שאלה לגבי אזור אגם קומו
-
היי חברים,
אנחנו שני זוגות בשנות הארבעים- חמישים, שתי שאלות לי אליכם:
1. סביב אגם קומו איזה עיירות הן חובה, פחות מעניין אותנו חנויות ומקומות מאוד ממוסחרים...
2. אזור קומו ואזור אגם מג׳ורה-
האם יש מגלשות הרים והאם יש מרחצאות תרמיות? הכוונה לא לפארק מים...
המון תודה ושבוע נפלא
-
שאלה לגבי אזור אגם קומובבלג'יו יש 2 וילות עם גנים יפייפים.
בקומו יש רכבל.
כל העיירות מסביב לכל אגמי איטליה הן ממוסחרות ותיירותיות. אם העיירה אינה כזאת, היא לרוב תהיה מכוערת ונטולת עניין.
-
שאלה לגבי אזור אגם קומואני בדרך לאגם מאג'ורה בסוף יוני ממה שאני למדתי באזור מאג'ורה יש את סטרסה, ורבאניה, מול סטרסה נמצאים האיים הבורמאיים, אגם אורטה והעיירה אורטה סן ג'וליו. מכייון שנקודת המוצא שלנו סטרסה יודעת על איזור זה יותר.
-
שאלה לגבי אזור אגם קומויש מגשלות אלפיניות ליד אגם מג'יורה.
לגבי עיירות סביב אגם קומו. בדרך כלל אני לא כל כך מתחברת לתפיסה של "משהו חובה" בטיול. לכל אחד יש את אתרי החובה שלו, על פי העדפותיו ותחומי התעניינותו. ובכל זאת, העיירות bellagio, tremezzo, menaggio, cadenabbia, בסדר הזה משמאל לימין-ממש יפות ושוות ביקור. וילה קרלוטה ליד טרמצו מקסימה גם היא.
אם מחפשים משהו פחות תיירותי-העיירה varenna קצת פחות ממוסחרת מבלג'יו שמולה. מעליה יש טירה (בעצם החומה ועוד כמה שרידים) ממנה יש תצפית יפה על האגם ומופע עופות דורסים. באותו אזור יש גם קניון בטבע, לא ברמה של קניון הארה או וינטגר אבל חביב בכל זאת.
הדרך בין קומו לבלג'ו מאד נופית והכפרים חביבים וקצת יותר אותנטיים. אפשר לעשות גם מסלול רגלי בין כפרים -הדרך הירוקה. טיילנו רק קצת.(באזור טרמצו-קדנביה).
-
שאלה לגבי אזור אגם קומותודה רבה לכול העונים!