ויאטנם + פיליפינים
-
היי לכולם,
אני וחברה שלי מתכננים בספטמבר טיול לויאטנם + פיליפינים. שבועיים בכל ארץ.
ממה שיצא לנו לבדוק עד עכשיו הטיסות יוצאות ממש יקרות. משהו כמו 2000$, לא כולל טיסות פנימיות.נשמח לקבל קצת טיפים בנושא. איך אפשר להוזיל קצת את העניין?
תודה רבה!
נדב -
ויאטנם + פיליפינים2000 לאדם..נראה לי יקר.. תרשום תאריכים...
-
ויאטנם + פיליפיניםיש מבצע של cebu pacific תסתכל באתרנשלהם.לדוגמא מנילהhcmc 2000פזו לא כולל מיסים.. ויש להם מבצעים גם על טיסות פנים..תבדוק
-
ויאטנם + פיליפיניםהי
תבדוק עם טורקיש למנילה וחזרה מויאטנם או לאחד משתיהן , או להפך 1000 דולר לאדם זה מחיר סביר תקנו כרטיסים נפרררדים לכל טיסה באסיה
יוצא יותר זול מאשרלקנות ליד סופי עם קונקשן . טיסות מהו צי מין למנילה יותר זולות מאשר מהאנוי. חברות הפיליפיניות זולות מאוד וטובות. CEBU , TIGER,PHILIPPINES AIRLINES. רוב החברות שאמרתי הן נקודה לנקודה ללא אפשרות לטיסת המשך עם חברה אחרת ושליחת מזוודה ליעד הסופי , אם לא טסים לשם עם אותה חברה. לא זוכר מה טס על הקו הזה אבל כרטיסים לא צריכים להיות יקרים. בפיליפינים לא יודע לאן אאתם טסים אבל יכולים לבדוק טיסות מCLARKS לויאטנם עם יש 2ץ5 נסיע ממנילה במונית , באוטובוס יותר. טיסות הפנים גם תקנו במבצעים זמן מראש. לבוראקאי קצת יותר יקר מהשאר, תבנו את המסלול לפי מחירי הכרטיסים עם אין לכם הגגבלת זמן.