מתחם הקרמלין
-
האם מתחם הקרמלין סגור בחלק משעות היום והאם יש עלות כניסה למתחם?
-
מתחם הקרמליןאמנם התבלבלת בפורום אבל בכל זאת - (יש הרבה נוסעים למזרח עם קונקשיין במוסקבה, נראה לי שגם את, אז ראוי לדון בזה פה
).על מנת לבקר במתחם עצמו יש צורך לקנות כרטיס כניסה לכנסיות, גם אם הכנסיות לא מעניינות אותך. עקרונית יש כרטיס יותר זול שמאפשר כניסה וזה למגדל הפעמונים של איוואן האיום, אבל נכון ללפני 3 שבועות כשהייתי שם הוא היה סגור כך שהאפשרות לא היתה קיימת.
פתוח מ 10 עד 18. אין הפסקת צהריים.
אם את כבר נכנסת, הכנסיה הראשית שם בהחלט שווה ביקור. תזהי אותה לפי זה שהיא היחידה שיש תור בכניסה אליה. התור זז מהר, הם פשוט בודקים שם את הכרטיס כדי לוודא שיש לך כרטיס לכנסיות. בכנסיות הפחות שוות לא טרחו לבדוק, כשהיינו שם.
אם את רוצה לבקר במוזיאון האוצרות של הקרמלין זה יותר מסובך, יש 4 שעות ביקור ביום, ומוכרים כרטיסים החל מ 45 דקות לפני ועד שנגמר. אפשר להזמין כרטיסים מראש באינטרנט.
http://www.kreml.ru/en-Us/visit-to-kremlin/
שאלת גם על הבולשוי, אני לא מצאתי שיש אפשרות כזו. זה לא אומר שאין, אבל גם אני חיפשתי.
-
מתחם הקרמליןהי ענת, חשבתי לתומי שמוסקבה באסיה...

תודה על האינפורמציה.
לגבי הבולשוי מצאתי שיש סיורים, אבל לצערי אנחנו בשבת כשאין ..

-
מתחם הקרמליןהי,
פרסמתי בלוג שענינו סיור בתחנות הרכבת של מוסקבה.
הוא אמנם מופנה לאלו שיש להם קונקשן ארוך, אבל מתאים גם למי ששוהה בעיר יותר מכמה שעות.
-
מתחם הקרמליןרוני, הבלוג שלך שמור אצלי ומקווה להכניס , לפחות את חלקו לסיור שלנו. לדעתי יהיה לנו מספיק זמן. תודה
-
מתחם הקרמליןאת בקונקשיין שם או בביקור שם?
למי שמבקר ביקור יותר ארוך אין טעם לעשות סיור תחנות מטרו. פשוט רואים אותן כל הזמן בדרך למקומות. בקונקשיין זה שונה באמת. ואכן שווה מאד לבקר בתחנות. הן מאד מיוחדות וזה מאד מעניין
(אם כי בהתחלה היתה לי קצת אכזבה, לא יודעת למה ציפיתי אבל ליותר ממה שזה באמת, מרוב סופרלטיבים. אחרי שהתאמתי ציפיות למציאות התחלתי מאד להתלהב).
ומוסקבה זה באירופה

-
מתחם הקרמליןאני בקונקשיין של 13 שעות, משערת שיהיו לי 9-10 שעות בעיר. כבר מורידה ציפיות...