דרום אמריקה, איזה מדינות?
-
הי,
יש ברשותנו חודש (משפחה בעלת 2 נפשות).
חשבנו לטוס לדרום אמריקה (אנחנו בעלי ניסיון טוב בטיולים, וזאת הפעם הראשונה בדרום אמריקה).
אנחנו פחות מחפשים טרקים (מקסימום יום אחד של טרק).
אנחנו גם מחפשים מדינה שתיהיה יחסית זולה (זולה יותר בהשוואה לארה״ב למשל).
חשבנו על צ׳ילה, שלפי התרשמות ראשונית, אין בה הרבה טרקים (האם זה. נכון?) ולאתרים ה״שווים״ אפשר להגיע עם האוטו או בטיולים קצרים.
ישנה עוד התלבטות, מזג האויר.
אנחנו מתכננים לטייל בקיץ של הכדור הצפוני, מה שאומר- חורף בכדור הדרומי, אז האם קר מידי בדרום צ׳ילה? (קראתי שהטמפ עומדת בערך על 4 מעלות צלזיוס, האם זה נכון? האם יהיו כבישים חסומים בעקבות שלג?)
האם חודש בצ׳ילה זה יותר מידי? כי אם לא חשבנו להוסיף חלק די קטן מארגנטינה (צפון ארגנטינה, מפלי איגואוסו ולסיים בבואנוס איירס), או דרום פרו.
האם לפעם ראשונה בדרום אמריקה הייתם ממליצים לטוס למדינה אחרת?
תודה רבה, רועי
-
דרום אמריקה, איזה מדינות?שלום רועי,
לפני כמה שנים ערכנו טיול משפחתי עם ילדינו בארגנטינה + צ'ילה, אני מצרף קישור לסיפור הטיול שלנו:
טיול משפחתי בארגנטינה וצ'ילה עם ילדיםכמה הערות בנוגע לשאלות שלך:
- הקיץ שלנו (כלומר יולי/אוגוסט) הוא החורף בדרום אמריקה ולכן זו לא עונה מתאימה לטיול מבחינת מזג האוויר, במיוחד במדינות הדרומיות כגון צ'ילה - הטמפרטורות נמוכות, אזורים גבוהים מושלגים, חלק מהאתרים והיעדים סגורים, וכדו'.
- ארגנטינה וצ'ילה נחשבות למדינות המתקדמות יותר בדרום אמריקה, ולכן גם יקרות באופן יחסי.
אתם יכולים לשקול לטייל במדינות הצפוניות יותר של דרום אמריקה, או לחילופין במרכז אמריקה - למרות שזו נחשבת לעונה הגשומה אפשר בהחלט לבקר במדינות כגון קוסטה ריקה שהיא יעד קלאסי לטיול משפחתי.
אני מצרף קישור נוסף לטיול משפחתי אחר שערכנו בקוסטה ריקה:
טיול משפחתי עם ילדים קטנים לקוסטה-ריקה
אם יש לך שאלות נוספות, אתה מוזמן.
עמיר.
-
דרום אמריקה, איזה מדינות?הי,
האם ברזיל יותר ״טובה״ מבחינת מזג אויר? והאם יש טיולים של יום באזור יערות הגשם, טהאמזונס? איפה לדעתכם יערות הגשם יותר מרשימים, נגישים, נוחים להליכה (עד כמה שהמסלולים מסודרים)?
האם כדאי לשלב בחודש עוד מדינה עם ברזיל (לא כולל מפלי האיגואוסו שגובלים בארגנטינה)?
תודה
-
דרום אמריקה, איזה מדינות?היי רועי,
לא טיילתי בברזיל ולכן אינני יכול להעיד מניסיון אישי. עם זאת יולי/אוגוסט היא תקופת החורף בכל דרום אמריקה, ולמרות שבברזיל מזג האוויר הוא טרופי זאת עדיין אינה העונה המומלצת.
עמיר.
-
מניסיון אישייולי ואוגוסט בברזיל היו תענוג. קצת קר בסאו פאולו, אבל בשאר המקומות מזג אוויר מושלם, וכמעט ללא גשם. מצד שני לא נכנסתי לים, ויכול להיות שבשביל רוחצים מפונקים המים יהיו קצת קרירים מדי - באמת שאין לי מושג. עכשיו, לעומת זאת, הרבה יותר חורפי כאן בריו.
-
מניסיון אישיהי,
כנראה שלבסוף נבחר את קוסטה ריקה (13-20 ימים, אם זה מספיק/ יותר מידי).
הייתי מעוניין לשלב עוד מדינה ב״אזור הזה״.
חשבתי על כיוון דרום מקסיקו (בערך שבוע) ולסיים במקסיקו סיטי, או להיכנס לפנמה ולהיות שם 10 ימים בערך.
האם לא יווצרו כפילויות יתר על המידה בטיול הזה (יותר מידי חופים? יותר מידי יערות טרופיים?)
האם יש מדינה אחרת שהייתם ממליצים אליה?
האם יש אומגות אקסטרימיות בקוסטה ריקה?
תודה רבה
-
מניסיון אישיהי,
הכנתי מסלול בקוסטה ריקה ומשם למקסיקו (המסלול לא סופי).
אשמח לשמוע הערות והמלצות.
סן חוזה 2-3
לה פורטונה 2-3
מונטה ורדה 2
Parque Nacional Manuel Antonio ד2
Porto viejo והאיזור 2-3
חזרה לסן חוזה 1
טיסה לקנקון- מקסיקו
קנקון, פליה דל כרמן והאי כוזמול 3
1 טולום
Ciudad de carmen ד2
2-3 סן
משם למקסיקו סיטי, אני עדיין לא יודע מה לעשות...
מקסיקו סיטי והפירמידות 3-4
האם כדאי גם להגיע למקומות יותר צפוניים במקסיקו? האם הביקור במפרץ קליפורניה שווה את הנסיעה?
תודה רבה
-
מניסיון אישיSan Cristóbal de las Casas
-
אתה בפורום הלא נכון -
דרום אמריקה, איזה מדינות?הייתי ממליץ בחום על ברזיל. אין מה לחפש בצ'ילה במשך חודש.
ארגנטינה גם היא יכולה להיות פתרון טוב למשפחות. החל מבואנוס איירס וצפונה למפלי האיגואסו.
-
דרום אמריקה, איזה מדינות?אין מה לחפש חודש בצ'ילה?
יש כל כך הרבה מה לראות, שאפילו שנה לא תספיק.
אבל אם מתכננים לטוס בקיץ, אז בעייתי ללכת לדרום של צ'ילה, אפשר ללכת רק לצפון, ששם הדברים יותר רחוקים.