ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חוות דעת על מסלול

פורום צפון אמריקה
    6
    18
    6549
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • micitul
      micitul נערך לאחרונה על ידי

הי, מתנצלת מראש על האורך ורשימת השאלות ובעיקר המון תודה מראש:

אמא ונער בן 14 , היה צריך להיות טיול משפחתי והנסיבות הן שבסוף ניסע רק שנינו . 

מה שקצת מכניס חוסר בטחון ומכאן מבול השאלות..

30.6 טיסה בטורקיש- ונחיתה. הגעה לחברים במנהטן

1-6 ליולי (ימים רביעי- שני) ניו יורק העיר

7-8 ליולי (ימים שלישי ורביעי) - סיור מאורגן כולל מלון למפלי הניאגרה והאזור . חזרה בערב לניו יורק.

9/7 - יום נוסף בניו יורק

10-13/7 , (שישי עד ראשון) נסיעה באוטובוס- גיחה- לוושינגטון שני לילות במלון , מתוך הנחה שאין צורך ברכב בוושינגטון * ההתלבטות : רצון לשלב ביקור קצר בחבל האיימיש , הרשי בהלוך או החזור.

13.7 (יום ב')- יום נוסף בניו יורק

14.7 - שכירת רכב ונסיעה לכיוון PROVIDENCE RI - אילוץ (מבורך) מתארחים אצל חברה ללילה שבין 14-15 , עצירה בדרך מיסטיק ואשמח לעוד המלצות (ניו פורט?)

15.7 (יום ד') - RI - אשמח להמלצות , תזוזה לכיוון קייפ קוד ובוסטון

16-17 (ימים ה' ו' ) - בוסטון / קייפ קוד

18- 20 (שבת - שני ) : כיוון כללי ואשמח להמלצות - אקדיה, (אילוץ : ביקור בניו המפשייר הנובר לכמה שעות  ), הרים לבנים ,  ורמונט - מה הדברים העיקריים והראויים ששווה לראות נוכח האילוצים הללו בהנחה שיש לנו 3 ימים.

21/7 - ניו יורק , התארגנות לטיסה שלמחרת ובילוי אחרון.

זה המסלול בגדול - מבקשת לדעת האם הגיוני , איך משלבים ביקור באיימיש בגיחה לוושינגטון וכאמור מהם הדברים העיקריים שכדאי לעשות בשלושת הימים 20-18 - מבלי להכנס למרוץ מטורף ולנוכח האילוצים.... 

המון תודה !

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חן אלי
        חן אלי נערך לאחרונה על ידי

חוות דעת על מסלול

לגבי הרשי והאיימיש מאחר ואת נוסעת בתחבורה ציבורית אמליץ לך לבטל

את הביקור במקום הסיור סעי יום אחד מניו יורק לניו ג'רסי פארק six flags עבור נער בן 14 זו תהיה האטרקציה של הטיול.

נסיעה עד פארק אכדיה בשלושה ימים - יגרור אותך לנסיעות ארוכות , המלצתי סעי להרים הלבנים בניו המפשייר , שם גם אמליץ לך לעשות את הקניות בטיול אזור פטור ממס, מקומות מומלצים לטיול פארק לאומי פרנקוניה נוטץ' - מומלץ המסלול של flume gorge או ל- lost river , נסיעה בכביש קנגלמוס , עצירה לאטרקציה של שייט יכולה לעניין אותכם מאוד , ישנו פארק חבלים loon תקראי לגביו חוות דעת.

מניו המפשיר המשיכי לוורמונט - סיור מפעלים בן אנד ג'ריס במקום הרשי, ביקור בעיירה סטואו ולינה או סטואו או ברלינגטון.

יום שלישי תחצי את אגם שאמפליין את יכולה לבקר בעיירה לייק פלאסיד וירידה לכיוון ניו יורק.

• חן אלי

חוות דעת על מסלול

לגבי הרשי והאיימיש מאחר ואת נוסעת בתחבורה ציבורית אמליץ לך לבטל

את הביקור במקום הסיור סעי יום אחד מניו יורק לניו ג'רסי פארק six flags עבור נער בן 14 זו תהיה האטרקציה של הטיול.

