החזרת רכב בניו יורק
-
שלום,
בסוף הטיול שלנו אנחנו מגיעים עם רכב מאיזור איתקה לניו יורק.
בניו יורק נלון 5 לילות.
אנחנו מעוניינים להחזיר את הרכב בניו יורק ולא להישאר איתו בעת השהייה בעיר.
כלומר להחזיר לפני השהייה בניו יורק....
אנחנו 3+2 ילדים.
השאלה איפה כדאי להחזירו?
בשדות התעופה - ניוארק? בקנדי? או בתוך העיר? או שלא כדאי לנהוג אל תוך העיר?
וגם מה לגבי מונית ממקום החזרה אל מנהטן.
אשמח מאוד להמלצות ותובנות.
תודה מראש
-
החזרת רכב בניו יורקיש חברות השכרה כאלאמו, נשיונל, הרץ וכו' שיש להן סניפים במנהטן בכמה מקומות. שם אפשר להחזיר את הרכב. סניפים אלה במנהטן אים פתוחים 24 שעות כמו בשדה"ת, אבל למיטב ידיעתי אפשר להשאיר את הרכב גם אחרי סגירת הסניף. אבל זה צריך להיבדק מול הסוכנות המשכירה לכם את הרכב.
הפקקים לתוך ניו יורק הם בדרך כלל עד 9 או 10 בבוקר ולכיוון פנימה. אם אתם מגיעים מאוחר יותר אז קל יותר יהיה להגיע עם הרכב לתוך מנהטן.
אני כבר כמה פעמים לקחתי או החזרתי רכבים במנהטן ללא בעיות מיוחדות.
-
החזרת רכב בניו יורקברור שלהחזיר במנהטן.
אין שום בעיה להכנס לעיר (מלבד תשלום TOLL בגשר/מנהרה).
להחזיר בשדה התעופה זה רעיון גרוע, כי אז צריך להתנהל חזרה לעיר.
בדקו מה הסניפים הקיימים והקרובים אליכם במנהטן ושעות הפתיחה/סגירה
ככה מורידים את כולם+ציוד בפתח המלון ונוסעים להחזיר הרכב (רק הנהג).
כמו כן , אם יש לכם תוכניות למחרת כמו נסיעה לג'רסי גרדנס, או אולי תצפית מברוקלין.. והחזרת הרכב עוד יום לא עולה (לדוגמא שכרתם ל6 ימים... החזקה של עוד יום לא עולה).. לא הייתי פוסל לשים את הרכב בחנייה.
אפשר למצוא עם קופונים גם ב 20-25$ ל 24 שעות ואפילו פחות.. תלוי איפה ובאיזה יום בשבוע.
-
החזרת רכב בניו יורקלהחזיר בעיר. כאשר אתם מחפשים רכב, אפשר להשתדל למצוא חברה שיש לה גם סוכנות קרובה למלון.
לפני כמה חודשים הייתי במצב דומה. לחברת אוויס היה סניף מרחק של בלוק אחד מהמלון שלי (הילטון מיד טאון) וזה היה מאוד נוח. גם לא היה שום תשלום קנס על החזרה בעיר (לקחתי בניו ארק).
-
החזרת רכב בניו יורקתודה רבה!!! עזרתם לי מאוד והזמנתי לפי מה שאמרתם. קרוב למלון. במנהטן.
-
החזרת רכב בניו יורקשים לב רק לשעות הפתיחה - הסניפים בעיר לא עובדים 24/7