קונקשיין בלוס אנגלס
-
אנחנו טסים מס.פ ללוס אנגלס ומשם ישר בארץ.
הטיסה מלוס אנגלס לארץ יוצאת ב15:45.
יש טיסות שנוחתות בלוס אנגלס ב 12:50, ויש ב 14:00. אם נוחתים ב14:00 זה לחוץ מדי? לקחת את הטיסה שנוחתת ב 12:50?
-
קונקשיין בלוס אנגלסקודם כל - כן, זה לחוץ מדי. למעשה אפילו 12:50 נראה לי טיפה גבולי. כלומר אם הכל בסדר אין בעיה. אבל אם יש איחור.
הטיסה לישראל כבר מכורטסת? שקלתם אפשרות לטוס מסן פרנסיסקו לניו יורק ומשם לישראל? יש סיכוי לא זניח שזה יהיה יותר זול. הטיסה הישירה של אלעל יחסית יקרה. אז אם מגיעים מלוס אנג'לס והאיזור זה יכול להיות שווה, אבל אם גם ככה יש טיסת פנים, שווה לבדוק גם אפשרויות אחרות.
-
קונקשיין בלוס אנגלסתודה על התגובה המהירה. לא הייתי ברור בהודעה הראשונה. הטיסה מלוס אנגלס היא לא ישירה לארץ,טסים עם אייר פראנס(כוונה היתה שמלוס אנגלס חוזרים לארץ...סוף הטיול....) ובדקתי גם אופציה של לחזור לניו יורק ומשם לארץ, ועדיין האופציה דרך לוס אנגלס זולה יותר.
-
קונקשיין בלוס אנגלסאני מאד לא מתלהב בטיסה עם 3 רגליים: סן פרנסיסקו->לוס אנגל'ס->פריז->תל אביב
כל קונקשין הוא מתיש, מבזבז זמן, עולה כסף (אוכל בשדה התעופה), ומגדיל את הסיכון לאחורים ואבדן מזוודות.
עד כמה שאני יודע יש טיסות מסן פרנסיסקו לאירופה, ואפילו לא מעט.
יותר מזה, שווה אולי לשנות את מסלול הטיול - כך שתסיימו פשוט בלוס אנגל'ס. לא ברור לי מה המסלול במערב והאם זה שווה
-
קונקשיין בלוס אנגלסקודם כל - אני מצטרף להמלצה של אנשיםטובים לגבי שינוי המסלול.
לעניין הקונקשיין ב-LAX,
- מדובר בשדה גדול מאוד עם מספר טרמינלים. זמן הקונקשיין בפועל תלוי במספר משתנים שאינם ידועים כרגע.
- טיסות פנים בארה״ב מאחרות לעיתים תכופות מאוד, ולפעמים במספר שעות. וכן, אפילו טיסות קצרות מאוד כמו סן-פרנסיסקו ללוס-אנג׳לס.
- בשנתיים האחרונות חלו שינויים במדיניות של מספר חברות תעופה לעניין העברות כבודה בין טיסות פנימיות ובינ״ל בארה״ב. אחרי שתבחר את טיסת הפידר הרצויה, מסן-פרנסיסקו ללוס אנג׳לס, תצטרך לבדוק עם חברת התעופה האם אפשרי בכלל לבצע שרשור כבודה מסן-פרנסיסקו עד ת״א.
- קונקשיין כפי שאתה מתאר, בין שני כרטיסים נפרדים, נחשב לקונקשיין ׳לא מוגן׳. רוצה לומר, שחברת התעופה הראשונה אחראית להביא אותך ללוס-אנג׳לס בלבד והיא לא תשא באחריות במידה ותפספס את טיסת ההמשך שלך לאירופה כתוצאה מאיחור בנחיתה. האחריות במקרה הזה היא לגמרי עליך.
- כתבת בשרשור אחר שאתם קבוצה של שישה נוסעים - ואני מניח שאתם מעוניינים לטוס יחדיו בלבד. במקרה של פעילות בלתי רגילה (איחורים וביטולים) העובדה זו תוסיף קושי על קושי ותגביל את האפשרויות שלכם.
- באופן אישי, אם הייתי ׳נעול׳ על הכרטיס של אייר-פראנס דווקא (רחמנא ליצלן, כן?), הייתי מנסה לנחות בלוס-אנג׳לס לכל הפחות חמש שעות לפני טיסת ההמשך.
- מדובר בשדה גדול מאוד עם מספר טרמינלים. זמן הקונקשיין בפועל תלוי במספר משתנים שאינם ידועים כרגע.
-
קונקשיין בלוס אנגלסאני מודה שהלחצתם אותי

נבדוק אפשרות לטוס יום קודם בשעות הערב ללוס אנגלס ולקחת מלון ליד שדרת הכוכבים כיוון שנהייה כבר בלי הרכב...ככה יהיו לנו כמה שעות ללוס אנגלס,לא שיש יותר מדי מה לעשות שם,זאת הסיבה שהוספנו את ס.פ...
ואגב,מה רע באייר פראנס?