כל הכבוד - למערכת למטייל
-
עכשיו ראיתי שבשרשורים ארוכים ארוכים , רואים רק קצת ויש כפתור "הצג עוד 106 תגובות" או משהוא כזה.
ממש שיפור מצויין !
למרות שאני חושב שהתגובות כבר נטענות לדף (וזה מעיף את השליפה שלו)...זה שיפור מבורך.
-
כל הכבוד - למערכת למטיילגם אני מצטרף לברכות. כל הכבוד למטייל. הפעם הם הגיבו די מהר ובחיוב. ישר כוח.
-
כל הכבוד - למערכת למטיילאיפה כל אלו שהתלוננו על שזה יהרוס את אופי הפורום בלה בלה בלה...
זה לא יותר יפה ונוח ככה ?
-
כל הכבוד - למערכת למטיילמאי איסט, מה קרה לך? לא זכור לי שמישהו התנגד לתיקון הטכני שהצעת, או חשב שתיקון כזה יהרוס את אופי הפורום. לא צריך להגזים. היו אנשים (כמוני) שהיו קטני אמונה וחשבו שלמטייל לא יתקנו, ועל כך אני שמחה להוריד את הכובע. היו אנשים שהגנו על אופי הפורום מבחינת התכנים ואופי האינטראקציות בין האנשים, וזה אכן לא השתנה, ואני מקווה שגם לא ישתנה, כי הפורום הזה מקסים.
-
כל הכבוד - למערכת למטיילאני כתבתי שיש שרשוריפלצת לא מעטים, שגורמים לתצוגה להיות מעצבנת - שצריך לגלגל 200 הודעות בכדי להגיע לפואנטה למטה.
הצעתי פתרון שהקימו בתפוז.
וכל השרשור מאז היה על אופי הפורום, וכמה הוא טוב כמו שהוא וכו.
וכל הכבוד ל X וכל הכבוד ל Y.. ולא לשנות כלום וכו' וכו' וכו'
אז לכל אלו - רציתי להגיד שהנה מצאו פתרון אחר, שאמנם לא מקצר את זמן עליית הדף (כי כל הפוסטים עולים רק מוסתרים) אבל עדיין פתרון מאוד יצירתי ונוח לשימוש.
בשרשור ההוא היו אולי 30 תגובות. פה ... נאדה.
-
כל הכבוד - למערכת למטיילמאי איסט, בחייך.
זה מה שכתבת בשרשור ההוא שלך:
--------
בנוסך - במקום ששרשור "חזרתי" או סיפור טיול שאורכו 50 פוסטים יהיה בבלוג, הוא מוצא את מקומו בפורום, כאשר במקום לשמור על רצף כתיבה, נכנסים באמצע כל פעם פוסטים נוספים.
-----
כל ההתייחסויות שקיבלת על "הפורום הנפלא הזה בלה-בלה-בלה" הייתה בהמשך לטרוניה שלך לעניין מיקומו של שרשור ארוך בבלוג. אז לא צריך להגמיש את העובדות. לפחות לא הפעם.
שיהיה יום נפלא
אלונה
-
כל הכבוד - למערכת למטייללא מבין על מה המהומה? ואיזה גלגל המציאו? אז כיווצו מה שרוב המשתמשים לא רואים...
התצוגה בפורמט המדורג מיושנת מאוד וקיימת זה עשרות שנים. התצוגה השטוחה באה בהמשך לתת פתרון ומענה לשרשורים ארוכים ומתמשכים וזה בעיקר בפורומים שבהם עונים ומתכתבים כמעט באון ליין (טרום עידן הפייסבוק והמסנג'רים למיניהם).
כל מה שצריך זה להתקדם הלאה בפתיחות ובמחשבה המתחדשת. ביום שבו למטייל הביאו את התצוגה השטוחה, לטעמי היו צריכים לתת זמן הסתגלות ולסגר את התצוגה המדורגת המיושנת והמסורבלת. אולם הם בחרו לתת למשתמש את האופציה לבחור וגם זו מחשבה נכונה.
אנשים לא משדרגים מערכות הפעלה במחשב כי מפריע להם בעין שכתוב על הדסקטופ - "מחשב" ולא "המחשב שלי". שלא לדבר על היום שבו נעלם ה"התחל" מהבאר בחלונות 8. אנשים לא אוהבים שינויים, אוהבים את הישן המוכר והטוב.