נסיעה עד פארק אכדיה בשלושה ימים - יגרור אותך לנסיעות ארוכות , המלצתי סעי להרים הלבנים בניו המפשייר , שם גם אמליץ לך לעשות את הקניות בטיול אזור פטור ממס, מקומות מומלצים לטיול פארק לאומי פרנקוניה נוטץ' - מומלץ המסלול של flume gorge או ל- lost river , נסיעה בכביש קנגלמוס , עצירה לאטרקציה של שייט יכולה לעניין אותכם מאוד , ישנו פארק חבלים loon תקראי לגביו חוות דעת.

מניו המפשיר המשיכי לוורמונט - סיור מפעלים בן אנד ג'ריס במקום הרשי, ביקור בעיירה סטואו ולינה או סטואו או ברלינגטון.

יום שלישי תחצי את אגם שאמפליין את יכולה לבקר בעיירה לייק פלאסיד וירידה לכיוון ניו יורק.

• חן אלי

חוות דעת על מסלול

אפשרות נוספת מברלינגטון- נסיעה ל- Lake gorge  משם glens falls העיירה

Saratoga Springs החל מחודש יולי בעיירה מתקיימות תחרויות רכיבה על סוסים

במשך 6 שבועות, יתאים לנער בן 14 לינה אולבני ניו יורק.

למחרת טיול קצר הגעה לניו יורק להתארגנות וטיסה.

• micitul

חוות דעת על מסלול

תודה רבה!

• gomadi
                gomadi נערך לאחרונה על ידי

חוות דעת על מסלול

היי 

אני מבין שאתה ממליץ לבטל את הרש"י והאיימיש?

אנחנו מתוכננים להגיע לשם בספטמבר, האם אתה ממליץ לבטל ?

תודה

• חן אלי

חוות דעת על מסלול

אני ממליצה לגברת שנוסעת עם נער בן 14 , אין לי מושג לגבי התכנון של הטיול שלך.

במידה ואתה נוסע עם ילדים קטנים ממליצה על הרשי סיור במפעל השוקולד

ואולי גם הפארק תלוי בתכנון הטיול שלך. לנער בן 14 six flags יותר אטרקטיבי,

במידה ואתה נוסע עם ילדים בוגרים ממליצה על סיור במפעל האופנועים הארלי דוידסון.

לגבי האיימיש הייתי בעבר והתאכזבתי מאוד לדעתי ממוסחר מאוד , מקריאה בפורום תוכל להבין שלא מעט אנשים חושבים אחרת ממני, בהחלט לשיקולך.

• vovka
                    vovka נערך לאחרונה על ידי

חוות דעת על מסלול

מצרפת לכם שתי כתבות על איזור האיימיש והרשי. בנוסף חפשו עוד מידע כאן באתר ו/או בגוגל.

יש דיעות לכאן ולכאן ואתם צריכים להחליט ע"פ מה שמתאים לכם

בהצלחה.

• micitul

חוות דעת על מסלול

הי,

מקבלת את המלצתך בנוגע לוויתור על אקדיה - אם הבנתי נכון אתה ממליץ על נסיעה מבוסטון לכיוון פרנקוניה נוצ' ואח"כ לכיוון ברלינגטון , לייק שמפלייין , פלאסייד וחזרה לניו יורק, נאם תוכל לציין אטרקציות , מקומות לביקור במסלול זה ? (מדובר בארבעה ימים בנוסף אם אני זוכרת נכון בדרך חזרה לניו יורק במסלול זה יש פארק SIX FLAGS  - האם כדאי לעצור שם במקום יום סיור מניו יורק לניו ג'רסי? . שאלה נוספת לגביי קייפ קוד - איפה מומלץ לבקר בהנחה שהקייפ גדול והנסיעה ארוכה ולנו יש חצי יום לביקור ? בנוסף- שייט לויתנים במסלול זה - היכן הכי מומלץ?ושאלה אחרונה ... כתבת על אזור קניות פטור ממכס (ניו המפשייר כנראה) היכן היכן מומלץ?

