ויזה
-
הבנתי שבכניסה לתאילנד (אגיע מהודו) מקבלים ויזה רק בתנאי שמראים כרטיס טיסה החוצה תוך 30 יום. אם אני מתכננת לצאת משם ללאוס, לאחר מכן לחזור לתאילנד, לקבל את הויזה של מעברי הגבול היבשתיים ל-15 יום, ורק אז לטוס לישראל - איך מסתדרים עם זה?
-
ויזהזה מה יש.
את יכולה להאריך את הויזה תמורת תשלום במשרדי ההגירה.
-
ויזההכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
כל תייר ישראלי המגיע לתאילנד דרך שדה התעופה מקבל אשרת שהייה של 30 יום באופן אוטומטי, במעבר גבול מקבלים אשרת שהייה של 15 יום באופן אוטומטי. במידה ומעוניינים לשהות מעבר לאשרה שניתנה, אחרי 30 יום אפשר להאריך בעוד 30 יום ואחרי ה 15 יום ניתן להאריך בעוד 7 ימים במשרדי ההגירה השונים בתאילנד בעלות של 1900 באט.
-
ויזההבנתי את זה, השאלה היא אם אני יכולה בכלל להיכנס כשאין לי כרטיס יציאה תוך 30 יום? אם אסביר שאני רוצה להיכנס ללאוס זה יפתור את הבעיה?
-
ויזהאבל אפשר להיכנס בלי להציג כרטיס יציאה מתאילנד? מספיק להסביר שאני רוצה להיכנס ללאוס או לא?
-
ויזההסברים לא יעזרו לך כדי לקבל ויזה צריך כרטיס שמראה יציאה עד 30 יום מתאילנד .
הפשוט ביותר זה להוציא ויזה מראש עם 2 כניסות בשגרירות תאילנד בארץ ואז זה פותר את הבעייה .
-
ויזההכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
החוק היבש בתאילנד מחייב להציג כרטיס יציאה, כמו כן כרטיס רכבת או אוטובוס למדינה שכנה מתקבל ככרטיס יציאה
-
ויזהמנסיון אישי אף פעם לא נדרשתי להציג כרטיס יציאה מתאילנד גם כשרכשתי כרטיס כוון אחד, מה כן חברות התעופה הם אלו שדורשות ועושות בעיות ברגע שאין כרטיס חזור.
בשביל לא לקחת סיכון תוכלי להציג כרטיסי אוטובוס או רכבת כפי שציינו או אף כרטיס טיסה למדינה שכנה פקטיבי

-
ויזהאפשרות נוספת היא הנפקת ויזה לתאילנד (בעלת כניסה אחת או שתיים) בהודו (כל סוכן נסיעות יטפל בכך תמורת תשלום).
-
ויזהטוב לדעת! תודה!