Gps לשכור או להוריד לנייד?
-
הי , האם כדאי לשכור gps דרך חברת השכרת הרכב או להוריד תוכנה לנייד? ואם תכנה ,איזו מומלצת?תודה
-
Gps לשכור או להוריד לנייד?מחברת ההשכרה הכי פחות מומלץ.
אפשר לקנות/להוריד תוכנה לניד,
ואפשר לקנות GPS יעודי
-
Gps לשכור או להוריד לנייד?אם יש חבילת גלישה אז אפשר להשתמש בוויז. בנוסף הומלצה פה בפורום האפליקציה here שעובדת ללא אינטרנט. עופר
-
Gps לשכור או להוריד לנייד?בשבילי, ווייז זה גיבוי. כי יש מקומות ללא קליטה.
-
Gps לשכור או להוריד לנייד?SYGIC ו-WAZE
-
Gps לשכור או להוריד לנייד?לאנדרואיד יש OsmAnd צריך קצת לתרגל אותה אבל עושה את העבודה טוב ובחינם.
-
Gps לשכור או להוריד לנייד?
הי'עדיף GPS עם מפות שעובד ללא אינטרנת, עם LANE ASSISTANT ו3D, הרבה יותר קל כאשר אתה צריך להכנס או לצאת מהנתיב שאתה נמצא בו . באזורים גדולים במערב ארה"ב אין קליתה וWAZE עבוד ממש. היום בהרבה רכבים יש GPS מובנה, אתה יכול לבדוק עם חברת ההשכרה. WAZE תמיד טוב לגיבוי וטראפיק. לגבי תוכנות לנייד, אני משתמש בMAPSWITHME תוכנה מצוינת עם מפות אופ-ליין שמורידים מראש , די מדויקת ואשירה במידע, המראה שבילי טבע, דרכי עפר ופוינטס אוף אינטרס ,טובה גם בעיר וגם מחוצה לה. חוסר- אין אפשרות חיפוש מסלול או מקום בגירסה החינמית , והמפה תמיד לכיוון צפון, החץ מראה כיוון שלך על המפה, ולפמים לא יכולה לקבוע את המיקום.
-
Gps לשכור או להוריד לנייד?תודה רבה על העצות.
גם אני לא סומכת על waze. אפילו בארץ הוא מעצבן אותי.
הורדתי לנייד את האפליקציה של sygic ובנוסף חברה משאילה לי את האייפד שלה עם igo.
-
Gps לשכור או להוריד לנייד?ה- IGO מעולה ולא צריך אינטרנט. אפשר גם להכניס את היעדים של הטיול למועדפים כבר מהארץ ולחסוך זמן בטיול. החיסרון היחיד שלו שהוא עדכני לזמן שהזינו את המפות. כלומר לא יכלול שינויים שנעשו בדרכים לאחר מכן. אם המפות עדכניות אז זה די זניח.
-
Gps לשכור או להוריד לנייד?כפי שנאמר, SYGIC ו-WAZE מספיקים בהחלט