בעצם מבקשת עזרה בחלוקה לימים - ארבעה מה-18-21 ליולי ,

המון תודה

מיכל

• micitul

חוות דעת על מסלול

הי,

מקבלת את המלצתך בנוגע לוויתור על אקדיה - אם הבנתי נכון אתה ממליץ על נסיעה מבוסטון לכיוון פרנקוניה נוצ' ואח"כ לכיוון ברלינגטון , לייק שמפלייין , פלאסייד וחזרה לניו יורק, נאם תוכל לציין אטרקציות , מקומות לביקור במסלול זה ? (מדובר בארבעה ימים בנוסף אם אני זוכרת נכון בדרך חזרה לניו יורק במסלול זה יש פארק SIX FLAGS  - האם כדאי לעצור שם במקום יום סיור מניו יורק לניו ג'רסי? . שאלה נוספת לגביי קייפ קוד - איפה מומלץ לבקר בהנחה שהקייפ גדול והנסיעה ארוכה ולנו יש חצי יום לביקור ? בנוסף- שייט לויתנים במסלול זה - היכן הכי מומלץ?ושאלה אחרונה ... כתבת על אזור קניות פטור ממכס (ניו המפשייר כנראה) היכן היכן מומלץ?

בעצם מבקשת עזרה בחלוקה לימים - ארבעה מה-18-21 ליולי  , והיכן מומלץ לקחת מעבורת על לייק שמפליין לאור המסלול

המון תודה

מיכל

• חן אלי

חוות דעת על מסלול

בלילה של ה- 14 לא ציינת היכן את לנה לכן ההמלצה אולי לא תהיה מדוייקת.

למיטב הבנתי במידה ואת מעוניינת בשיט לויתנים תצטרכי לפחות יומיים מלאים בבוסטון לכן אולי כדאי לך לשקול ביטול נסיעה לקייפ קוד (נסיעה ארוכה / נהגת יחידה).

אטרקציות בבוסטון:

בוסטון קומון (Boston Common) סיור באתרים בשטח  כגון: מזרקת ברואר(Brewer Fountain) בית קברות,  סיור פרידום טרייל . מסלול הליכה בן 4 ק"מ.עצירה  בשוק Quincy  

בפורום מוזכר גם סיור באוטובוס ברווז (מים +יבשה) ייתכן ומתאים לצעירים יותר וכן דוברי אנגלית שוטפת.

אקווריום של בוסטון, סיור באזור האוניברסיטה

אזורים פטורים ממס לקניות בניו המפשייר - North conway ו- Tilton.

פרנקוניה נוטץ' - מסלול Flume gorge ישנם המלצות בפורום גם על lost river ,

נכון לעכשו עדיין לא הבנתי איזה מהם ממולץ יותר.

בפארק פרנקוניה ממליצים על מסלול basim בנוסף ומשם נסיעה לרכבל (כרטיס משולב)

אזור וורמוט - ביקור במחצבות גרניט, מפעל הגלידה בן אנד ג'ריס, סיור בחוות מייפל, מפעל קאבוט לייצור גבינות, ביקור בעיר הבירה מונטפלייר, ביוקר בסטואו, סיור בעיירה ברלינגטון, מוזיאון פתוח בשלבורון, מפעל דובים - תקראי חוות דעת ותבחרי מה יכול להתאים לכם ועל מה לוותר. מאחר והתעניינת בסיור במפעל השוקולד של הרשי נראה לי שתוכלי להחליף בסיור במפעל הגלידה בן אנד ג'ריס - הכניסה אינה יקרה ובהחלט ישנם המלצות רבות בפורום , ישנם גם כמה שהתאכזבו כמובן.

המעבר הפופולרי במעבורות הוא באיזור Essex.

אחרי המעבר מומלץ שעתיים סיור באזואבל , טיסה מעל אזור לייק פלאסיד, ביקור במקפצות אולימפיות, תצפית מה- Whiteface Mountain.

אכן יש פארק Six flags נוסף בדרך למיטב הבנתי הפארק המומלץ הוא זה שבניו ג'רסי. בהתחשב באורך הטיול שלך ובזמן השהייה בניו יורק מומלץ לצאת מניו יורק יום אחד.

