הזמנת המלון ב- HOTWIRE
-
בהמשך לפוסט מאתמול: אבא ובן (טיול בר מצווה) מתכננים לבלות בניו יורק בחגי תשרי כשבוע. לאור המחירים הגבוהים התחלנו לבדוק גם ב-HOTWIRE. אשמח לתשובות מהמנוסים. האם המחיר שרואים שם כולל מס עירוני?כל טיפ נוסף יתקבל בשמחה.תודה -
הזמנת המלון ב- HOTWIREהי.
המחיר שאתה רואה במסך הראשי של היצע המלונות (בדרך כלל בצבע אדום) הוא לא סופי. לאחר שאתה בוחר את המלון תראה את המחיר הסופי כולל מיסים.
-
הזמנת המלון ב- HOTWIREתודה. יש לך עוד טיפים? ניסית פעם להזמין דרכם? האם רואים את שם המלון מיד בסיום ההזמנה, אחרי התשלום?
-
הזמנת המלון ב- HOTWIREזהו אתר אמין ביותר.
היה לי נסיון אחד מעולה !!!
שים לב שאפשר להזמין חדר רק עד 4 איש.
מיד לאחר התשלום אתה מקבל את שם המלון.
כדי לדעת פחות או יותר על איזה מלון מדובר לפני שאתה מזמין, תוכל למצוא טיפים באתר betterbiding שיעזרו לך להבין באיזה מלון מדובר.
-
הזמנת המלון ב- HOTWIREיש הנחיות מפורטות כיצד "להמר" באתר זה וגם בפרייסליין (לקחת בחשבון שאין אפשרות ביטול או שינוי) באתר הבא:
BETTERBIDDING.COM
-
הזמנת המלון ב- HOTWIREתודה, אציץ שם
-
הזמנת המלון ב- HOTWIREשים לב רק שהדרוג שלהם בכוכבים הוא של אקספדיה +חצי כוכב עד כוכב...
כך רשום באתר שלהם באותיות הקטנות וכבר היתה לי אכזבה בעבר
-
הזמנת המלון ב- HOTWIREנכנסתי לאתר
רשמתי 2 חדרים וחמש נפשות
האם המחירים שהציעו לי עברו לילה אחד בחדר אחד? או לילה אחד ב 2 חדרים?
-
הזמנת המלון ב- HOTWIREהמחיר שבדרך כלל כתוב באדום הוא לחדר אחד ללילה אחד ללא מיסים. בהמשך ההזמנה תראה את המחיר הסופי לשני חדרים לשני לילות עם מיסים. זה יהיה מחיר אחר לגמרי....
-
הזמנת המלון ב- HOTWIREשלום!!
שבוע שעבר הזמנתי דרך priceline מלון באותה שיטה, יצא לי מלון שגם ככה שמתי עליו עין, best western, המחיר ששילמתי 417$ ל-8 לילות, כאשר המחיר הממוצע באתרים הוא סביב 700$, לדעתי כדאי לבחור נכון את הדיל ולנסות.
הוספתי גם 40$ עבור אפשרות ביטול.
ערן.
-
הזמנת המלון ב- HOTWIREהסתכלתי עכשיו ב-hotwire, יש דיל של 149$ למלון 2 וחצי כוכבים האזור בטיימס, אחלה מחיר לספטמבר, הבעיה שיש הרבה מלונות עם מקלחת משותפת ומפחיד ליפול על אחד כזה.
יש דיל טוב במלון the milburn hotel, סה"כ 1069$ ל-5 לילות כולל מיסים באתר של המלון עצמו. נימצא ברחוב 76, קצת מרוחק אבל יש מטרו 3 בלוקים מהמלון, מישהו מכיר את המלון?
ערן.