אתרי ספא בכרטיס זלצבורג
-
היי תגידו חוץ מפארק המים/ספא אמדה וספא באד הופגסטיין איזה עוד אתרי ספא עם פארקי מים כאלה כוללים בכרטיס הזלצבורגלנד? והאם הפארק בוואגרין הוא גם ספא והאם עדיין כולל בכרטיס כי לא מצאתי אותו? תודה אלסנדרה
-
אתרי ספא בכרטיס זלצבורגלפחות נכון ללפני שנתיים, היו גם מרחצאות בבאד גסטיין (בנוסף לאלו שבבאד הופגסטיין, זה שתי עיירות סמוכות עם שם דומה) וגם בווגריין שהיו כלולות בכרטיס.
כשאת שואלת האם הפארק בווגריין הוא ספא למה את מתכוונת ?
-
אתרי ספא בכרטיס זלצבורגראיתי פשוט בספרון שזה פארק עם מגלשות פתוחות וכאלה ולא מקום סגור שכולל ספא... אבל קראתי באינטרנט שזה סגור וכולל ספא:/ אז אני לא מצליחה להבין האם זה אותו האחד?! והאם ההוא שהיה כולל בכרטיס עדיין כולל בו כי לא מצאתי:/? זה נראה כאילו יש הרבה אופציות אבל חלק גדול מהם זה לא סגור בכלל ואני כבר לא מצליחה להבין מה רלוונטי ומה לא?
-
אתרי ספא בכרטיס זלצבורגבעולם המים בווגריין, כמו גם במרחצאות האחרות שציינת, יש אזור מקורה ואזור פתוח. גם באזור הפתוח הבריכות מחוממות אך כאמור לא מקורות.
לא יודעת האם יש באילו מהמרחצאות טיפולי ספא.
-
אתרי ספא בכרטיס זלצבורגאוקי אבל האם וואגרין עדיין נמצא בכרטיס? ואיזה עוד אתרים תוכלו להמליץ לי חוץ מאלו?
-
אתרי ספא בכרטיס זלצבורגפארק המים בואגרין כלול בכרטיס. קנינו את הכרטיס כבר מהארץ. מי שקונה אותו מכאן מקבל חוברת בעברית עם כל האתרים הכלולים בכרטיס. ניתן ליצור קשר עם משרד דינמיקה ספורט בחדרה הם שולחים את הכרטיסים בדואר רשום הביתה או שניתן להגיע ולקחת מהם .בחורה בשם אביב 04-6268525
-
אתרי ספא בכרטיס זלצבורגאתה יכול גם לקבל את החוברת עוד לפני שתקנה את הכרטיס, בפניה דרך האתר שלהם (החוברת באנגלית). הם שולחים אותה בדואר במהירות רבה ובחינם. רק בחוברת העדכנית תדע בוודאות איזה מרחצאות נכללות בו ובאיזה תנאים, כי זה עשוי להשתנות משנה לשנה.
-
אתרי ספא בכרטיס זלצבורגתודה לכולם יש לי כברתחוברת טוב אני אנסה שוב לעבור מאחד לשני והבנתי שהתימר שלנו מוכר תכרטיס ככה שלא קניתי פה ואקנה כבר שם.