אורלנדו - שאלות..
-
הי, לאחר קריאת חלק גדול מהתוכן הרלוונטי באתר עדיין לא ברור לי: 1. מה זה Child Swap? באיזה פארקים זה רלוונטי? 2. FASTPASS באפקוט - האם ניתן להירשם רק ל-3 מיתקנים, או שלאחר השימוש בהם ניתן להירשם למיתקנים נוספים? אשמח להבין טוב יותר.. אנחנו זוג+4 בגילאי 11-18.תודה.
-
אורלנדו - שאלות..לגבי CHILD SWAP בפארקים של דיסני: אם מגיע זוג הורים עם ילד והילד לא יכול להיכנס למתקן מסויים בגלל גיל או גובה, אז במקום שכל אחד מההורים יעמוד בתור בנפרד, הם יכולים להיכנס לתור ביחד עם הילד. כאשר מתקרבים לעליה למתקן יש איזור המתנה ששם מחכה אחד ההורים עם הילד בזמן שההורה השני עולה על המתקן. בסיום, במקום לצאת החוצה ההורה הזה ניגש אל איזור ההמתנה והם מתחלפים. רלוונטי רק למתקנים פופולריים (לפי רשימה).
-
אורלנדו - שאלות..הבנתי, תודה. האם זה נכון גם לגבי אחים גדולים? במיקרה שלי 3 אחים גדולים ואחד קטן או רק הורים?..
-
אורלנדו - שאלות..מה זאת אומרת רלוונטי לאחים הגדולים?
נושא ה swap מיודעד בעיקר למשפחות עם ילדים קטנים יחסית. כאלה שלא רק שלא יכולים לעלות למתקן, אלא גם לא יכולים להשאר לבד. במקרה שלכם אם אין משהו מיוחד, אני מניח שבן ה-11 יכול כבר לעלות על חלק גדול מהמתקנים
באופן כללי מקבלים לרוב עד 2 כרטיסי swap שמתאימים ל-2 אנשים (הורה וילד נוסף - למשל מתקן שדורש הורה וילד ויש שלושה ילדים, אחד קטן מדי ושני האחרים כל אחד עם הורה אחר).
בפועל - יתכן שתבקשו ותקבלו יותר, או שתגיען 3 עם 2 כרטיסים ויתנו להכנס.
עובדי דיסני לא "מאנייקים" ובהחלט יתחשבו עם יש סיבה.
אז לא ברורה לי השאלה. האם הכוונה שהילדים הגדולים ישמרו על הקטן יחסית בזמן שאתם תהיו בבית קפה? או לנצל את כרטיס ה swap כדי שהילדים יכנסו פעמיים?
עוד דבר שכדאי לזכור - לכאורה swap הוא לא תור. זה נכון מבחינת זה שמדלגים על שעה של תור. אבל עדיין יתכן תור קצר יחסית של 5-15 דקות, ועוד כמה דקות במתקן עצמו, קצת הליכה, וכו'. כך שגם עם כרטיס swap צריך להניח 20 דקות לסיבוב השני. זה כמובן פחות משעה עד שעתיים של המתקנים הפופולראריים, אבל לא זניח.
-
אורלנדו - שאלות..הרעיון היה לחסוך זמן נניח במיתקנים אקסטרימים במיוחד שעליהם בן ה-11 לא ירצה לעלות. אבל מדבריך אני מבינה שלילד בן 11 זה לא בדיוק קהל היעד..