טטרה גבוהים ונמוכים
-
ראיתי שבד"כ מטיילים לנים מספר לילות בטטרה הגבוהים ומספר בטטרה הנמוכים
וראיתי גם שיש הממליצים ללון במקום אחד וממנו לעשות כוכב.
למי שכבר טייל בסלובקיה, מה ההמלצה לאחר הטיול ? אחרי שחוויתם את הנסיעה מכאן לשם...
בבקשה צרפו ליד ההמלצה שם של המקום שבו מומלץ ללון
תודה מראש
דפנה
-
טטרה גבוהים ונמוכיםשלום דפנה
היינו בבאנסקה ביסטריצה banska bystrica cpbxhuk בפנסיון קטן משפחתי במרכז העירה במשך יומים ( אפשר גם שלושה ). מקום מקסים מנוהל ע"י בעל ואישתו , חמודים , ידידותיים ועוזרים . המלון penzion villa maura , מופיע בבוקינג . עוד מלון נחמד בעיר סמוקובץ ( גם בבוקינג ) penzion polana . המרחקים לא גדולים ובהחלט אפשר לעשות כוכב משני מקומות בטטרה .
-
טטרה גבוהים ונמוכיםשלום דפנה
היינו בבאנסקה ביסטריצה banska bystrica בפנסיון קטן משפחתי במרכז העירה במשך יומים ( אפשר גם שלושה ). מקום מקסים מנוהל ע"י בעל ואישתו , חמודים , ידידותיים ועוזרים . המלון penzion villa maura , מופיע בבוקינג . עוד מלון נחמד בעיר סמוקובץ ( גם בבוקינג ) penzion polana . המרחקים לא גדולים ובהחלט אפשר לעשות כוכב משני מקומות בטטרה .
-
טטרה גבוהים ונמוכיםמלון נוסףב רוזומברוק בטטרה הגבוהים ruzomberok , penzion andrej צנוע אבל נעים ,גם בבוקינג , בכלל , אנשים ידידותיים ונעימים .
-
טטרה גבוהים ונמוכיםהי דפנה
אנחנו היינו לפני שנה ולנו מספר ימים באזור רוזנברוק,ועוד שלושה ימים בטטרה הגבוהים.
בדיעבד נראה לי עדיף ללון איפשהו באמצע ,כי יום המעבר הוא יום מקוצר מבחינת הטיול עצמו.
אני חושבת שזאת גם פונקציה של מספר הימים של הטיול, לכמה ימים אתם נוסעים?
-
טטרה גבוהים ונמוכיםאנחנו נוסעים בס"כ 18 ימים אבל מתוכם 4 פראג, 6 צ'כיה והיתר סלובקיה
כך שנשארו בין 7-8 ימים בסלובקיה . - כדאי לפצל לשני כוכבים את האזור של הטטרה?
-
טטרה גבוהים ונמוכיםאני חושבת שלמספר כזה של ימים לא הייתי מפצלת,אלא קובעת לינה באמצע,גם מיכיוון שאתם מחליפים כמה מקומות לינה גם במקומות אחרים,אבל בסה״כ זאת החלטה אישית,המרחקים הם לא מאוד גדולים כך שבהחלט אפשר לנסוע ממקום אחד,אבל שוב,שתי האפשרויות הן בסדר.
-
טטרה גבוהים ונמוכיםעוד נקודה למחשבה-בגלל נושא מזג האוויר הגשום,מצאנו את עצמנו נוסעים לטטרה הגבוהים כשלנו באזור של הטטרה הנמוכים-כדי לנצל את היום הכמעט יחיד שבו היה צפי ליום שמשי ולעשות את המסלול שתיכננו שם.
כך שממילא עניין הלינה הקרובה לא היה משמעותי.
-
טטרה גבוהים ונמוכיםאני חושבת שאקבל את המלצתך ללינה אחת, באיזה אזור לחפש לינות? אם אפשר לקבל שמות של עיירות מתאימות ?
-
טטרה גבוהים ונמוכיםמומלץ להתמקם בין פופרד לליפטובסקי מיקולש. אם תבחרו להתמקם בטטרה הגבוהים, שלא יהיה רחוק מדיי מהכביש הראשי А1. ברוזומברוק ממש לא הייתי מתמקדת כי יותר מדיי מזרחה וסתם מאריך נסיעות.
-
טטרה גבוהים ונמוכיםגם אני חושבת שאזור ליפטובסקי מיקולש והסביבה הוא הכי מתאים
-
טטרה גבוהים ונמוכיםאנחנו פיצלנו לשני מקומות לינה בכל אחד שלושה לילות. יש לי בעד ונגד.
הלינה הראשונה שלנו שהייתה ברוזמברג הייתה נהדרת, השנייה בטטרה הגבוהים הייתה נפילה. מה היה קורה אם היינו בה 6 לילות, מבאס!
מבחינת נסיעות זה תלוי במסלולים שאת בוחרת אבל המרחקים לא גדולים.
הטטרה הגבוהים יותר יקרים, גם זה שיקול.
בטיולים אחרים ישנו במקום אחד והיה יותר פשוט כי לא היה צריך לארוז באמצע, אני מעדיפה את זה.
השורה התחתונה - הייתי אומרת שלינה במקום אחד באמצע היא אידאלית וסביר להניח שזה מה שהייתי עושה.
-
טטרה גבוהים ונמוכיםתודה לכולכם
אקח את המלצתכם ללינה באמצע בין גבוהים לנמוכים
אתם אומרים שאזור ליפטובסקי מיקולש והסביבה מתאים לכך?