חודש במרכז אמריקה
-
שלום חברים,
אשתי ואני מתכננים ירח דבש של חודש במרכז אמריקה מאמצע יולי.
כשמתסכלים על המפה העיניים רצות וקשה מאוד לבחור מה להכניס בחודש.
הכיוון הוא טבע, נופים ולקנח בקצת מנוחה
מה הייתם ממליצים ועל מה לא כדאי לוותר?
תודה רבה!!
גיל -
חודש במרכז אמריקהקוסטה ריקה הפכה ליעד מאוד נפוץ לירח דבש- יש לה את מה שאתה מחפש, ואתה יכול ללשב בחודש מסלול מעגלי עם פנמה- כדי להרויח חופים אפילו משופרים יותר.
ברם- גם המחירים של קוסטה ריקה, אפילו שזו העונה הרטובה ( אבל זה יולי- ושם מעלים מחירים), לא זולים, ואם אתם קצת מאותגרי תקציב- אני הייתי עובר לחפש מדינה אחרת.
שאלה נוספת- האם כבר טיילתם במדינות עולם שלישי- מי שאולי כבר התנסה בטיול תרמילאי או אחר בעולם השלישי- יש לו פחות רתיעה מלהתמודד עם מדינות יותר קשות. מי שרוצה ירח דבש בטוח ושקט בלי להסתכן בהרפתקנות- צריך לבחור מדינות שיותר מאורגנות לתייר.
-
חודש במרכז אמריקההיי,
תודה על התשובה...
האמת שהטיול הקודם שלנו היה לניו זילנד, אז זה לא ממש עונה לעולם שלישי
לצערי, בגלל מחסור בויזה הוחלט שטסים לגווטמלה ומקסיקו.
יש המלצות או דיס-המלצות לשם?
תודה רבה רבה!
גיל -
חודש במרכז אמריקהלא- אחלה מקום. זה לא תהיה תחושת הביטחון שחשת בניו זילנד. איפה שיש עוני ואתה מתויג כתייר העשיר- לא יכול להיות אותה הרגשת ביטחון. אבל מצד שני מיליוני מטיילים פוקדים אותן כל שנה ולא קורה להם כלום- ולכן אין דיס המלצה, אלא בהחלט מומלץ לבקר.
תחליטו איך אתם בונים את המסלול. נראה לי כמו נחיתה בגווטמאלה סיטי והמראה מקנקון. רק שימו לב שיולי הוא העונה הרטובה- זה לא יפריע בצורה נוראית כשמטיילים אבל אם באים לחוף וכל הזמן מעונן או יורד גשם ( למרות שזה לא אמור להיות מצב חורפי רגיל) אז כדאי שיהיו תוכניות מגירה למה עושים בחלק הנופשי המסיים.