אומגות ב'צאנג מאי
-
התייעצות חשובה ומצחיקה

מתכננים לנוסע עם 3 ילדים - 13 / 10 / 4
אני סובלת מפריצת דחסק ולכן חוששת מאוד לעשות את האומגה
, אם יתפס לי הגב יהרס לי הטיול.ובעלי לא ממש אוהב את כל האקסטרים, די חושש מהנושא.
האם יש מסלולים שונים שניתן לבחור? או שזה מסלול אחיד וקבוע?
שמעתי מחברים שחלק עשו מסלול ארוך וחלק עשו מסלול רק של 3 תחנות.
מה הגובה של האומגה?
תודה על העזרה
-
אומגות ב'צאנג מאיהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
אכן יש מסלולים יותר קצרים,
בעת ההגעה לצ'יאנג מאי צרו קשר עם הסוכנויות המקומיות
ותזמינו את המסלול המתאים לכם.
-
אומגות ב'צאנג מאיהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
ישנם כמה חברות המפעילות את אטרקציה האומגה, כגון חברת הסנאי המעופף וחברת "גיבון" הידועה והמומלצת.
במידה מחלטים לעשות את האטרקציה יש צורך לעבור את כל התחנות, כל תחנה מובילה לתחנה הבאה ואין אפשרות לרדת באמצע. כמו כן לדעתי במידה ואת סובלת מבעיות גב עדיף לא לקחת סיכון ולוותר על האטרקציה.
גובה האומגה בצ'אנג מאי הוא בין 30-40 מטר.
-
אומגות ב'צאנג מאיבמידה ואת סובלת מפריצת דיסק, אני לא הייתי ממליץ להתעקש על אטרקציית האומגות.
למרות שמדובר בכיף טהור, המשך טיול עם גב תפוס וכואב הינו דבר נורא. -
אומגות ב'צאנג מאימדובר על אטרקציה מומלצת מאוד אך לא מומלצת למי שסובל מבעיות גב, הייתי שוקל אולי ששאר המשפחה כן יעשו אותה ובזמן הזה תוכלי לעשות שופינג

-
אומגות ב'צאנג מאיתודה
מה לגבי מסלולים? האם יש גם מסלולים קצרים? או לא גבוהים מידי?

חבל לי שהילדים יפספסו את זה
-
אומגות ב'צאנג מאיהי גלית,
יש לי חברה שהיתה שם כחודש אחרי שנפגעה בתאונה ממנה סבלה מסדק בכתף - ולכן ויתרה על האומגות. בנוסף הילד הקטן שלה (שכמדומני היה בן 5-6) ויתר מרצונו. שאר המשפחה עשתה ונהנתה.
לא יודעת מה לייעץ.. עוד לא היינו שם. במקרה שלכם גם האיש לא מתלהב... לי זה נשמע כיף אדיר, אבל לא הייתי עושה משהו שמסוכן או לא נעים עבורכם.
-
אומגות ב'צאנג מאיברוב האתרים קיימים גם מסלולים קצרים.
לגבי הגובה - האומגות לא נמוכות, אולם הילדים מטורפים על כך! לפחות כך חזיתי בביקורי האחרון באתר אומגות.