ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסות

פורום תאילנד
    18
    34
    8711
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • גלית_3340095
      גלית_3340095 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אנחנו משפחה - 5 נפשות שמתכננים לטוס לתאילנד באפריל, כן זה עוד הרבה זמן....

אל על השתגעו לגמרי - יוצא לנו טיסה ל 5 נפשות - 7000$

מנגד יש  לי הצעה דרך טורקיש - אבל קונקשיין של שעה - נראה לי בעייתי מאוד, אני עשויה לפספס את הטיסה אם יש עיכוב מהארץ.....

או לטוס דרך ירדן...- קונקשין נורמלי של 3 שעות

היות ואני נוסעת עם 3 ילדיי אני מאוד חוששת לטוס דרך ירדן ולא בגלל הקונקשיין אלא בגלל שזה ירדן.

אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שטס עם הירדנים?

האם יש ממה לפחד ולחשוש או שאפשר לטוס בשקט?

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • samiso
        samiso נערך לאחרונה על ידי

טיסות

היי גלית
        לעניין טורקיש,
        גם אני טס אתם באוקטובר וגם עם שעה המתנה,אין לך מה לדאוג,אני עוקב בכ-10 קבוצות פייסבוק שקשורים לתאילנד ושם מתלוננים על כל דבר קטן,ולא ראיתי בשנים האחרונות פוסטים שדיברו על פיספוס טיסה של מישהו עם הטורקים.

בתקופת "צוק איתן" היו מספר תלונות על איבוד מזוודות,עכשיו הכל כשורה ונקווה שכך ימשיך...

• הרוזן מקוסמוי
          הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

טיסות

להבדיל מסמי אני לא ניזון מפורומים אלא מחיי היום יום שלי בעבודה 

תאני מכיר כמה וכמה שפיספסו את הטיסה בקונקשיין הנ״ל 

נכון שהטורקים אחראים לעלות אותך לטיסה הבאה ללא עלות אבל זה יכול להיות גם יום למחרת 

יש לשדות תעופה בעולם טבלה המייצגת את הזמנים המחייבים לטיסות קונקשיין 

נקרא mct 

minimum connecting time 

כך שאם את לא בזמני הטבלה אז אין מה לדבר על תביעה או פיצוי 

חברת התעופה תדאג לעלות אותך לטיסה הבאה אבל לא תוכלי להתלונן על כך או לנסות לקבל פיצוי כלשהו 

מעבר לעניין זה אז גם הטורקים וגם הירדנים חברות מצויינות שאם הכל שקט אצלינו אז תהני מהטיסה אבל אם המצב לא טוב אז פתאום מפסיקים טיסות לתל אביב וגם ההרגשה לא הכי נעימה 

מאחר ומדובר בעוד הרבה זמן אז אי אפשר לנבא מה יהיה ולא בטוח ששווה לקחת סיכון . 

אם בכל זאת תחליטי לקחת איתם אז תעשי ביטוח נסיעות לחול חצי שנה לפני היציאה ( תוודאי שסעיף ביטול נסיעה לפני יציאה מהארץ קיים אצלם גם חצי שנה לפני מועד הנסיעה ) 

ותקווי שהכל יהיה בסדר ושהמצב במדינה יהיה רגוע 

• loveyou
            loveyou נערך לאחרונה על ידי

טיסות

אני טסה עוד חודש כל המשפחה + 3 ילדים עלות הטיסות שלנו 7600$ וזה ישיר עם אל על

אני מודה שגם אני נבהלתי מהסכום אבל העדפתי בלי קונקשיין בלי לחץ משום מדינה.

זו דעתי

טיסה נעימה

• טאר
              טאר נערך לאחרונה על ידי

טיסות

אכן זה המחיר עם אל על ,גם אנחנו משפחה +3 זה המחיר ששילמנו לאחר שהזמנו את הטיסות 7 חודשים מראש.

• ran222
                ran222 נערך לאחרונה על ידי

טיסות

היי

יש שרשור בדיוק על הנושא הזה(קונקשן של שעה בטורקיה) כאן בעמוד (כותרת: "קונקשן לבנגקוק...ניהול סיכונים") שווה לך לבדוק אותו.

אני מעתיק את הודעתי משם:

"היי יוחאי מהנסיון האישי שלי, הסוכן שלך צודק.הוא תיאר לך במדויק את המצב בפועל. טסתי לבנגקוק עם טורקיש לפני שנתיים עם הקונקשן של השעה, בדיוק כמוך. בהלוך, אכן יש מין "מסלול מהיר" בנחיתה באיסטנבול.