לעומת זאת הילדים שלי רואים פורום שיש בו תצוגה מדורגת, הם אפילו לא נכנסים לראות מה זה, מכיוון שלשיטתם זה משהו מתקופת האבן. אז עם כל הטררם של יפה ונוח, הכל בעיני המתבונן.
-
כל הכבוד - למערכת למטיילמיי איסט
כמה רעש וצלצולים!
והעיקר ממה התלהבות בדיוק? מילא להתלהב אבל לקרוא לזה שיפור מצוין?
זה היה קיים גם ככה.
עכשיו, אומרים לך פעם, פעמיים, תצוגה שטוחה זה הפתרון. לא מכיר?
תגיד נעים מאוד ותנסה , זה לא כואב.
עכשיו באשר לסוגיה , למה המטייל החליטו דווקא לתקן את הדבר הכי פחות נחוץ שנדרש לתקן באתר זאת כבר סוגיה אחרת , כנראה שכל כך חפרת על זה שאמרו כל כך חשוב לו, זה יגרום לו אושר, אז יאללה סבבה , נזרום איתו

-
כל הכבוד - למערכת למטיילאתה טועה ובגדול.
אתרים גדולים שיש להם רק פורומים בצורה שטוחה - לא מאפשרים להזין הודעות בצורה מדורגת.
אם שטוח - אז שטוח עד הסוף.
בתצוגה השטוחה של היום, אני לא יכול לדעת איפה ההודעות שהזינו . ובשרשורים עם 50-100 תגובות צריך להתחיל לגלול.
כמו כן, מעבר מההודעה ברשימה לתוך השרשור זה ריפרש למסך. ואז צריך שוב אחורה, ושוב לבחור ושוב מסך חדש וכו.
בגלל שלמטייל מאפשר להזין הודעות בצורה מדורגת - כלומר לענות להודעות באמצע העץ ולא רק בסופו - התצוגה השטוחה רק מבלבלת ולא נוחה.
השינוי שהם עשו - מבורך ונוח . שרשורים שלא מעניינים אותי רואים רק קצת ולא צריך לגלגל עמודים שלמים רק בשביל שרשור בודד
-
כל הכבוד - למערכת למטיילרק מראה שלא באמת ניסת את התצוגה השטוחה! בכותרת יש חץ ולחיצה עליו תביא אותך להודעה הראשונה באשכול שטרם קראת.
בכל הודעה כתוב לאיזה מספר הודעה היא מגיבה/מתייחסת.
מי שעובד בתצוגה מדורגת - שיבושם לו אבל זה באמת משהו שעבר מן העולם.
למטייל לא ממש עושים למען קהילת הגולשים הקבועים בפורומים שגם בזכותם הרייטינג והאיכות של האתר בשמיים ולא צריך לקפוץ עם כל + קטן ולצעוק כל הכבוד.
תציץ קצת באשכול של שיח עם הנהלת למטייל ותבין שגולשים ותיקים מדירים רגליהם מהפורומים. וזה למה? כי הם מוחקים מה שבא להם , מתי שבא להם בברוטאליות ונגד כל כללי ההתנהגות שנקבעו במשותף איתם ובתיווכה של יונית.
וזה הזמן לצאת לפרסומות, דיברתי מספיק בשביל שלמטייל יעשו קופה מפרסומות על הגב שלנו.
להחמיא להם זה דבר אחרון שצריך. שיהיו קשובים איפה שצריך.הלכתי לחטוף איזה שיח , ולא עם ההנהלה פה רק כדי שבועז יהיה רגוע בעניין האוכל .

-
כל הכבוד - למערכת למטיילוהרי הודעה שאולי לא היתה צריכה להכתב -
אני לא מצליח בשום פנים להתחבר לטון המתנשא והלא נעים של ההודעה הזאת שלך עליה אני מגיב.
כן - יש כאן משפחה (גם אם חברים מאוד מכובדים וותיקים שבה מבקרים בהזדמנויות יותר רחוקות, מה שבהחלט מצער מאוד, וזה שייך לדיון אחר).
כן - מרבית האנשים כאם אוהבים שרשוריפלצת כפי שקראת להם בציניות ובלעג. השירשורפלצת האחרון של טובה למשל הוא מופלא בעיני והסב לי עונג של ממש.
כן - חלק ניכר מהאנשים כאן מעדיפים את התצוגה השטוחה. לא עלה על דעתי בכלל להשתמש בזו המדורגת.