• micitul

חוות דעת על מסלול

תודה רבה ! בלילה של ה14 לנה ב   PROVIDENCE RI  ולמחרת אחרי סיור קצר בעיר יוצאת לבוסטון ז"ת לקראת אחה"צ ערב של ה-15 בבוסטון כשהתכנון הוא להקדיש לבוסטון ולקייפ קוד : 15 בערב, 16 מלא , 17 מלא וב-18 לצאת לכיוון HANOVER NH ומשם לWHITE MOUNTAINS  בהתאם למסלול שהמלצת . וכאן ההתלבטות האם באמת כדאי לקייפ קוד מבחינת העומס ובנוסף מבחינת עומס נהיגה ובכלל... כשהכוונה היא להגיע לפרנקוניה נוצס דרך THE FLUME , LOST RIVER לשלב קניות בOUTLET בניו המפשייר -ואח"כ לכיוון בן AND ג'ריס ,ברלינגטון,  לייק שמפליין , מעבורת והגעה לליק פלאסיד ומשם חזרה לניו יורק - איפה כדאי ללון מבחינת חלוקת הימים ?כשבעצם מדובר על התוכנית שמתחתיה קו שתתבצע בין ה-18-20 (21 יהיה יום לפני טיסה בניו יורק התארגנות ומשהו קטן בניו יורק ) -

ושאלה נוספת - לגבי רכישת הPASS לאתרים בניו יורק, האם ניתן לרכוש במזומן בניו יורק עצמה? (יותר מידי רכישות בויזה - רוצה להשתמש במזומן ). המון תודה - העזרה שלך ממש משמעותית ומארגנת לי את הענינים .

• חן אלי

חוות דעת על מסלול

מבחינת נסיעה מאחר וניו פורט מאחוריך אז עדיף לך לנסוע לקייפ קוד, במידה ואין לך בעיה בנהיגה . סה"כ תדרש לך נהיגה של כ- 3 שעות עד בוסטון .

בנוגע להמלצות למקומות לינה בהרים הלבנים מומלץ אזור לינקולן או North conway

אולי מוני יוכל להמליץ לך בטוח שהוא בקי בנושא יותר ממני.

אנחנו נוהגים להזמין מלונות אך ורק במכרזים של priceline יש לשים לב לכל הפרטים

חדרים ל- 2 בלבד. את יכולה לבקש הפרדה במיטות אך לא מובטח שתקבלי

בנוסף אין אפשרות ביטול, מאחר ואנו מרבים בנסיעות אנו מעדיפים לקחת את הסיכון

שנפספס לילה ונשלם עבורו מאשר להזמין טיול שלם עם אפשרות לביטול.

בנוסף אני לא יודעת כמה חשוב לך המלון ואיזה דירוג את מחפשת , עבורנו מלון 2.5 ו/או 3 כוכבים כולל ארוחת בוקר מספק. הילדים בדר"כ לא רעבים בבוקר כך שאנו שותים קפה הילדים קונפלקס ויוצאים לדרך .מונע עכוב של כ- 50-40 דקות כאשר יוצאים לאכול ארוחת בוקר במסעדה.

• מוני
                                מוני נערך לאחרונה על ידי

חוות דעת על מסלול

שלום

ראשית חובה לציין שכל מילה של הגולשת חן אלי בשרשור הזה היא בסלע!!

הפורום רק ירוויח מהמשך נוכחות של חן אלי,וזאת כמובן משאלת לב שלי.

גם אני לא חושב שמוצדק לרדת במיוחד לקייפ קוד,מפרובידנס לפרובינסטאון 200+ קמ

ומשם צריך לחזור קרב לאותה  כמות קמ עד בוסטון,כשרק הגה קרוב ל-5 שעות וועדיין לא מחושבים כאן העומסים בכניסה והיציאה מהקייפ.

לכן הצעה לחלוקה החל מה-14/7 ועד לחזרה ב-21/7 -

14/7

ניו יורק >>>מיסטיק>>הגעה לחברה בפרובידנס.

הערה :-אני חושב שתוספת של הצצה בניופורט תלויה בזמן היציאה מניו יורק כמות עומס התנועה ביציאה,ולכן אולי להכין את האופציה של ניופורט ובזמן אמת להחליט אם ישים

הנה המיפוי מנהטן-מיסטיק-פרובידנס- https://goo.gl/maps/yKkOo

הנה המיפוי בתוספת ניופורט- https://goo.gl/maps/hCsbQ - לי לא נראית התוספת.

