ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

3 שבועות באזור סניוויל

פורום צפון אמריקה
    6
    11
    5282
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דקל א
      דקל א נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אנחנו זוג עם שתי בנות (יהיו בנות 4.5 ושנתיים בזמן הטיול) נוסעים לבקר משפחה באזור סניוויל.

הטיול מתוכנן להיות 3 שבועות בתקופת החגים (ספטמבר 2015) כך שנרצה בחגים עצמם להיות עם המשפחה. זה משאיר לנו אפשרות של בין טיוליים חד יומיים ועד טיולים של נניח 4-5 ימים כשאנו יוצאים וחוזרים לסניוויל.

אשמח לשמוע הצעות לטיולים כאלה. גם חד-יומיים וגם כאלו של עד 4-5 ימים.

אציין כי לפני כ- 8 שנים בעלי ואני היינו בארה"ב בחלק המערבי והמסלול שלנו כלל את לוס אנג'לס-כביש מס' 1- סן פרנסיסקו-יוסמיטי-ודרך עמק המוות ללאס וגאס.

נשמח לשמוע דווקא הצעות שלא כוללות אזורים אלו ע"מ לחוות מקומות חדשים (וברור לנו שכן נהיה שוב בסן פרנסיסקו המהממת).

תודה רבה מראש לכל העונים וסופ"ש מקסים.

דקל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נוסע מתמיד
        נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

3 שבועות באזור סניוויל

דקל שלום,

בטיולנו בחוף המערבי לפני 5 שנים היינו קצת בסאניוויל, והיא ממש נחמדה.

אני מצרף כאן את תאור טיולנו, שבו אפשר לראות טיולים באיזור סאניווייל, וגם את הקטע הפחות מתוייר של כביש 1, אשר מדרום לס"פ. ל-4-5 ימים אפשר לצאת לכיוון אגם טאהו, אגם אלמאנור, רדינג, ואף צפונה מזה (קרייטר לייק, בנד המקסימה) ככל שתרצו.

פרטים והמלצות על צפון קליפורניה ודרום אורגון בתאור טיולנו. חוף אורגון מומלץ במיוחד ואפשר לחזור דרכו דרומה.

• עמיחי13
          עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

3 שבועות באזור סניוויל

טיולים חד יומיים באיזור עמק הסיליקון:

1. Henry Cowell Redwoods State Park - מסלול שמתחיל ביער, עולה לגבעה עם תצפית לאוקיינוס וחוזר דרך יער (שמזכיר יער גשם) כולל נהר יפה שאפשר לרחוץ בו.
          2. Big Basin Redwoods State Park - אולי הפארק היפה באיזור, שפע של מסלולים
          3. בכלל נסיעה בכביש 9 מאוד מומלצת, כדאי לסיים לקראת ערב בסרטוגה, העיר מוארת ומקושטת בערב.
          4. הטיילת של סנטה קרוז - לונה פארק לילדים קטנים. בדרך חזור תסעו על כביש 1 עד Half Moon Bay, אפשר לעצור במגדלור ב Pigeon Point ובשמורת Año Nuevo - תלוי בעונה
          5. יער מויר - אפשר להסתפק במסלול התיירותי ואפשר גם לעשות מסלולים מאוד מהנים שם (יכול להמליץ). אפשר לשלב באותו יום את נאפה.
          6. מוזיאונים: מוזיאון המיחשוב ומוזיאון התעופה. 
          7. אגם טאהו - לפחות יומיים.
          • עמיחי13

3 שבועות באזור סניוויל

ועוד משהו: לא יכול להתאפק, חייב להציע לכם לבדוק אפשרות לנסיעה של 5-7 ימים להוואי. אחרי הכל, מתי תהיה עוד הזדמנות???

• vovka
              vovka נערך לאחרונה על ידי

3 שבועות באזור סניוויל

ועוד המלצות

בשרשור הזה יש המלצות על אחוזה מכושפת, גנים מרהיבים, פארקי שעשועים, פארקי מדינה פחות מוכרים אבל לא פחות יפים.

יש גם את איזור 'הבהלה לזהב' שאפשר יהיה לשלב אותו עם נסיעה לאגם טאהו. אז גם אפשר לנסוע באחד המעברים היפים של הרי הסיירה נבאדה, מעבר קרסון, על הכביש הנופי 88 העובר ביער אלדוראדו (זה כבר טיול לשלושה ימים).

בהצלחה

• אנשיםטובים
                אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

3 שבועות באזור סניוויל

כמובן שאפשר לנסוע / לטוס לאיזור לוס אנגל'ס/סן דייגו לפארקים. הנאה מובטחת.

אבל יותר מכל - אתם מבקרים משפחה? יש להם ילדים? ואם לא יש, אז לחברים שלהםיש  ילדים (יש המון ישראלים בסניוויל, ובכלל באיזור)? בטוח יהיו להם המון הצעות.

• דקל א

3 שבועות באזור סניוויל

תודה רבה לכולכם על ההצעות!

