השכרת רכב בטיול מתגלגל
-
שלום
אנחנו זוג ששכרנו רכב לטיול מתגלגל בצפון מזרח אמריקה מקבוצת הטויוטה קורולה וכד'.
הסיבה שבחרנו רכב בקבוצה זו זה האפשרות לשים בבגז' 2 מזוודות גדולות שלא יהיו בולטות לעין כאשר משאירים את הרכב ויוצאים למסלול הליכה בן מספר שעות.
אבל באמריקה כמו באמריקה יש אפשרות לשדרג לג'יפונים חמודים כגון, פורד אסקייפ, או ראב 4 בלא הרבה תוספת במחיר ולהנות מנהיגה נוחה, גבוהה וכייפית. רק שבבירור עם סניף אלמו בבוסטון (שדה תעופה) מתברר שברכבים אלה המזוודות די חשופות ואין כיסוי ממעל, מה שיכול להיות מנוגד להמלצות רבות כאן בפורום שרצוי שהמטען לא יהיה חשוף "פרצה קוראת לגנב" במיוחד ששמשות לא מכוסות בביטוח ואין לי רצון להוסיף ביטוחים על מה שחברת ההשכרה מבטחת.
לזרוק שמיכה לא בא בחשבון כי לא אביא שמיכה מהארץ לשם כך, ולכסות עם חולצה גדולה גם לא פתרון כי זה לא רציני, ורואים שיש ציוד באוטו .
אשמח לשמוע מכאלה ששכרו בכל זאת ג'יפים ואיך התמודדו עם נושא זה.
תודה
-
השכרת רכב בטיול מתגלגלדעתי האישית והנסיון האישי שלי בלבד
קודם כל - טויוטה קורולה קצת גבולי לציוד. 2 מזוודות יכנסו אני מניח. אבל לא 2 מזוודות, 2 טרולי, תיק גב, ציידינית ועוד. בשביל זה תצטרכו להגדיל קצת את הרכב
באופן כללי רק ברכבי סדאן יש אפשרות טובה לכיסוי הציוד. בכל שאר הרכבים (SUV, מיניואן וכו') אין כיסוי, וגם אם יש הוא מתפרק/חסר. מה שכן - יש חלונות כהים כך שהציוד פחות בולט.
אני באופן אישי לא חושש להשאיר ציוד. אני לא הראשון ולא האחרון שמטייל עם ציוד בבגאז'. אני גם מאמין שפורץ לא יתעניין דווקא במזוודה עם הבגדים המלוכלכים שלי, ואין לו זמן או כח לעבור על כל המזוודות עם הבגדים כדי לחפש באיזה מהן (אם בכלל) החבאתי את המחשב, ואין לו יכולת מעשית לגנוב את כל המזוודות והטרולי.
ברור שלא להשאיר משהו בולט. מחשב שלא כבור במזוודה, ארנק נשי (או גברי) וכו'.
שוב - זו האמונה האישית שלי.
כמובן שהעובדה שלא פרצו לי בכל הטיולים המצטברים שלי לא מעידה על כלום. עם כל הכבוד מדובר על לא יותר מ-4 חודשי טיול המצטבר. גם בארץ תודה לאל לא פורצים לי כל חצי שנה.
-
השכרת רכב בטיול מתגלגלגם אני הייתי מאוד חרדה לגבי זה.. בעיקרון השמשות האחוריות של הוואנים היו שחורות..ברור שזה לא "עוזר" אבל כך היה. בפעם הראשונה שמתי שמיכה שהייתה לי מהטיסה..בפעם השנייה לא שמתי כלום.. אני לא חושבת שיש פתרון נכון או לא נכון.. טפו טפו הכל היה בסדר וחוץ מלחשוש לא קרה כלום.
-
השכרת רכב בטיול מתגלגלאנחנו תמיד לוקחים SUV ועד היום תמיד היה לו כיסוי.
-
השכרת רכב בטיול מתגלגלבטיולים בארה"ב רואים מן הסתם המון רכבי SUV (מאוד פופולי בארה"ב) וגם רבים מהם שייכים לתיירים, בעיקר אמריקאים, כי הרי האמריקאים מטיילים בעיקר בארצם.
אף פעם לא ראיתי תייר אמריקאי ממדינה אחרת בארה"ב מכסה את המזוודות שלו ברכב SUV. זה כמובן לא אומר כלום אבל הנטייה האישית שלי אומרת לי שמה שטוב לאמריקאי בארצו טוב גם לי (את הדרכון או חפצי ערך חוץ מלפטופ אני בהחלט לא משאיר ברכב).
אין כאן כמובן שום ביטחון. אבל באופן אישי לא הייתי נמנע מ SUV בגלל הנושא הזה.
-
השכרת רכב בטיול מתגלגלתודה לכם על התגובות
שידרגתי הבוקר ל - SUV