15/7

השלמות עם החברה בפרובינסטאון>>>והגעה לתחילת ביקור בבוסטון

16/7

בוסטון

17/7

הגעה להרים הלבנים ותחילת ביקור

18/7

כוכבי/מעגלי בהרים הלבנים

19/7

מערבה לצפון וורמונט

20/7

השלמות בצפון וורמונט>>וירידה מסוגננת לדרום מערב וורמונט

21/7

ברקשיירס מערב מסצ'וסטס >>>מערב קונטיקט וחזרה לניו יורק

לגבי  שייט לוויתנים אם קראתי שרוצים ,הייתי מקצר את ההשלמות בפרובידנס ב-15/7

ופונה ל-Plimouth 

הנה המרחק והזמן המשוער בין פרובידנס ופלימות'- https://goo.gl/maps/RTg7Z

כמו כן את רואה שאני לא משלב את לייק פלאסיד (איזור אהוב עלי ביותר),אלא אם כן ב-21/7 תהיי מוכנה לנסיעה הזאת- https://goo.gl/maps/eU1G9

זה האני מאמין שלי ,בתקווה שלא נכנסתי מאוחר לאשכול.

מוני

• אנשיםטובים
                                  אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

חוות דעת על מסלול

קצת הפריע לי פה 4 כניסות שונות לניו יורק.

אני מבין שיש חברים, שכיף איתם וגם כמובן לינה חינם, אבל זה נראה לי טיפה מוגזם.

בנוסף יש לכם לא מעט קילומטרז' לעשות - בנסיעה עצמאית או באוטובוס.

כמו כן - טיול מאורגן של לילה אחד לניאגרה הואר די סיוט. מדובר על כ-15 שעות נסיעה (הלוך ושוב). בשביל להיות שם (חות משינה) 10 שעות במקרה הטוב.

הייתי מנסה לשקול לאחד חלקים מתוך הטיול מחוץ למנהטן, וכן לשלב טיסה בחלק מהטיול. חשוב לזכור שאתם רק שניים ולכן מחיר הטיסה אומנם לא נמוך אבל לא בשמיים.

למשל - להבנתי (מעולם לא הייתי) בניאגרה אין צורך בטיול מאורגן.

אז מה דעתכם למשל מניו יורק לצאת לוושינגטון (אפשר עם רכב או אוטובוס). משם לטוס לבאפולו ולטייל בניאגרה (עם או בלי אוטו).

משם אפשר לנסות לחתוך לכיוון ניו אנגלנד (באוטו או בטיסה) או לחזור לניו יורק ואת ניו אנגלנד בהזדמנות אחרת.

• חן אלי

חוות דעת על מסלול

תגובה ל- 15-  אנשים שמתכננים טיול ופונים לפורום עדיין מהססים בנוגע למסלול של הטיול שלהם. הגב' נוסעת עם נער בן 14 לבד! נתון שמלחיץ עוד יותר,

אל תעמיס באינפורמציה לא מדוייקת.

ישנם טיולים רבים  שיוצאים מניו יורק למפלים (יומיים), כל הטיולים יוצאים 

עפ"י ביקושים במידה והטיול לא היה מתאים לא היה לו ביקוש.

מבורך יהיה אם תייעץ לאנשים על סמך ניסיון ו/או למידה מקיפה,

אחרת תשאיר למי שהיה וגיבש דעה, בשביל זה קיים פורום ויש לו מנהל.

• micitul

חוות דעת על מסלול

תודה לכל המגיבים ! אכן חן - כל מילה בסלע , זה בדיוק החישוב שלי לנוכח הנסיבות ולכן כל עצה שלך והמידע שכתבת לאור זאת- עוזרים וקולעים בול.  שוב תודה 

• אנשיםטובים
                                        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

חוות דעת על מסלול

ברור שאנשים פונים לפורום כי הם מהססים בנוגע למסלול. בגלל זה אני מציע הצעות לשיפור. לא חייבים לקחת את כולן או אפילו את חלקן. אבל (לדעצי כמובן) שווה לקרוא ולשקול.

לא כל האנשים מודעים לאפשרות הפשוטה יחסית של טיסה מניו יורק ליאגרה. לא כל האנשים מודעים למרחק העצום וזמן הנסיעה ברכב ההסעות. לא כל האנשים מודעים לכך שהרבה טיולים לניאגרה של יומיים לא מגיעים לצד הקנדי (היפה), או שהם עושים סבב איסופים בניו יורק שמוסיף שעה לדרך.

אז למה לא לעזור להם ולשתף אותם במידע?

לפעמים נראה לי שאנשים מתייחסים לטיול מאורגן מניו יורק לניאגרה כמו טיול מאורגן מתל אביב למצדה. הם לא מודעים מספיק לא למרחק (פי 4) ולא למידת המסחריות של איזור הניאגרה (במצדה באמת קשה יותר לתייר להסתדר - למצוא לינה, או להגיע מהמלון בים המלח למצדה בלי טיול מאורגן). זה ממש לא המצב בניאגרה.

