טיול לארצות הברית.
-
היי,
אני צריכה את עזרתכם, אני מתכננת טיול של כ3 חודשים לארצות הברית עם חברה טובה, מבחינת כניסה לארה"ב אנחנו מסודרות (דרכון אירופאי).
אני הייתי רוצה לדעת פחות או יותר עלות של טיול בסדר גודל כזה, סגנון הטיול שלנו זה אטרקציות ויעדים תיירותיים הכרת התרבות וכדומה.
בנוסף שופינג ומסעדות..
אנחנו רוצות ללון במוטלים ברמה סבירה, ומלונות פשוטים.כמו כן אנחנו מעוניינות לטוס גם להוואי.
אם תוכלו לעזור לי כמובן זה לא צריך להיות מדיוק אלא לפי הנסיון שלכם כמה טיול כזה יעלה ממוצא ליום וסה"כ לכל הטיול.
תודה מראש, נעה.
-
טיול לארצות הברית.באופן גס (וללא טיסות) - סדר גודל של 300 דולר ליום לזוג. אבל הטווח הוא עצום ונע בין 150 דולר ליום ל-500 בערך.
פרטים נוספים בפוסט שלי אז כמה עולה טיול לארה"ב
לפי נוסח השאלה את נשמעת בת 20-25. אם זה נכון חשוב להביא בחשבון שמתחת לגיל 25 יקר לשכור רכב בארה"ב (ומתחת לגיל21 גם די קשה). מה שמסבך / מייקר את הטיול בעיקר מחוץ לעיר.
טיול מוטה עיר ואטרקציות נוטה להיות יקר. באופן גס הייתי מחלק את האטרקציות ל-3-4 קבוצות מחיר:
פשוטות וזולות - 5-15 דולר לאדם. זה יכול להיות תערוכה מקומית קטנטנה, מגדל תצפית בעיירה (לא בעיר גדולה) וכו'. אלו האטרקציות שלרוב מבלים בהן עד חצי שעה.
סטנדרטיות - 20-30 דולר. אלו למשל רוב המוזיאונים (לא רק אומנות). אלו האקרציות שלרוב נשלב אחת ביום.
יקרות 50-70 דולר - אלו כבר אטרציות מיוחדות יותר, וממש לא חייבים וממש לא כל יום. זה יכול להיות שיט בסירה, הופעה פשוטה, פארק שעשועים גדול (אבל לא בקטגוריה של דיסני) וכו'. באופן גס נניח אחדבשבוע
אולטרה יקרות - 100 דולר וצפונה - כניסה לדיסני, הופעה טובה (מחזמר בניו יורק, סירק דה סוליי בוגאס, מופע רוק/פופ, ספורט מהליגות הבכירות ועוד), שייט/טיסה/באנג'י וכו'. לא חייבים בכלל, ואפשר גם רק אחד בכל הטיול. אבל אם רוצים כמה, יש לזה השפעה מאד גדולה על המחיר.
כך שרק תקציב האטרקציות יכול לנוע בין 20 דולר ליום לאדם עד ל80 בממוצע.
גם תקציב בילויים לחברה צעירים עשוי להיות דבר יקר. שוב מאד מאד תלוי באופי הטיול. אבל אם כל ערב שני יוצאים לבלות ועם אלכוהול, זה עלות לא זניחה.
אפרופו אלכוהול - שימו לב שברוב ארה"ב גיך המינימום לשתיית אלכהול הוא 21 ולא 18 כמו אצלנו. לא יודע אם זה רלוונטי אליכן.
לינה בערים זה גם לא דבר זול. עם מדובר על הערים הצפופות עם תחבורה טובה, אז לינה במנהטן קשה לסגור על פחות מ-200 דולר ללילה (לזוג) ואפשר גם יותר. בוושינגטון, בוסטון סן פרנסיסקו תשלמו מעט פחות, אבל לא הרבה פחות. אם ישנים בשולי הערים המחיר יכול לרדת מאד (עד נניח 60 דולר ללילה), אבל זה אומר בזבוז זמן לא קטן בנסיעות כל בוקר (וכפונקציה של מקום הלינה זה גם עולה כסף). ברור שאם תשנו בהוסטלים ובחדרי מעונות או ללא שירותים פרטיים המחיר ירד.
אם נניח 200 דולר ליום כקצה תחתון זה 100 דולר לאדם. כפול 90 יום זה 9000 דולר. נוסיף עוד 1000 דולר על טיסות (מאד תלוי לאן, מתי ואיך) ושונות, ונקבל סדר גודל של 10,000 דולר לסף תחתון לאדם לטיול כזה, וככל הנראה בערך כפול לסף עליון.
-
טיול לארצות הברית.תעברו על הבלוגים של פזית
-
טיול לארצות הברית.תודה רבה עזרת לי מאוד אני אקרא את הפוסט שפרסמת , ואנחנו נהיה בנות 22 בטיול בערך..