אגם גארדה והדולומיטים
-
לאחר שקראתי סיפורי טיולים בפורום ונעזרתי בהם
יש לי עדיין כמה שאלות ואשמח לקבל עזרה
אנחנו נוסעים זוג הורים + 3 (21,18,16).
1)באזור אגם גארדה אנחנו ישנים בPESCHIERA DEL GARDA.
ובדולומטים אנחנו ישנים בסנטה כריסטינה.לגבי יום המעבר בינהם האם נראה בסדר
לעשות את מונטה בלאדו ואח"כ ליסוע לכיוון TRENTO. האם אפשר להספיק עוד משהו ביום זה בדרך או שזה כבר מספיק עמוס? ביום זה אנחנו עם כל המיזוודות באוטו . מה אתם יודעים לגבי גניבות באזור אלו?
2)לגבי היום בונציה . היכן כדאי לנו להחנות אם אנחנו מגיעים מכיוון~~PESCHIERA DEL GARDA?
3)האם כדאי לנו ליסוע לכיוון המרמלדה (אנחנו ישנים בסנטה כריסטינה) באחד הימים שאנחנו בדולמיטים או שעדיף לעשות זאת בדרך חזרה למילנו (אנחנו טסים משם מוקדם בבקר) או שכדאי בכלל לוותר?
4)במידה ולא עושים את המרמלדה בדרך חזרה . מה אתם ממליצים לעשות בדרך בין סנטה כריסטינה למילנו. יש לנו את כל היום מכיוון שאנחנו ישנים בלילה האחרון ליד שדה התעופה. חשבנו בכל מקרה ללכת בערב לתערוכת אקספו במילנו. האם מישהו היה שם?
תודה
-
אגם גארדה והדולומיטיםעונה רק על השאלה האחרונה- אנחנו מתכננים ביום האחרון לפני טיסת הבוקר ממילנו, לבקר באגם קומו, רעיון בשבילך.
יש לכם חתיכת נסיעה מסנטה קריסטינה למילנו, אולי עצירה בורונה? סרמיונה? או שבהן תבקרו בשהות בדרום אגם גרדה?
-
אגם גארדה והדולומיטיםהנסיעה לדולומיטים ארוכה ומפותלת ומתישה. אני במקומכם לא הייתי מתעכב בדרך אלא מגיע כמה שיותר מוקדם ומטייל בדולומיטים כבר באותו יום. זה יחסוך את אי הנעימות שבטיול עם המזוודות ברכב.
-
אגם גארדה והדולומיטיםתודה לעונים.
האם מישהו יכול לענות על שאלות 2 ו3
-
אגם גארדה והדולומיטיםהיי,
אנחנו נוסעים בשבת הקרובה אז התשובות הן לא מניסיון יותר ממה שלמדתי לקראת הטיול
לגבי שאלה 2 ,
תסתכל במפה בלינק הבא:
https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zZ7rCwgj19Fs.kcWsrwPr XX7I
סימנתי שם גם חניה במסטרה שמשם אפשר לקחת רכבת, ועוד 2 חניונים בכניסה לונציה (ויש עוד כמה באזור).
לגבי שאלה 3,
אני עם התלבטות דומה לשלך אנחנו ישנים באלבא די קאנזאיי ואני עוד לא החלטתי לגבי היום האחרון שנצא משם בבוקר לכיוון מילאנו וגם לנו יש טיסת בוקר מוקדמת למחרת.
את המרמולדה לא הייתי משאיר ליום האחרון כי לאיפה שלא ניסע באותו יום אחרון אעדיף שזה יהיה בכיוון כללי למילאנו ולא להאריך עוד יותר נסיעות כי גם ללא אטרקציה בדרך זה 4-5 שעות נסיעה.
גם לנו יש חשש גם בהלוך לדולומיטים מגרדה וגם ביום האחרון בנסיעה למילאנו לעשות עצירה לאטרקציות מחשש לגניבה של מזוודות, כנראה שנעדיף דוך עם עצירות אבל לא לפרקי זמן ארוכים.
-
אגם גארדה והדולומיטיםגם אני לא הייתי משאירה את המרמולדה ליום האחרון, בעיקר כי להכנס שוב לפיתולים המטורפים באזור זה לא הגיוני (לעומת היציאה הנוחה לכביש המהיר מסנטה כריסטינה). נראה לי שעדיף לנסוע לאזור קרוב יותר למילנו (קומו?), או ריבה דל גרדה שנמצא בערך בחצי הדרך. צריך אבל לקחת את מזג האוויר בחשבון. אין טעם לעלות למרמולדה אם מעונן, כך שבמידה ודווקא היום האחרון יהיה בהיר - אז לכו על זה...