על פי מפות גוגל המרחק ממרכז ניו יורק למפלי הניאגרה הוא 6 שעות ו-37 שדות.

כמובן שזה זמן נטו ולא כולל עצירות, פקקים, סיבוב איסוף וסיבוב פיזור מהמלונות במנהטן, או לחילופין הגעה ממקום הלינה בניו יורק ומקום היציאה של האוטובוס וחזרה. וכמובן לא כולל סטיות אם יש למשהו מעניין בדרך.

כלומר באופן ריאלי מדובר על כ-8 שעות נסיעה

בנוסף הטיולים של היומיים (לילה אחד) הם לרוב רק לצד האמריקאי שנחשב הפחות מרשים (יתכן שיש גם לצד הקנדי, אני לא מצאתי).

וכמובן כמובן כמובן שלא מדובר על מלון עם נוף למפלים, מדובר בכל מקום על עצירות קצרות עם סטופר ולא על עצירות של כמה שעות באתרים בדרך וכו'. בחלק מהטיול אפילו לא מדובר על לראות את המפלים בלילה אלא רק ביום.

אז האם אפשר לעשות טיול כזה? וודאי וודאי שאפשר ויש לו ביקוש. כמו שיש גם ביקוש לנופשונים בים התיכון או בתורכיה, לטיול 3 מדינות ב-7 ימים באירופה, ולהרבה דברים אחרים. זה לא הסטייל שלי ולא הטעם שלי. ולפי הסיבוב של שבוע בניו אנגלנד, נראה לי גם שזה לא בהכרח הסטייל של פותחת השרשור.

דווקא בגלל שמדובר על אמא ונער אני חרד יותר מנסיעות ארוכות.

אם מדובר על זוג צעיר בירח דבש, נסיעות ארוכות זה זמן של זוגיות. שיחות ארוכות לתוך הלילה, מוזיקה שבוחרים (באוטו או באוזניות משותפות) התכרבלות משותפת במושב של אוטובוס/ואן הסעות וכו'. אבל לאמא ובן 14  - אני מניח שהבן יהיה כל הזמן באייפון עם אוזניות (לפחות עד שיגמר החשמל) והאמא תהיה לבד. לא נשמע לי הכי כיף שבעולם.

אם מדובר על נסיעות עצמאיות (לא בהסעה) אז האמא נוהגת לבד כל הטיול. לא קל.

לעומת זאת טיסה מורכבת ממקטעים קצרים יחסית. הגעה לשדה, בידוק בטחוני, טיסה וכו'. לדעתי אין הרבה מה לחשוש, יש הרבה פחות אחריות של אמא לבד וכו'.

הרי גם טסים מישראל לניו יורק.

אז אפשר למשל לטוס מניו יורק לבאפולו, לשוטט בניאגרה (עם רכב שכור או תחבורה ציבורית ששניהם זמינים מבאפולו). משם לטוב לבוסטון ומשם להתחיל לטייל בניו אנגלנד עד ניו יורק. חסכנו פה סדר גודל של 20 שעות רכב ויותר, ומתוכן 6 שעות נהיגה.

בתמורה שילמנו סדר גודל של 500 דולר עד טיסות וכמה גרושים על שכירת רכב בבוסטון והחזקה בניו יורק (לא תמיד יש דמי החזר).

אפשר גם לשכור רכב בניאגרה ולנסוע לוורמונט. לא חסכנו שעות נהיגה (וורמונט במרחק שווה מהניאגרה או מניו יורק) אבל חסכנו נסיעה חזרה (בהסעה) מהניאגרה לניו יורק. ואז אפשר לשלב בנסיעה את ווטקינס גלן ו/או איתקה או את אלף האיים (במקום לנסוע הלוך ושוב דרך קונטיקט). במקרה כזה העלות היא של טיסה אחת (250-300 דולר) ולרוב אין דמי החזר של רגב בים באפולו לניו יורק.

ואם רוצים אפשר לשלב נסיעה לוושינגטון לפני הטיסה לניאגרה (ולטוס מוושינגטון) או בדרך חזרה מניו יורק.

• 1 / 1
                                        • פוסט ראשון
                                          פוסט אחרון