ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שיפוצים במסלול צפון איטליה ושוויץ

פורום אירופה
    2
    6
    3873
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • da2a
      da2a נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

אנחנו זוג, יוצאים לצפון איטליה עם טעימה משוויץ ב 8 ליולי ל 8 ימים

תכננתי את המסלול ומלונות הוזמנו לפי מה שייעצתם לי כאן בפורום ועל זה תודה ענקית!

רציתי למלא עוד כמה חורים במידע ולהתייעץ:

התכנון בקצרה:

8-12.7 - verbania עם אגם מאג'ורה [שאלה, מכירים חופי רחצה באגם מאג'ורה?, המים נוחים לרחצה?]

12.7 - בבוקר יוצאים לכיוון עמק אנגדין, דרך לוגאנו, קומו,

לינה בפונטרסינה, ליד ס. מוריץ.

13.7 מתכננים לנסוע עם רכב על גבי רכבת דרך המנהרה לכיוון filisur שם קראתי שיש רכבת מיוחדת בשם ריילריידר [שאלה: האם זה שווה? ולמה אני לא מוצא מידע על זה, אולי זה כבר נסגר?]

ואולי נספיק גם מסלול קרוניות ב churwalden [שאלה: שווה לנדוד עד שם בשביל זה? אם נעשה מסלול דומה בסטרסה] 

משם נצא לכיוון גבול איטליה דרך הפארק הלאומי השוויצרי, ונלון בPrato allo Stelvio באיטליה [שאלה: מה עוד מעניין יש בדרכנו בשוויץ שאסור לפספס?]

14.7 יוצאים לכיוון ונציה, אולי עם עצירה קצרה בסרמיונה, [שאלה: אנחנו רוצים לעלות על איזה רכבל בדולומיטים, יש משהו שיהיה קרוב לכבישנו, שלא נצטרך לסטות הרבה, כמה זמן לוקח רכבל? איפה יש חופי רחצה באגם גרדה? 

זה המסלול ביומיים 13-14.7 חסר לנו נקודות של רכבל וחוף רחצה https://goo.gl/maps/bBm2K

לאחר מכן נהיה יום אחד בונציה ונחזור למילאנו לטיסה

תודה מראש על העזרה!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • da2a
        da2a נערך לאחרונה על ידי

מישהו?...

• r.o.
          r.o. נערך לאחרונה על ידי

נראה לי שאתם מנסים לתפוס כפי יכולתכם בטיול כזה, הטיסות למילנו וחזרה ממילנו?   ומה שייכת ונציה לטיול הזה?  אם אתם באזור אגם מאג'ורה ושוויץ , תשארו שם , תטיילו  בנחת, תהנו.  את ונציה והדולומיטים תשאירו לפעם אחרת, המרחק גדול והנסיעה מייגעת.  לדולומיטים מגיע מסלול מיוחד ואז אפשר לכלול את ונציה , סירמיונה, אגם גארדה.

• da2a
            da2a נערך לאחרונה על ידי

תודה על העצה, אני רואה שהמסלול הנוכחי הוא 1028 ק"מ ב 8 ימים, 

אם נוריד את הסיבוב לדולומיטים וונציה נקצר את הנסיעות בחצי, שזה מצויין

השאלה מפונטרסינה ליד ס. מוריץ נחזור לאיטליה, מה עוד מעניין וכדאי שם? להיות עוד כמה ימים באגם קומו? זה לא חוזר על מאג'ורה? 

אולי כדאי להדרים לאזור הים? גנואה? יהיו לנו עוד יומיים שלמים

• r.o.
              r.o. נערך לאחרונה על ידי

שיפוצים.... האם אתה כולל קצת מסלולי הליכה בטבע הנפלא של שוויץ וצפון איטליה? 

אם כן, מסלולי הליכה יומיים גוזלים זמן וגורמים הנאה.  אפשר לתכנן מסלול נחמד שיכלול גם שמורות טבע באיטליה לדוגמא - פארק לאומי דלו סטלביו , בבקשה קישור תמונות למקום, https://www.google.co.il/search?q=parco+nazionale+dello+stel vio&espv=2&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbo =u&source=univ&sa=X&ei=V4WCVfa1A6q17gbIFA&ve d=0CDoQsAQ    אולי כדאי לתכנן שם ביקור של יום בדרך חזרה משוויץ , משם לאגם הקטן אגם איזאו ,  ומשם לכיוון שדה התעופה , אפשר לעבור בעיר ברגמו שהחלק העתיק שלה נעים . 

במקום אגם איזיאו , אפשר לרדת לאגם גארדה , לנסוע לאורך הגדה המערבית שלו עד סירמיונה ומשם לחזור לשדה התעופה דרך ברגמו.

חבל שאין אפשרות להעביר מפות גוגל כאן בהודעה, אך נראה לי מסלול נחמד, ולהשתדל לנסוע דרך ההרים ולא בכבישים המהירים. 

• da2a
                da2a נערך לאחרונה על ידי

תודה! נראה לי שבחמישה וחצי ימים שנהיה באזור מא'גורה וס. מוריץ מספיק לטעום מהטבע, לכן חשבתי לגוון עם חופי ים ברוויירה האיטלקית, (אנחנו שליחים בצפון העולם, ולא רואים שמש כמוכם בארץ.Sad )

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון