ניווט בזלצבורג
-
שלום לכולם!
אשמח לדעת באיזה אופן הכי נוח וכדאי לנווט את דרכנו באזור זלצבורג- וייז/מפה/gps/אחר ? אנחנו ברכב כמובן
-
ניווט בזלצבורגערב טוב
אין על ה---GPS תכנן תבדוק מול GOOGLE MAPS ותמשיך כי אני כבר מנווט טיול ששי באירופה וכמובן בהמלצתי חברים ןכו'
עם התוכנה המעודכנת של IGO.
בהצלחה
-
ניווט בזלצבורגאנחנו השתמשנו בהנאה מרובה באפליקציית Sygic. שני יתרונותיה הגדולים בעיני:
1. היא אפליקציית Off-line שאינה דורשת חיבור לאינטרנט
2. הממשק שלה מעולה - פשוט, ונוח לשימוש.
החסרון - היא לא חינמית... (כלומר האפליקציה עצמה כן אבל המפות שמורידים אליה לא). אבל אני ניצלתי מבצע (ותמיד יש מבצעים) שבמסגרתו הורדתי את כל מפות אירופה ב-20 יורו (רשיון לכל החיים, כולל עדכונים) - שווה כל שקל.
-
ניווט בזלצבורגבמידה ואני רוצה לרכוש את התוכנה .תוך כמה זמן היא מגיעה ומה אני צריך לעשות כדי להתקינה באנדרואיד.
-
ניווט בזלצבורגמורידים את התוכנה ורוכשים את המפות הנדרשות על המקום. כנס לאתר בלינק הבא:
http://eshop.sygic.com/en/android:buy-now
כמו שניחשתי קודם, גם כעת יש להם "סייל"...
אני כבר לא זוכרת בדיוק איך עשיתי את זה, אבל אני טכנופובית איומה, כך שלדעתי אם אני הצלחתי להוריד בעצמי - כל אחד יכול

אגב - ניתן להוריד חינם לתקופת נסיון בת 7 ימים.
-
ניווט בזלצבורגאם שוכרים רכב במינכן, סיכוי לא רע שמקלאס מסויים יש GPS מובנה ברכב. ברכב שאנחנו שכרנו היה (קלאס של פאסאט סטיישן) ושמעתי מרבים אחרים שכך היה גם אצלם. לא לבנות על זה כמובן, להכין גיבוי בכל מקרה.