אז שלא יובן לא נכון -
זכותך המלאה כמובן לחשוב אחרת, לאהוב אחרת ואתה וכל בעל דעה אחרת תקראו ותתקבלו באהבה ובברכה, אבל המעט שמצופה לטעמי הוא שגם אתה תנהג בקצת יותר כבוד במי שחושב אחרת ממך.
.
-
כל הכבוד - למערכת למטיילשמוליק - בוודאי שהיתה צריכה להכתב. סוג של מערכת חיסונית ששומרת על הפורום המיוחד הזה.
-
כל הכבוד - למערכת למטיילאני מחזק את ידי מאי איסט. גם לי הביעו את הסעיף השרשורים האינסופיים. היוזמה שלו ברוכה וגם תגובה המהירה של " למטייל" ראויה לציון. והחברים יודעים שאני לא מתחנף כי רק לאחרונה היו לי חילוקי דעות עם ההנהלה. וגם אוהבי השלשורים ימשיכו להנות.
ובא לציון גואל.
-
כל הכבוד - למערכת למטייללימדו אותי לספור עד 10 לפני שמגיבים. ספרתי, לא עזר.
הרי העניין הוא לא התצוגה השטוחה או המדורגת או איזה שיפור לאחת מהן. העניין הוא הזלזול והלעג לשרשורי-פלצת, שעכשיו הם גם שלשורים.
מעצבן ״לגלגל 200 הודעות כדי להגיע לפואנטה שלמטה״? אז להלן תובנה מרעישה: בשרשור של 200 הודעות אין שום פואנטה למטה. 200 ההודעות הן הפואנטה. קוראים לזה תקשורת בין בני אדם. מי שלא רוצה לקרוא לא חייב, אבל מה בדיוק הביא אתכם ללעוג למי שכן?
-
כל הכבוד - למערכת למטיילטועה... לא חושב אחרת, טועה... לא חושב שונה, טועה לא מסתכל על הדברים מנקודת מבט שונה, טועה ורק כי אני לא מסכים לקביעות העובדתיות הבלתי ניתנות לערעור.
ואם הטעות הזו שלי היא התיקון של הפורום, אשרינו שזכינו.
ולגבי הטון, הזלזול, ההתנשאות והאופן שבו נרשמו הדברים אני מנוע מלהתייחס שמא יצנזרו אותי בטענה של "התייחסות לגופו של גולש".
-
כל הכבוד - למערכת למטיילאיפה יש חץ בכותרת כדי להגיע להודעה האחרונה שראיתי?
לא מצאתי חץ כזה..
תודה
-
כל הכבוד - ליובלוגם לאלונה, מיקי, שמוליק, ג'ני, פסגות וג'מוס.
כתבתם גם בשבילי

-
כל הכבוד - ליובלערב טוב
כאחת שנוסעת תמיד לשבועיים ומעלה, כל השרשורים שלי הם שרשורי פלצת.
איני מתנצלת על כך, אני נהנית להביא את מיטב האינפורמציה שאספתי במהלך הטיול לטובת אילו שיגיעו אחרי לאותו המקום. אני שמחה להקל עליהם את החיפושים של המקומות הקשים לאיתור.בדרך כלל גם אחרים נהנים מהשרשורים שלי, אז למה צריך לשנות?
מי שאינו רואה בעין יפה את האשכול הארוך שלא יבקר בו .
מעולם לא השתמשתי בתצוגה מדורגת כי טוב לי עם השטוחה.
מסכימה לגמרי עם מה שכתבו כאן קודמי: אלונה,שמוליק, ריף, יובל ג'ני ועוד.
רחל לבון
-
כל הכבוד - ליובליובל -
המשפט הזה שלך -
להלן תובנה מרעישה: בשרשור של 200 הודעות אין שום פואנטה למטה. 200 ההודעות הן הפואנטה. קוראים לזה תקשורת בין בני אדם. -מגדיר את פורום משפחות.
כל הכבוד!
נעה
-
אני גאה להיות בפורום בלה בלה בלה...ממש לא מגיע לך "הכבוד " להקפיץ את השרשור הזה (ולכן נמנעתי ...)
אבל כיון שזה כבר קרה
אז כמו שבודאי שמת לב "בעץ " שפתחת במו עצמך
האוירה בפורום בלה בלה , היתה ותישאר משפחתית (כפי שאלונה הסבירה לך" בעץ " הקודם ,בנימוס ובכבוד שנוהגים בבן משפחה )
ואתה איך לומר "בשביל כבוד תצטרך לעבוד"
טובה