טירול ובילויים במים
-
שלום לכולם,
כבר מתחילה לחשוב על הקיץ הבא (אני לא היחידה, ראיתי שכבר שאלו
). אני מאוד רוצה לטייל כשבועיים בטירול, אבל מהטיולים האחרונים עם הילדים למדתי שכדי שכולם יהנו צריך גם חלק גדול מהימים לבלות אחה"צ בפארק מים/מרחצאות וכו' בסגנון. כדי שאני אהנה - צריך את נופי האלפים, בגלל זה טירול נבחרה.
האם טירול מתאימה לטיול שבחצי הראשון של היום מטיילים במסלולי טבע, אטרקציות בטבע ואחה"צ בסוגי בריכות? (לא כל יום, אבל כחצי מהימים)
איזה פארקי מים/בריכות/מרחצאות שווים יש באזור?
יש אזורים אחרים שעונים לדרישות הנ"ל?
יש כרטיסיות לבריכות?
היינו כבר בזלצבורגלנד (מרחצאות שונות), היער השחור (באד פארדייז), צ'כיה (בבילון), סקסוניה (טרמה אמדה), שוויץ (היו קטנים מספיק והיה כיף גם בלי בריכה).
שוקלת גם לחזור לזלצבורגלנד, לא מיצינו שם.
תודה,
שלה
-
טירול ובילויים במיםיש את אקווה דום. לא זול אבל מאוד מאוד שווה ( אלה מרחצאות עם מגלשה אחת לא פארק מיים )
יש את AREA47 פארק מיים חיצוני מדהים ואתגרי.
יש עוד בריכות ברמות שונות, את התעניינו אבל יש.
-
טירול ובילויים במיםתודה!
לא חייבים המון מגלשות, אבל שיהיה מקום כיפי.
-
טירול ובילויים במיםאקווה דום מדהים. המרחצאות הכי שוות שהייתי בהם.
אבל יקר שם. ללכת לשם כל ערב זה תענוג סופר יקר. -
טירול ובילויים במיםאם אתם מתמקמים ממש במערב טירול אז אפשר לעשות גיחה לעמק אנגדין התחתון בשוויץ, ובעיירה Scuol יש מרחצאות חמים. לא הייתי ולא יכולה לחוות דעה.
-
טירול ובילויים במיםאקווה דום יותר מכוון למבוגרים מאשר לילדים.
היינו עם הילדות והיה נחמד אבל לא וואו.
הילדות יותר נהנו בתרמה אמדה Amade (ליד פלאכאו) ווממש ממש נהנו בארדינג Erding (ליד שדה התעופה מינכן, ביום הטיסה חזרה מאוסטריה). אבל בעצם הם לא בדיוק בטירול. אז אולי לא עזרתי.
-
טירול ובילויים במיםאצלנו באקוה דום הילדות מאד נהנו. המקום עצמו מאד מיוחד, הבריכות החיצוניות המחוממות, שבחוץ יורד גשם היו חוויה יוצאת דופן.
מתחם הילדים באמת לא מושקע, אבל כל השאר מאוד.
אפילו הנהג שלא רצה לנסוע לשם, התלהב מאד.
חוץ מזה, שני אגמים מקסימים באיזור טירול שאפשר לשחות בהם בשעות היום, במידה ומזג האויר מאפשר,
piburegsee, fernstein (נופים לך ומים לילדים).
-
טירול ובילויים במיםתודה רבה, בנות! נראה יפה מאוד, ואין כרטיסיות או משהו בסגנון.
שירלי, שמתי לב שרשמתי בפוסט הראשון טרמה אמדה במקום טוסקנה טרמה, אולי תת המודע שלי רוצה באמת לחזור לזלצבורגרלנד...
אם יש עוד הצעות ורעיונות, אשמח לשמוע, כמובן.
תודה,
שלה
-
טירול ובילויים במיםהי
אנחנו בילינו בחלקו השני של טירול - זה הקרוב יותר לחבל זלצבורג.
יש שם כמה וכמה מרחצאות המזכירות את אלו בזלצבורג
אנחנו מאד נהננו במתחם שהיה בעיירה SOL וגם במתחם שהיה ב- Worgl - בשני המתחמים יש בריכות מקורות מחוממות עם מגלשה או שתיים וגם מתחם חיצוני עם בריכות מגלשות ומתקני שעשועים.
יש עוד כמה לדעתי באזור - אפשר לחפש באתרי האינטרנט של העיירות...
יש עוד מתחם שנקרא Salvenaland - נמצא בסמוך לעיירה Hopfgarten im Brixental - המתאים ליום חם - יש בו אגמון קטן לרחצה עם רפסודות/מתנפחים במרכזו, בריכת רחצה (עם מים יותר חמימים מהאגם - שהיה קפוא בשבילנו...), מיני גולף, טרמפולינות, אומגות, מיני מגלשה אלפינית, מתקני שעשועים. הכניסה למתקני השעשועים/טרמפולינות היא בחינם. כניסה לאזור המים עולה אבל למיטב זכרוני לא הרבה ויש הנחה אם באים אחרי הצהריים... אנחנו סיימנו במתחם שני ימי טיול - הילדים היו בעננים... עוד יום סיימנו ב- SOL שגם היה מקסים ועוד בוקר גשום הלכנו לבריכה ב- Worgl.
מקווה שעזרתי...
-
טירול ובילויים במיםתודה, בטח עזרת

איך החלק הזה של טירול? עוד לא התעמקתי מדי, אבל שמתי לב שהרבה נוסעים לחלק מערבי יותר.
תודה,
שלה
-
טירול ובילויים במיםהי
אני חושבת שהאזור הזה נפלא למשפחות.
אני יודעת שהרבה נוסעים לצידה השני של טירול בעיקר מכיוון שהנופים שם, דרך הקרחונים, מרשימים ביותר, אבל לפחות ממה שאני קראתי האזור שאנחנו היינו בו מתאים יותר לילדים.
אנחנו כ"כ נהננו שם שאנחנו חוזרים לשם בפעם השנייה.
לא כתבת בני כמה הילדים שלך...
אנחנו עם ילדים צעירים יחסית והאזור הזה מאד נוח לטיול איתם. מרחקי הנסיעה קצרים מאד, יש מבחר ענק של מסלולי הליכה בטבע המיועדים למשפחות וילדים, יש מספר מתחמים של בריכות שבהם אפשר לסיים את יום הטיול. הנופים נפלאים.
גם מאד קל לשלב כוכב באזור זה עם כוכב בחבל זלצבורג שכן הנסיעה בין שניהם לא ארוכה.
בכל מקרה אני שומעת על משפחות שמאד נהנו גם בחלק השני של טירול, ותכלס נראה לי שפשוט אי אפשר "ליפול" באוסטריה

אם יש לך את הספר - המשפחה המטיילת באוסטריה - הוא מאד עזר לנו להחליט איפה להתמקם. קראנו על מגוון האטרקציות, סימנו על המפה וראינו איפה הן נמצאות, לפי זה בחרנו מקום לינה.
בהצלחה ...