משיכת כסף
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך מושכים כסף מהכספומטים בתאילנד האם הם באנגלית? אם מישהו יכול בבקשה לתת את הסדר של הפעולות במשיכה כדי שלא אטעה ואלחץ על משהו אחר בטעות ועוד שאלה איך זה הולך עם הציינגים האם אפשר לתת להם את הכרטיס אשראי והם נותנים לי כסף? והאם זה בטוח?
-
משיכת כסףבאנגלית ותאילנדית
זה לא מסובך
הפעולה המתבקשת היא withdrawal (משיכה)
לאחר מכן אתה צריך לבחור סכום (רצוי 20 אלף באט כל משיכה) ולאשר את עמלת המשיכה
אל תמשוך בסכומים קטנים, עמלות המשיכה מאוד גבוהות
-
משיכת כסףתודה רבה לך עזרתה לי מאוד
-
משיכת כסףהערה קטנה נוספת - לא לשכוח לשלוף את הכרטיס.
לי יצאו שטרות בזמן שהכרטיס עדיין היה במכשיר - בניגוד למה שקורה במכשירים בארץ. במב כזה יש סכנה שבשל ההתעסקות בכסף הכרטיס ישכח ובסופו של דבר יבלע.
-
משיכת כסףתודה רבה על העזרה רציתי לדעת איך זה הולך בציינג אני מביא להם את האשראי והם מגהצים אותו ונותנים לי כסף? כי אם זה כך אני מעדיף ציינג כי אני מפחד שיבלע לי הכרטיס בכספומט
-
משיכת כסףציינג'ים זה לא כספומטים
לציינגים תלך כשתצטרך לפרוט דולרים לבאטים
אתה חייב ללמוד להתמודד עם המשימה הלא כל כך קשה הזו, ולמשוך בעצמך
אתה יכול אולי לנסות לתרגל בארץ כדי לצבור ביטחון... נתקלתי בכמה כספומטים שמאפשרים בחירת שפה
סה"כ מדובר במספר מילים סטנדרטיות...אתה לא צריך לעבור קורס בברליץ
-
יש רק דבר אחד שעוד לא הבנתיקראתי עכשיו אשכול נוסף שפתחת וכתבת שאתה נמצא כרגע בהודו...
אז אני מבין שאצל ההודים הכספומטים בעברית....
-
יש רק דבר אחד שעוד לא הבנתיתמשוך דולרים ותפרוט לבאטים דרך צ'נג'ים. ההיגיון הוא שהבנק יעשה 2 המרות שונות. גם שקל לדולר וגם דולר לבאט ואז תשלם עמלת המרה כפולה. לכן עדיף למשוך דולרים בלבד. מניסיון קודם..
-
משיכת כסףאל תפחד מהכספומט ובלי קשר ליעד - תמיד לנסוע לחול עם כרטיס אשראי נוסף לגיבוי.
-
talyanמאיפה ימשוך דולרים?
-
talyanמה - atm.
זה מה שעשינו במקסיקו , ככה חסכתי את עמלת ההמרה הכפולה ושילמתי רק את עמלת הכספומט.
במחשבה שנייה , האם בתאילנד אפשר בכלל למשוך דולרים ?
-
talyanאז זהו שלא

רק בשדה התעופה... -
talyanערערת את כל עולמי הפיננסי עכשיו ...
מחשב מסלול .. תכנון מחדש ...
אשמח אם תתייחס לשאלה השנייה ששאלתי בנושא שהרףוזן מקוסמויי פתח.
תודה על התשובה למרות שהיא לא מה שרציתי לשמוע