2 מבוגרים + 2 ילדים בחדר - דחוף!!!
-
שלום רב,
אנו משפחה בת 4 נפשות. הילדים בגילאים 12 ו-9.
האם אנו צריכים להזמין 2 חדרים ?
בככל המלונות מצויין שהחדרים הם למקסימום 3 אנשים.
האם מקובל להזמין חדר רגיל ל-4 ולבקש תוספת מיטה?
לתשובה דחופה נודה.
תודה רבה.
-
2 מבוגרים + 2 ילדים בחדר - דחוף!!!חדר רגיל אין בעיה... תתאמו עם חבר הנסיעות שיכתבו לכם בוואוצ'ר...
אנחנו מטיילים עם מזרון קמפינג מתנפח ואז מקבלים מיטה נוספת + המזרון והכל טוב...
חברת הנסיעות תוסיף את זה בוואוצ'ר ואז גם לא תהיה בעיה בארוחת בוקר.
-
2 מבוגרים + 2 ילדים בחדר - דחוף!!!לא בכל המלונות זה אפשרי בגלל תקנות כיבוי אש וכו'.
לא אחת, יש צורך בחדר נוסף.
-
2 מבוגרים + 2 ילדים בחדר - דחוף!!!בכל חדר זוגי ניתן להוסיף מיטה אחת נוספת ובנוסף אפשרי שילד (בדרך כלל מתחת לגיל 10-12) יכול לישון יחד במיטת ההורים. כך מתקבל 4 בחדר.
בכל אתר הזמנות אין לך אפשרות לראות או להבין את האופציה הזאת אך היא קיימת בכל מלון. -
2 מבוגרים + 2 ילדים בחדר - דחוף!!!וזו בדיוק הסיבה לסגור את ההזמנה עם סוכנות ולא ואתרים דמות Agoda , Booking.
אכן הייתי משתמש באתרים האלה ובהצעות המחיר שלהם בשביל להציב תיקרת מחיר מקסימלית אבל לא הייתי מזמין שם... (ד.א גם אנחנו זוג+2 ואוטוטו טסים לתאילנד
אז אני מדבר מניסיון אישי מהעבר ומניסיון טרי טרי). -
2 מבוגרים + 2 ילדים בחדר - דחוף!!!יכול להיות בעיתי
-
2 מבוגרים + 2 ילדים בחדר - דחוף!!!תוכלו להזמין חדר טריפל המיועד מראש ל 3 אנשים
את הילד בן 9 תציינו בהערות כך שהמלון ידע שקיים ילד נוסף שישן במיטת הורים
חלק מהמלונות יגבה על הילד עלות ארוחת בוקר בלבד וחלק לא יגבה כלום
יש לציין שחלק מהמלונות גם לא מאפשר אופציה כזאת עקב מדיניות כיבוי אש ובטיחות כפי שכבר הוזכר כאן
כמו כן חשוב לבדוק את סוג החדר המוזמן וגודלו מאחר ויש מלונות שלא מאפשרים אירוע כזה בהזמנת חדרים רגילים ומאפשרים זאת רק בסוגי החדרים היקרים יותר שגם גדולים יותר בשטח החדר .
-
2 מבוגרים + 2 ילדים בחדר - דחוף!!!הטוב ביותר זה לפנות במייל ישירות למלון דרך אתר הבית ולשאול במידה וזה מסתדר הם גם יעשו לכם בוקינג מיידי שמאשר את זה .
-
2 מבוגרים + 2 ילדים בחדר - דחוף!!!במקרים מסוג זה, בהם יש צורך בהרכבי משפחה מגוונים בשהייה בחדרי בתי המלון, הייתי ממליץ לפנות בדואר אלקטרוני למלונות ו/או לסוכני נסיעות הפועלים בתאילנד.
נושאים אלו לא ברורים ב - 100% בעת הזמנה באתרי האינטרנט השונים.