אני כמובן צריכה לשבת, לקרוא ולבדוק לגבי כל ההצעות שלכם אבל לפחות נתתם לי מאיפה להתחיל Smile.

כשיהיו לי שאלות נוספות (ואני בטוחה שיהיו) - אני אכתוב שוב Smile

תודה ושבוע טוב!

• דקל א

3 שבועות באזור סניוויל

היי עמיחי,

עברתי על ההמלצות שלך. מודה ומתוודה שהרעיון על הוואי קסם לי מאוד אבל המחירים... המחירים... Smile

בכל מקרה, לגבי 2 הפארקים שציינת - האם לדעתך מספיק לטייל בהם יום אחד?

דבר נוסף - אשמח לקבל המלצות נוספות לגבי יער מויר שציינת. גם לגבי המסלול התיירותי וגם לגבי מסלולים נוספים. ראיתי שציינת שאפשר לשלב באותו יום את נאפה... האם לדעתך באמת מספיק לאזור הזה יום אחד?

תודה מראש Smile

דקל

• עמיחי13

3 שבועות באזור סניוויל

ב2 הפארקים שכתבתי יש כמה וכמה מסלולים. אף אחד מהם הוא לא "חובה" וכנראה רוב התיירים הישראלים שמגיעים לעמק לא ממש הולכים לשם. אבל לי יוצא להגיע לעמק מידי פעם ואני תמיד מחפש לראות טבע - וטיילתי כבר כמה פעמים בפארקים האלה. כך שאפשר להגיע לכל אחד מהם גם לחצי יום וגם לשבוע - באמת תלוי בכם. אם תהיה מעוניין אני יכול גם לבדוק באיזה מסלולים ספציפיים טיילתי שם.

לגבי יער מויר - רוב התיירים מגיעים למגרש החניה, נכנסים מהכניסה הראשית והולכים ביער במסלול עם כמה לולאות, משהו בין חצי שעה לשעה. המקום מאוד מתוייר ובפעמיים שהגעתי לשם היה מלא במטיילים. בפעם נוספת בחרתי במסלול קצת שונה - מסלול שנקרא Dipsea Trail. היתרון במסלול הזה הוא שמטיילים בנופים מאוד מגוונים, ומסיימים ביער מיור. מפת השמורה כאן. הוראות: ממגרש החניה (שימו לב: לא להיכנס לשמורה) יוצא המסלול - מסומן היטב בשם DIPSEA TRAIL. מתחיל בעליה לא קשה. ממשיכים עם השביל, מסומן היטב בשטח, עד שמגיעים לצומת שבילים. בוחרים בשביל שנקרא Ben Johnson Trail שיורד למטה לתוך השמורה (אם תפספסו את הפניה הזו תגיעו לאוקיינוס - ראו במפה). שימו לב שאין צורך לשלם כניסה למי שנכנס בצד האחורי ברגל (בדקתי את זה בקופה).

נאפה לא מרוחק מיער מויר, אני שילבתי טיול במויר עם ביקור בנאפה (דגמתי 2 יקבים טובים, בכל אחד טעימות 4 סוגי יין ב 20$) וגם סיימנו במסעדה טובה בנאפה.

• taubhadas
                        taubhadas נערך לאחרונה על ידי

3 שבועות באזור סניוויל

בוקר טוב,

אשמח לקבל המלצות על יקבים ומסעדות באזור נאפה.

תודה רבה,

הדס

• עמיחי13

3 שבועות באזור סניוויל

ההמלצות שלי הן מהנסיעה לפני שנתיים, יש לקחת זאת בחשבון (אולי מישהו בפורום היה באיזור לאחרונה?). בכל מקרה אז עוד לא הכרתי את הפורום הזה, כל הבחירות התבססו על TripAdvisor וגם על Yelp.

יקב: Beau Vigne

ב2 היקבים שהייתי בהם השיטה דומה: תמורת 20$ זוכים לטעום מ4 יינות לפי בחירה מרשימה ארוכה (מחולקת לפי סוגים). למרות שהם ממלאים כוסות מלאות, צריך לזכור שיש אחר כך עוד נהיגה...

מסעדה: Bistro Jeanty

מסעדה צרפתית, קצת יקרה. מאוד מקפידים שם על סגנון (למשל סט הכלים) ועל שירות. אם אתם מגיעים לשם אל תפספסו את גן פסלי הפטריות בחצר ממול.

כמו כן, ממש בסמוך יש מאפיה בשם Bouchon Bakery (חלק מרשת). לא הכרתי את זה, אבל מסתבר שלמאפיה הזו יצא שם של מעדניה. התור למעדניה נמשך לאורך 2 בלוקים!!! לצערי לא היה לי זמן לעמוד בתור כל כך ארוך אז לא אדווח מיד ראשונה.

תור ארוך...גן פסלי הפטריותנוף מהיקבכניסה ליקבתור למאפיית בושון
                          • 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון