טיול עצמי באיסלנד עם חברת Another Iceland ?
-
הי,
האם מישהו טייל באיסלנד עם חברת Another Iceland ויכול להמליץ עליה?
ראיתי שיש להם מסלול כולל רכב ולינה למטיילים עצמאיים. הם בונים את המסלול וזה נראה לי כמו משהו שיכול לחסוך לי הרבה הכנות לפני.
האם מישהו חווה טיול כזה איתם?
-
טיול עצמי באיסלנד עם חברת Another Iceland ?ערב טוב לכם
קתי תארה את הטיול שלה עם שלושת ילדיה כאן ובאתר "תפוז" עם תמונות נפלאות שהיוו את הטריגר לטיול שלי לאיסלנד. היא נסעה דרך האתר הנ"ל שבעליו הינו גיא גוטרימן הישראלי הנשוי לאיסלנדית. מאד נהנתה מהתכנון דרכו ומקבלת החוות והבקתות שבחר עבורן למעט כמדומני מקרה אחד.
גם אני בחנתי את הנושא לפני נסיעתי אך התברר לי כי בחירה של פירוק המרכיבים לגורמים על ידי יורידו את עלות הטיול ואכן כל היה. לכן לא בחרתי לנסוע דרכו.
תוכלו לקרוא על הטיול שלי בבלוג שלי.
רחל לבון
-
טיול עצמי באיסלנד עם חברת Another Iceland ?תודה על תשובתך והבלוג שלך נראה מעניין ועושה לי עוד יותר חשק לנסוע.
מי זו הקתי הזו והיכן ניתן לקרוא על החוויה שלה עם ANOTHE ICELAND.? לא מצאתי.
-
טיול עצמי באיסלנד עם חברת Another Iceland ?גם זוג חברים שלנו נסעו והזמינו דרכו והיו מאוד מרוצים מהשירות.
אנחנו לקחנו ממנו הצעה, ובמקביל בדקנו עצמאית (ג'יפ מחברה מקומית+לינות בבוקינג בקוטג'ים/דירות עם מטבח). יצא הפרש של כ3000 יורו (!) לטובת הרכבה עצמית - כשהלינות שמצאנו הן יותר גדולות ומאובזרות מאשר בתי מלון ופנסיונים שגיא מציע.
מאוד קל להרכיב לבד את הטיול ויש מסלולים מפורטים הן באתר של גיא והן בבלוגים (גם שלי ביניהם).
מה שכן - אמנם יותר זול להרכיב עצמאית, אך כרטיסים לאטרקציות וסיורים דרך האתר שלו זכורים לי כזולים יותר ממקומות אחרים (למשל ללגונה הכחולה הוא הכי זול)
-
טיול עצמי באיסלנד עם חברת Another Iceland ? -
טיול עצמי באיסלנד עם חברת Another Iceland ?תודה רבה לשתיכן!
אני אקרא קצת ואבדוק, באמת מתלבט אם להיכנס לכל הבלאגן הזה של ההרכבה העצמית או לקחת כבר מהמוגמר. מה גם שאני רוצה לנסוע בסוף אוגוסט - תחילת ספטמבר השנה ולפי מה שהבנתי כבר הכל אמור להיות מלא בתקופה הזו.
אני נוסע עם עוד חבר אחד, אז אולי כשנוסעים כיחידים ולא כמשפחה ההפרש הוא יותר זניח.
-
טיול עצמי באיסלנד עם חברת Another Iceland ?בכלל לא בלגן! יש המון המון לינות והמון שירותים לתייר! אם אתם שניים, ורוצים לחסוך- תוכלו לעשות כרטיס חבר באגודת אכסניות הנוער שאמור להקנות עוד הנחות, או אולי לישון בקמפינגים באוהל- תלוי בכם.
לספטמבר יתכן ויש לינות פנויות (וקמפינגים בטח)- שווה לבדוק קצת, לעשות הערכה ממש בסיסית ואז לבקש מגיא הצעה, ולפיה להחליט.