טובה יכולה להיות הטרק הקלאסי של האיזור - ה"וואי הווש" שיש לו חלקים שעוברים בין כפרים מקומיים
לגבי האינקה טרייל - זה עניין נטו של מזל וגמישות. מציאת מקומות של הרגע האחרון בהחלט אפשרית, אבל לא הייתי מסתמך על זה, בטח לא אם אתם בשיא העונה.
לגבי אלטרנטיבות - אני אישית עשיתי את הסלקאנטי ופחות התרשמתי ממנו, וגם על האינקה ג'ונגל לא שמעתי לרוב ביקורות מדהימות. אם אתם צריכים לבחור הייתי ממליץ להגיע עצמאית למאצ'ו פיצ'ו ולצאת לטייל במסלול המלא של טרק האזאנגאטה
-
טרק למאצו פיצואיתי שלום
המון תודה
הטרק העצמאי - האם פשוט מתחילים ללכת או כדאי להסתכרן דרך חברה מסויימת ? האם הטרק יפה ומעניין ?
שלושה שבועות - איך היית מחלק את הזמן ?
תודה מראש
גילה
-
טרק למאצו פיצואיתי
קראתי מעט ומבינה שהטרק שהצעת הוא לא למאצו פיצו אלא לסביבה של קוסקו - חשוב לי טרק בלי חמורים (שמעתי עליהם.....) ניתן לעשות טרק שכזה ל3-4 ימים רק רגלית ?
שוב תודה
גילה
-
טרק למאצו פיצובדיוק. מה שהצעתי הוא לוותר על הטרק למאצ'ו פיצ'ו ולהגיע אליו עצמאית (ברכבת) ואכן לעשות את הטרק הזה. מבחינת חמורים, הם סוחבים את הציוד, ויש כאלה שעושים את כל הטרק על סוסים, אבל בהחלט יש לא מעט שגם עושים אותו ברגל.
לגבי טרקים עצמאיים - לרוב עושים כאלו בפרו, ממגוון סיבות. הדרך הפשוטה והנוחה היא לעשות את הטרק דרך חברת טיולים שדואגת למסלול, מדריך, הסעות, אוכל ולרוב גם לציוד
-
טרק למאצו פיצואיתי בוקר טוב
מעולה, תודה
האם יש חברה מסויימת שאתה ממליץ עליה או להגיע ו"להרגיש" ואז להחליט ?
יומטוב
גילה
-
טרק למאצו פיצולצערי אין לי חברה ספציפית להמליץ - תוכלי לנסות ולחפש במערכת הטיפים באתר, סביר להניח שיש שם המלצות טובות
-
טרק למאצו פיצוהיי
האם מישהו יודע האם יש צורך להזמין מראש רכבת וטיול למאצו פיצו בחודש יולי ?
מחד העונה הבוערת....
מאידך - כתוב בעבר שלא
קצת מבולבלת
תודה מראש
גילה