טירול - עמק אוץ
-
שלום לכולם,
ניסיתי למצוא את הכתובת של הרכבל המרכזי המומלץ בסולדן בעמק אוץ ולא הצלחתי, נתקלתי במספר רכבלים. אשמח אם למישהו יש את הכתובת או את כתובת אתר האינטרנט להפנות אותי , בנוסף אולי יש למישהו גם את הכתובת של הגשר התלוי?
תודה
לידר
-
טירול - עמק אוץבדקת באתר של זולדן?
(אני מכירה רק בחורף, לא יודעת לגבי טיולי קיץ אבל זה אתר די מפורט)
Www.soelden.com
-
טירול - עמק אוץהגשר התלוי הזה?
-
טירול - עמק אוץאם כן, זה המידע:
BIG3 - PANORAMIC ROCK PATH AT TIEFENBACHKOGL (3,250 M)
A 15-meter-high pyramid marks the ultimate adventure spot featuring an outstanding rock path covered in glass, suspended from steel cables. The platform towers 20 meters above a giant glacier snout and offers an unforgettable view of the surrounding mountains and glittering peaks - e.g. Wildspitze, Tirol's highest mountain.
-
טירול - עמק אוץהי תודה,
כאמור יש מספר רכבלים ולכן באתר התקשתי למצוא את המומלץ........
לגבי הגשר התלוי הוא נמצא בונט...
-
טירול - עמק אוץאז לא רלוונטי מה שקישרתי לגבי הגשר.. מקווה שתמצאי בקלות.
אם רוצים תצפיות מאד יפות בזולדן, מה שקישרתי נותן את השלוש הגבוהות.
-
טירול - עמק אוץלא יודעת אם את מתכוונת לגשר התלוי בוונט?
אם כן--ואין לי את הכתובת כעת בהישג יד- נוסעים אחרי וונט ---עד המסעדה (אני יודעת שזה נשמע כמו מאחורי המכולת של חיים ליד בקבוקי החלב) אי אפשר לפספס אותה ושם נקודת המוצא לגשר.
אם הכוונה לאחר--- אז אנא הגדירי איזה.
-
טירול - עמק אוץהרכבל המרכזי צמוד ללשכת התיירות על הכביש הראשי.
לא תפספסו אותו.
אם תטיילו 3 ימים בעמק, אני ממליצה שתרכשו את כרטיס העמק. ההטבות הגלומות בו רבות. תוכלי למצוא אותן באתר של העמק.
מצרפת לך את סיכום הטיול שלנו מלפני שנתיים.
נילי
-
טירול - עמק אוץתוספת קטנה להכוונה של יונית:
הכפר ונט (VENT) הוא כפר קטן. ממש בכניסה אליו תראו משמאל לכביש וצמוד אליו את הכנסיה של הכפר. עברו את הכנסייה והמשיכו עד כביכול לסוף הכפר. משמאלכם יש חניה גדולה לרכבל של העיירה. תראו אותו מעל הכביש שאתם נוסעים.
גם מהחנייה ניתן להתחיל מסלול הליכה לכיוון הגשר התלוי.
יותר נוח להגיע עפ"י ההסבר של יונית כלומר למסעדה הנמצאת בכפרון ROFEN.
במקום לפנות שמאלה לחנייה של הרכבל בונט המשיכו עוד 50 מטר ותראו פניה ימינה לכביש צר . זה הכביש המוביל לכפרון רופן. סעו עליו עד סופו שם תראו משמאלכם את המסעדה/בית קפה ולידו חניה קטנה. החנו ומשם פשוט גולשים בהליכה קצרה של 2 דקות לגשר התלוי ממנו יש מסלול הליכה בצמוד לנחל עד לונט. -
טירול - עמק אוץאני לא בטוחה שיש רכבל אחד מומלץ מסולדן. אני יודעת שיש אחד ממרכז העיירה, אבל אנחנו עלינו ברכבל מהקרחון השני שבסוף דרך הקרחונים, והנוף שם היה מדהים. נראה לי ששירליץ שלחה לינק לשם, כי רחבת התצפית השקופה מוכרת לי. כיון שהייתי רק באחד מהשניים אין לי מושג מי מהם עדיף, אם בכלל.
-
טירול - עמק אוץהאם הדרך הנל מתאימה גם לעגלות או שיש לקחת מינשא
-
טירול - עמק אוץעדיף מנשא. אבל בהסתכלות בתמונות אני נזכר שאפשר גם עם עגלה אבל יהיה לכם פחות נוח.
-
טירול - עמק אוץתודה לכולם עזרתם לי מאוד
-
טירול - עמק אוץעד כמה שאני זוכר, יש שני מיקומים מרכזיים לרכבלים בסולדן:
מעט אחרי המרכז המסחרי של סולדן (קשה לפספס, יש כביש מרכזי אחד בעיירה, הוא כביש ההמשך של כביש עמק אוץ; במרכז הזה גם יש את לשכת התיירות) יש את הפנייה שמובילה לדרך הנוף לקרחונים טיפנבך ורטנבך.
ליד המרכז יש רכבל אחד שנוסע מעל העיירה ומשקיף על כל העמק. אני כמעט בטוח ששם הרכבל הוא Giggijochbahn.
קבוצת הרכבלים השנייה מצויים במעלה דרך הנוף לקרחונים.
אנחנו עלינו בדרך הנוף ולקחנו את הרכבל מעל קרחון טיפנבך. כל הצירוף הזה היה מהמם - גם דרך הנוף עצמה, גם הנסיעה והטיול הרגלי לצד הקרחון וגם הרכבל.
דוד