-
שלום לכולם, מזמן לא ביקרתי כאן ובאמת הגיע הזמן.
רציתי לשתף אתכם בתגלית קטנה שלי של מעין רשת חברתית למטיילים.
אני לא מחובבי הרשתות החברתיות (מין דינוזאור) אבל יש כאן רעיון נחמד, שמאפשר "לנעוץ" מקומות מעניינים לטובת תכניות לעתיד.
מצרפת קישור של "לוח נעצים" קטן שערכתי לכבוד פירנצה.
אם מישהו כבר ותיק ברשת הזו, אשמח לטיפים. לכל היתר: נורא יפה כאן. תיהנו.
אורנה
-
Pinterestהי אורנה
פינטרסט היא בעיקר רשת חברתית של מעצבות. כן יותר נשים מאשר גברים...
את מוזמנת לפתוח תיקיות לפי תחומי עניין ולהתחיל לנעוץ בטרוף.
והרעיון הוא שככל שתעקבי אחרי יותר אנשים ככה יעקבו יותר אחריך ותהיי חשופה ליותר נעצים.
רבקה
-
Pinterestרבקה, "טיילתי" שם קצת ונתקלתי גם בגברים. אבל כל כך יפה! הייתי צריכה לנחש שרצינית שכמוך מכירה את הרשת הזו היטב...
אגב, כבר העליתי את האפליקציה ונדמה לי שזה אפילו יותר נוח לשימוש בסמארטפון.
אז איך בעצם רואים את כל הנעצים עוד לפני שנעצתי בעצמי?
זה ממש נחמד בעיניי, קראתי שם כמה כתבות שוות ש"נעצתי" כדי לאחזר אותן בשעת הצורך, ונכון, על מה שהמין השווה באמת אוהב - אופנה, עיצוב, אוכל... אבל ראיתי שם גם נעצים על טכנולוגיה ואפילו על לגו!
סכנת התמכרות?
ואיך בעצם לא "טובעים" בסוף בלוחות?
-
Pinterestהתמכרות קשה, אני מזהירה!!!!
איך רואים נעצים?
קודם כל חיפוש רגיל בשדה החיפוש לפי תגים שמעניינים אותך.
אח"כ, לחצי על לוגו הפינטרסט למעלה מצד שמאל ותקבלי את הנעיצות האחרונות של החברים שלך. לכאורה, כי לא באמת אפשר לראות הכל...
אני מציעה פשוט לשחק עם זה עד שתשחי טוב. אגב, התחלתי לעקוב אחריך...
רבקה
-
Pinterestבכיף

תודה!
-
Pinterestאורנה,
איזה חמודה את ו"התגלית החדשה" שלך....

כדי למצוא דברים מעניינים אני בעיקר משתמשת בחיפוש, שקצת מזכיר חיפוש תמונות בגוגל.
בנוסף, הפינטרסט כבר "מכיר" אותי ובכל פעם שנאי נכנסת אליו הוא מציע לי שלל דברים מעניינים על סמך הנעיצות שלי. ככל שיהיו לך יותר נעיצות כך תקבלי מהפינטרסט יותר הצעות.
וזה מאד מאד מאד ממכר.....הולכת לעקוב אחרייך, מוזמנת לעקוב אחרי, תגלי שם מקומות מוכרים....
-
Pinterest -
Pinterestמיכל, אני מבינה שזה "חידוש" רציני?... מה לעשות, אני ממש איטית בדברים האלה... לא מתחברת לפייסבוק, אינסטרגרם (מה זה?), טוויטר וכו', מעדיפה ציוצי צפורים ולא במחשב

קיבלתי במייל הודעה שהתחלת לעקוב אחריי, שמחתי מאד. אולי תסבירי לי איך עוקבים אחרייך (ואחרי רבקה)?
היי זיוה, איזה כיף להיפגש שוב. ממש תודה על הקישור, עכשיו יש לי עוד אתר לצלול אליו...
אורנה

-
Pinterestאורנה - את כבר עוקבת אחרי יומיים....
פשוט לוחצים על הכפתור האדום follow
רבקה
-
Pinterest

אז את אוספת האוצרות....
לא הייתי בטוחה שזה נקרא "עוקבת"

דינוזאור, כבר אמרתי.