חוזרים ל- Google maps הישן והטוב
-
למי שנקעה נפשו מעלילות Google maps החדש, יכול לחזור לישן והטוב
-
חוזרים ל- Google maps הישן והטובנראה לי שזה דחיית הקץ. הלינק הזה מן הסתם יפסיק לעבוד בקרוב. אני הגעתי למסקנה שעדיף להשקיע מאמצים בלהפיק את המקסימום מהגירסא החדשה. האמת שהם שיפרו ותיקנו הרבה בעיות וחוסרים שהיו בשנה שעברה, ועכשיו המערכת הרבה יותר בשלה. הבעיה הכי גדולה שעוד נשארה זה בהדפסה, אבל גם לזה כבר מצאתי דרכים ישירות ועקלקלות להתגבר. בהרבה מובנים הגירסא החדשה חזקה מהישנה.
-
חוזרים ל- Google maps הישן והטוביכול להיו שהצדק עימך, אבל:
א. אין לי סבלנות לגרסא החדשה וכל עוד הישנה זמינה, אני מעדיף לעבוד איתה ולו גם אם זה רק לתכנון טיול הקיץ הקרוב.
ב. אולי אם גולשים רבים ימשיכו להשתמש בגרסא הישנה, מישהו בגוגל יבין שהם עשו טעות וישנו משנו (אני יודע, נאיביות שכזו).
-
חוזרים ל- Google maps הישן והטובממש תודה אבל הקישור שצרפת מעביר לחדש!!!!!
איך בכל זאת ניתן לחזור לישן????
-
חוזרים ל- Google maps הישן והטובנסי את הקישור הזה
-
חוזרים ל- Google maps הישן והטוב -
חוזרים ל- Google maps הישן והטובממש תודה. הפעם זה עובד
אבל עדיין בבעיה
הצלחתי להעלות את נקודות המסלול בגרסא הישנה והטובה
בהיעדר מדפסת ביתית אני נוהגת לשלוח את הקישור במייל ולהדפיס במשרד
לצערי, הקישור שאני שולחת נפתח בגרסא החדשה (וכולל רק חלק מהנקודות)
גם ניסיון נוסף לפתוח את כל הכתובת של המפה המתוכננת במחשב שבו תוכננה מגיע חזרה לגרסא החדשה
האם יש פתרון?
תודה
-
חוזרים ל- Google maps הישן והטובראיתי את השרשור הזה, ונבהלתי כי יש לי טיול שלם בנוי על מפות יומיות של גוגל מפס. נכנסתי לאתר, ויש בתחתית העמוד, ליד האייקון של עזרה, גם אייקון בצורה של ברק. לחצתי עליו והוא מעביר את הגוגל מפס למהדורה lite mode. במהדורה זו נכנסתי לפרטים של המסלול, ועשיתי הדפס, והוא הדפיס גם את המפה וגם את ההוראות כפי שהיה בגוגלמפס הישן, ובא לציון גואל.
בהצלחה
-
חוזרים ל- Google maps הישן והטובנראה כי הברק, כמו אצל אהוד, קצת ברח... ראה תמונה. יכול לסמן היכן אמור להופיע הברק?
אגב, במקום להדפיס (או בנוסף, מצויין נגד כוסות קפה שנשפכו או הפקידות של שוקה שמנסות לחדש ביטוח) אפשר לשמור את המהפ כקובץ PDF, באמצעות התקנת מדפסת וירטאלית.
אפשר להשתמש בתוכנות כמו CUTEPDF, או PRIMO PDF ואז במקום לשלוח להדפסה במדפסת פיזית, לבחור במדפסת המדומה ואז לשמור את הקובץ למחשב.
-
חוזרים ל- Google maps הישן והטובלא צריך לעבור לגירסת לייט כדי להדפיס את המפה וההוראות.
גם בגירסא המלאה יש אפשרות להדפיס.
-
אני לא הצלחתי להדפיס מפה שיצרתי עם כל הנתוניםהוא נותן את רשימת המקומות ללא התאור או רחוב
רק את השמות -
חוזרים ל- Google maps הישן והטוב -
חוזרים ל- Google maps הישן והטובלאחר מס' פעמים שהצלחתי לעבוד בהצלחה עם הקישור הזה. שוב נתקלת בבעיה הקישור אינו מגיב ומתקבלת הודעעה
404. That’s an error.
The requested URL /maps/mms was not found on this server. That’s all we know
מה ניתן לעשות?
-
חוזרים ל- Google maps הישן והטובנכון
הם "עלו" עלינו ----המשמרים את הקישור הישן ומחקו את הגישה.
-
חוזרים ל- Google maps הישן והטובמישהו יכול בבקשה לעזור עם הגרסא החדשה??? איך אפשר לציין במסלול יותר מ- 10 נקודות? מדוע הנקודות לא מופיעות על המפה עם שמות האותיות כמו בגרסא הישנה???
-
חוזרים ל- Google maps הישן והטובאני כבר חתמתי על העצומה להחזרת המפות הישנות. ואתם?
-
חוזרים ל- Google maps הישן והטובגם אני חתמתי \
הלוואי ויעזור
הגרסא החדשה פשוט זוועה......
-
חוזרים ל- Google maps הישן והטובעוז ,בזכותך גם אני חתמתי
תודה שהעלת פה את העצומה
שבת טובה
-
חוזרים ל- Google maps הישן והטובגם אני חתמתי -בין הרבים שלא סובלים את הגרסה החדשה.
-
הלוואי שזה היה מצחיקאבל תודה על הסרטון.
גם אני חתמתי (כמובן)