החזרי מס בשדה התעופה במינכן
-
שלום האם מישהו שהיה לאחרונה במינכן יכול להגיד לי איך זה עובד לגבי ההחזרי מס בשדה והכי חשוב האם צריך להציג להם את כל המוצרים שקנינו? ( כך שמעתי). תודה
-
החזרי מס בשדה התעופה במינכןקודם לפני שאת רוכשת מוצרים את צריכה לראות שבכניסה לחנות בחלון הראווה רשום tax free ואם כן לאחר שאת רוכשת את מבקשת מהמוכרים קבלה על מנת לקבל החזר ואז הולכת אם זה למחלקה של רשות המיסים של אותה המדינה ומקבלת את המגיע לך לפי החוק ממה שהבנתי זה 10 אחוז ומחזירים לרב באשראי מקווה שעזרתי תודה
-
החזרי מס בשדה התעופה במינכןכן צריך להציג את המוצרים ואז מקבלים מעטפה וטופס שבו ממלאים פרטים מכניסים פנימה את החשבוניות עם הטפסים והאישור של הפקיד את המעטפה משלשלים בתיבה מיוחדת הכסף מוחזר דרך כרטיס האשראי תוך כמה שבועות
-
החזרי מס בשדה התעופה במינכןנכון שכחתי לציין שלא מביאים סתם חשבוניות הן מיוחדות רק מחנויות TAX FREE
וגם יש סכום מינימום
-
החזרי מס בשדה התעופה במינכןשלום רב,
הכל נכון לגבי החנויות המוכרות,אך יש סכום מינימום להחזרי מס של רכישה באותה החנות ולא רכישה מצטברת,בחנויות יוכלו להשיב לך.
בבידוק יש תחנה שבה את מקבלת טופס למילוי עם הצהרה שלך ועימה את צריכה לחזור לשדה,מרחק לא קטן(בהנחה שאת באל על או ארקיע) הבידוק מרוחק ממרכז השדה....
הדלפקים להחזרי מס נפתחים בשעה 8:00 בבוקר עד לשעה 18:00-+,אל תתפסי אותי על השעה.
במידה וסגור יש תיבות בהן את משלשלת את הטופס.
ההחזר נעשה בדלפקים במזומן
אין לי מידע על מה שמתקבל בדואר.
בהצלחה,
צהלה
-
החזרי מס בשדה התעופה במינכןסכום המינימום לקניה כדי לקבל החזר היה 25 יורו ומעלה. ככה נאמר לי בחנויות בברלין. מאמינה שזהדומה בכל גרמניה.