ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ירח דבש לתאילנד

פורום תאילנד
    4
    5
    2236
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • motimen1
      motimen1 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם.

אני ואשתי מתכננים לנו טיול לתאילנד.

העניין הוא שהכול עדיין בגדר תכנון.

אני כבר שבוע יושב על המון המון אתרי אינטרנט ומנסה לקבל תשובה מספקת לגבי איזה תאריך כדאי להגיע לתאילנד מבחינת מזג אוויר ועלויות.

שמעתי נובמבר שמעתי ינואר שמעתי פברואר ושמעתי יולי.

המון המלצות של חברים ומכרים כבר שמעתי אבל הייתי שמח לשמוע עוד דעה ואם אפשר לעשות סדר בעניין.

בגדול אנחנו רוצים לנסוע לבין 30 ל35 ימים להיות רק באיים ולתת עוד 4-5 ימים אחרונים לבנגקוק.

חשוב לי לדעת מתי כדאי לי להגיע כדי לא ל''הידפק'' עם עונת התיירות והעלויות הגבוהות יחסית (חשוב לציין שאין לי הגבלה של מתי לטוס) והאם כדאי לי כבר להזמין מלונות מראש ?

תודה רבה לעוזרים! 

מוטי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • איציק 69
        איציק 69 נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש לתאילנד

באופן כללי העונה הטובה ביותר זה דצמבר עד אפריל .

אמצע דצמבר עד אמצע ינואר זה שיא העונה תקופת הסילבסטר והשנה החדשה הכל מאוד עמוס ויקר .אני אישית ממליץ על פברואר-מרץ המחירים יורדים ומזג האוויר עדיין טוב .אם אתה נוסע ל 30 יום או יותר דאג להוציא ויזה מראש בשגרירות תאילנד .

• המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
          המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש לתאילנד

הכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות

שיא עונה בתאילנד היא מסוף חודש נובמבר ועד סוף חודש מרץ שבה תחזית מזג האוויר היא הנוחה ביותר, כמו כן המחירים עולים בהתאם בגלל הביקוש.
          כדי לנסות לשלב תחזית מזג אוויר נוח עם עלויות לא גבוהות הייתי מציע להגיע בסוף ינואר, שרוב מחירי המלונות יורדים יחסית מחודש דצמבר ועדין אפשר להנות מתחזית מזג אוויר נוח.
          • נדב הרגיל
            נדב הרגיל נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש לתאילנד

תאילנד הינה מדינת תיירות לאורך כל השנה, על אף היותה מדינה בעלת מזג אוויר טרופי, קרי מונסונים (פרץ גשם פתאומי) עלולים לפקוד אותה בכל רגע.

עונות התיירות בתאילנד נגזרות מסטטיסטיקת מזג האוויר, כאשר עונת התיירות העמוסה, כפי שכבר נכתב, מתחילה באזור חודש נובמבר ומסתיים בסוף חודש מרץ.
            בתוך העונה העמוסה קיים חודש ובו עומסי שיא, חודש דצמבר (חג המולד, ערב השנה החדשה וכו').

לטעמי, התקופה הנוחה ביותר לסוע לתאילנד, בהתחשב בסטטיסטיקת מזג האוויר ומחירי שירותי התיירות, הינה החודשים פברואר ומרץ.

חודש פברואר בחוף ריילי מערב
            • motimen1
              motimen1 נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש לתאילנד

אז האם כדאי לי, להזמין מלונות מראש או שכדאי אולי רק לימים הראשונים או בכלל לא? 

בכל מקרה תודה רבה רבה ! עזרתם לי מאוד!

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון