טיסות
-
עכשיו הלך המסתורין....איה...אני אוהבת בפורום הזה שמדברים על העיקר....(:
-
postמוכן לשקול בשנית...

אם את מבטיחה לעשות שלום עולמי...
-
עכשיו הלך המסתורין....איה...הם התחילו

-
אגב...יש לי חולשה קשה מאוד לגבוהות אבל בלי גורגרת
-
תכף ״נציג״ אלעל יגיע ויגיד לכם נונונואסור לטוס עם הטורקים אלא רק עם אלעל החברה הכי מדהימה בעולם.
-
אגב...יש לי גרגרת?

-
אגב...דבריו של הכותב הוצאו מהקשרם, הכותב התייחס ליפהפיה מהתמונות של הרוזן.
לא מרשה לי לפרגן מידי פעם לליידבוי ???
-
דידי... נמאס לי ממך....
שיהיו לך חיים יפים עם הרוזנת
-
טיסותבתור אחד שפתח את השרשור "קונקשיין...ניהול סיכונים", אני יכול להמליץ לך על טיסה של טורקיש שיוצאת ב 15:45 עם קונקשיין של שעתיים (זה לא מושלם אבל יותר טוב משעה) הטיסה הזו מגיע לבנגקוק ב 9:15 בבוקר וזה גם יתרון מסויים כי נשאר איזה חצי יום שאפשר לעשות משהו לעומת הגעה בערב בטיסה המאוחרת.
אני לא בחרתי את הטיסה הזו כי כאשר הזמנתי היא היתה יותר יקרה (כפול 6 נפשות זה יצא פער משמעותי)
החסרון של הטיסה הזו (עבורי!) שהיא "שורפת" את יום הטיסה (להיות ב 12:30 בנתב"ג לא מאפשר יום עבודה בכלל)
-
טיסותהיום מתקיימות בחירות כלליות לפרלמנט הטורקי.
במידה ומפלגתו של ארדואן (כיום נשיא) תזכה ברוב של שני שלישים מהמושבים בפרלמנט, ארדואן יהיה נשיא כל יכול, סולטן אם תרצו, ובפועל יוכל לחוקק איזה חוק שירצה.
ארדואן כידוע, הינו שונא ישראל מוצהר ודיקטטור בהתהוות.
לדעתי האישית, קרוב היום בו חברת התעופה הטורקית תנושל לצמיתות מהלקסיקון של המטייל הישראלי. -
הכוונה שלי היתה זהירות מקונקשין קצר בטיסותמצטער אם לא הובנתי כהלכה ניסיתי לאמר שקונקשיין של שעה יכול להיות בעייתי במקרה של איחור בטיסה וזה נכון לכל חברות התעופה לא רק לטורקיש ממליץ לקחת טיסה שבה הקונקשן לא פחות משעתיים על מנת להמנע מאיחור ופספוס טיסת ההמשך
-
טיסותבינתיים נודע כי ארדואן לא הצליח לזכות ברוב לו ייחל, ולכן הוא יצטרך להרכיב קואליציה. אפשר להמשיך לטוס טורקיש בשלב זה

-
טיסותתבדקו טיסות של KLM דרך אמסטרדם
אנחנו טסים איתם בספטמבר במחיר 840$ , כרטיסים נקנו לפני חודש .
אני גם התלבטתי עם לטוס עם טורקיש - בתאריכים שרצינו בחגים בספטמבר מחיר באל על היה 1560$ לכרטיס !!! וזה לעומת 900$ של טורקיש .לא רצינו לטוס עם טורקיש אבל כזה הבדל במחיר גורם לך לחשוב פעמיים.... אבל אז מצאנו אלטרנטיבה יותר מעניינת וזולה בKLM - קונקשן ארוך של 9 שעות באמסטרדם בהלוך - אפשר לטייל בעיר בכיף ובחזור קונקשן של שעתיים .
מחירים דומים היו גם בAIR FRANCE אך טיסות פחות נוחות.
-
לא צריך לדאוג יותר מידיהיי..
...אם הטיסות מהארץ הן של טרקיש..וגם מאיסטנבול לבנקוק...
....אז אין שום בעייה...מהרגע שקיבלת כרטיס עלייה למטוס בנתב"ג
....יודעים באיסטנבול שאתה צריך להגיע לטיסת ההמשך לבנקוק...

....ונערכים בהתאם...