עמד שם מישהו מהצוות וכיוון את מי שממשיך לבנגקוק לבידוק בטחוני בעמדה ששוריינה רק למי שממשיך לבנגקוק כך שזה הלך מהר מאד ביחס לבידוק בתורים המקבילים אלינו. בחזור, הטיסה מבנגקוק התעכבה ב40 דקות.

כשנחתנו באיסטנבול התכוננו לרוץ כמו משוגעים כדי להספיק את הטיסה, אבל כבר בירידה מהמטוס הודיעו לנו שאין מה לרוץ כי הטיסה לת"א תידחה ב45 דקות כדי שכל הנוסעים והכבודה תספיק לעבור לטיסה לת"א. וכך היה (אפילו הספקנו לשתות איזה קפה טוב בשדה באיסטנבול לפני הטיסה)

סה"כ מההתרשמות האישית שלי, אין סיבה ללחץ - אלא במקרה ויש איחור היסטרי וחריג מסיבה כלשהי. "

תוספות:

- לטורקים יש מספר טיסות ביום, אני כמעט בטוח שיש להם את אותה טיסה עם קונקשן של 3-4 שעות. אם מלחיץ אותך קונקשן של שעה,  אז שווה לברר על קונקשן של 3 שעות.

- טסתי גם עם הירדנים לבנגקוק, באמת שאין לך מה לחשוש לדעתי. זה שדה תעופה כמו כל שדה בעולם...ואת תופתעי לראות שזה לא מעניין אף אחד שאת מישראל. אני גם צופה שכמעט בוודאות יהיו עוד לא מעט ישראלים על הטיסה הזאת, כך שלא תרגישי בודדה.

אבל כמובן שזה מאד אינדיבידואלי...יש למשל אנשים שרק שומעים "ערבים" וישר נכנסים לסטרס ולא מוכנים לשמוע על טיסה דרך מדינה מוסלמית, בלי קשר לזהות המדינה וטיב יחסיה עם ישראל...ויש אנשים מצד שני שאין להם בעיה גם לטוס דרך מדינות שאין לישראל יחסים איתם. זה 2 קצוות הסקאלה וביניהם תנסי להגדיר לעצמך היכן את ממוקמת.

נ.ב- אני חושב שראיתי מחירים אטרקטיביים לבנגקוק גם באייר פראנס. שווה לך לבדוק. (אם כי יש כאלו שיגידו שזוהי גם מדינה עוכרת ישראלblush)

טיסה נעימה!!!

• tamh22
                  tamh22 נערך לאחרונה על ידי

טיסות

הי גלית ובכלל למי שמעוניין,

בשנה וחצי האחרונות טסתי פעמיים עם טורקיש ופעם אחת עם אלעל.

ראשית, חווית הטיסה בטורקיש בשתי הפעמים הייתה טובה הן מבחינת נוחות הטיסה, השירות וכו'. בפעם הראשונה טסנו עם הילדים והיה לנו קונקשן של שעה. כפי שפורט כאן קודם , הם ערוכים לכך והכל מתקתק כמו שצריך. לא היתה לנו שום בעיה גם בהלוך וגם בחזור.

בפעם השנייה שטסנו בחודש אפריל השנה היה לנו בהלוך קונקשן  של 3שעות ובחזור- שעה. בחזור, הטיסה התעכבה בשדה התעופה בבנגקוק כ-40 דקות ולכן איחרנו את הטיסה  מטורקיה לתל אביב. נתנו לנו טיסה חלופית לשעה מאוחרת יותר (במקום בשעה 18:00 בשעה 24:30). זה היה קצת מבאס אבל מבחינתנו לא כל כך נורא.

• ?
                    משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

טיסות

שלום גלית,

יש עוד אופציה, במידה ואתם מתכננים לטייל גם בצפון ו/או באיים ולא רק בבנגקוק וסביבתה:.

אנחנו נטוס עם אל-על, בהסדר הקוד-שייר שלהם עם תאי אייר, הכולל גם טיסות פנים.

אנחנו משפחה של חמישה ושילמנו 6925$ על חבילה הכוללת טיסות ישירות של אל על לבנגקוק + 3 טיסות פנים: בנגקוק-צ'יאנג מאי, צ'יאנג מאי-קוסמוי, וקוסמוי-בנגקוק.

אני חושבת שבהסדר הזה המחיר של אל על כבר משתלם גם בהשוואה לטיסות הזולות יותר של טורקיש, הירדנים, האוזבקים וכו'. בנוסף, יש את הנוחיות של טיסה ישירה בלי לדאוג לקונקשן קצר מדי מחד או התייבשות בקונקשן ארוך מדי מאידך. אני אישית גם מרגישה נוח יותר בידיעה שהסוכנת ממנה רכשתי את החבילה אחראית כלפי בכל הטיסות ולא רק עד בנגקוק.

לשיקולך.  

• arieav
                      arieav נערך לאחרונה על ידי

טיסות אני בעד

כל מה שנכתב פה נכון..אבל משום מה אני אוהב לטוס עם  הפינים  והטורקים. מעולם לא היו לי בעיות איתם .ואני טס לפחות פעמיים בשנה לתאילנד..אגב רצוי לעשות  כרטיס  דרך האתר שלהם וזה בחינם. כרטיס כמו שיש לאל על הנוסע המתמיד. ומקבלים נקודות . כאשר מזמינים  דרך האינטרנט כרטיס. עם הנקודות שצברנו אנחנו יכולים להוזיל את  מחיר הכרטיס .ועוד הטבות.והכל בחינם. עם הטורקים  .  מותר לי  30  פלוס  8 קילו ביד. עם הפינים  23  פלוס  8 .השירות באמת מעולה.  ובנוסף וזה חשוב שקט .יחסית  למטוסים ישראלים. ששם כולם אחים.  ותמיד   היה לי  רעש  מדיבורים בקול רם..אגב לרוזן  בתמונה . האם   זו  לצידך  הרוזנת.

• צפוני מטייל
                        צפוני מטייל נערך לאחרונה על ידי

טיסות-אזהרה לגבי קונקשיין באיסטנבול

הפעם טסתי עם טורקיש אירליינס עם קונקשיין של שעה בהלוך ובחזור

בהלוך הטיסה התעכבה בנתב"ג ( איני יודע למה) ופיספסנו את הטיסה לתאילנד,ונתקענו באיסטנבול.

לציין שטורקיש אירליינס דאגו לנו למלון מצויין עד לטיסה למחרת אבל זה יכול לגרום בעיה למי שיש טיסה נוספת מבנגקוק,למזלנו לא היה לנו תכנון אז לא הפסדנו כל כך.

מעבר לכך הטיסה מצויינת,מטוסים חדישים,שרות טוב מערכת בידור מדהימה עם עשרות סרטים (למתקשים להרדם) ומשחקים

בחזור לא היתה בעיה בקונקשיין

• צפוני מטייל
                          צפוני מטייל נערך לאחרונה על ידי

עוד הערה חשובה

אם להתייחס לויכוח הניצחי בין חברות התעופה השונות אציין שהמחיר ששילמתי בטורקיש אירליינס היה מצויין שגם זה שיקול משמעותי בבחירת חברת התעופה,730 דולר ,למרות שגם לאלעל בתקופה הזאת יש מחירים טובים,כמובן שכשמדובר במשפחה החסכון הוא גדול מאוד ומשפיע על הבחירה

מבחינת איכות הטיסה לדעתי הטורקים טובים מאוד מכל הבחינות

לרגע לא הרגשתי לא רצוי או חשש מסויים,השרות עניני חייכני וטוב לאורך כל התהליך

• הרוזן מקוסמוי

חחחחחח רוזנת ?!

לא ממש לא 

זוהי או זה איך שתרצה לקרוא לה / לו 

מיס יפן בתחרות מיס אינטרנשיונל קווין שאותו סיקרתי בנובמבר האחרון 

תחרות מיס עולם של הליידי בוי 

• aya31101977
                              aya31101977 נערך לאחרונה על ידי

אני גם

אני גם חשבתי שזו הרוזנת...Smile

וחיכיתי שמישהו יגיד משהו 🐥

• הרוזן מקוסמוי

אני גם

אז הנה נפתרה התעלומה לכל מי שהיה סקרן לדעת 

IMGA0387.JPGIMG_5999.JPG
                                • lio nh
                                  lio nh נערך לאחרונה על ידי

אני גם

אווווווו...

השאלה אם זה בקטגוריה של pre-op או post-op blush

"נשים" גבוהות בתאילנד זה תמרור אזהרה גדול 

• הרוזן מקוסמוי

אני גם

אחד מתנאי התחרות המחמירים הינו שכולן צריכות להיות אחרי הניתוח . 

• arieav

טיסות-אזהרה לגבי קונקשיין באיסטנבול לא ברור

כתבת   שיש  בעיות   בקונקשן באיסטמבול.. אני מבין  שהבעיה הייתה  בנתבג.     אז  כמו  שכתבת  הטורקים בסדר. גם אני באותה דעה.

• arieav

אני גם היא מאוד יפה
                                        • aya31101977

מאוד יפה

מאוד יפה...

ועם העיניים הירוקות שלך יצאו ילדים יפים:) 

• aya31101977

ליו אתה בוגד בי? 😡😡😡

גמני גבוהה...

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון