מה כדאי לעשות בדרך מפרנקפורט לאזור אגם טיטיזי?
-
הי,
מתכננים לנחות בפרנקפורט ולישון בעיירה כרבע שעה מזחית לטיטיזי. לפי גוגל מאפ, הדרך ההגיונית היא דרומה מפרנקפורט, אח"כ מזרחה לכיוון שטוטגרט ואז שוב דרומה.
בשטוטגארט יש את מוזיאון מרצדס אבל אני צופה שזה יעניין את חצי מהקהל בקושי.
עוד רעיונות?
תודה!
-
מה כדאי לעשות בדרך מפרנקפורט לאזור אגם טיטיזי?מה שם העירה שאתם לנים בה (בלועזית)?
-
מה כדאי לעשות בדרך מפרנקפורט לאזור אגם טיטיזי?היינו במוזיאון מרצדס בהרכב משפחתי מורחב, כאשר הרוב הוא נשי ונהננו מאוד.
בקיצור, מומלץ!
(זאת בהנחה שהסיבה שלך היא שלדעתך הבנות פחות יהנו)
-
מה כדאי לעשות בדרך מפרנקפורט לאזור אגם טיטיזי?הדרך ארוכה (יחסית) אז יש מיליון רעיונות איפה לעצור בדרך, ואם אתם רואים זאת כחצי יום טיול אז גם לא חייבים לנסוע באוטוסטראדות בדרך המהירה ביותר כל הדרך.
אפשר לעשות חיפוש בפורום, כי השאלה נשאלה מיליון פעמים. הרבה אנשים עוצרים בעיר היידלברג, יש כאלה שעוצרים במוזיאונים שונים בדרך (זה לא הקטע שלי אז אני לא זוכרת בדיוק איפה), ואני הייתי מנצלת את ההזדמנות דווקא לדגום משהו מהחלק הצפוני של היער השחור, שבדרך כלל אנשים לא מגיעים אליו בטיולים סטנדרטיים.
-
מה כדאי לעשות בדרך מפרנקפורט לאזור אגם טיטיזי?בצפון היער השחור אני ממליץ על מומלזי. אגמון חמוד, אפשר לטייל מסביב ולשכור סירות פדלים. נוף יפה אליו וממנו
-
מה כדאי לעשות בדרך מפרנקפורט לאזור אגם טיטיזי?אנחנו עצרנו בעיירה מינציגן עיירה של חנויות אאוטלט כיף ונעים מאוד לשוטט בה
-
מה כדאי לעשות בדרך מפרנקפורט לאזור אגם טיטיזי?מבדיקה שערכתי נדרשות שעתיים וחצי מפרנקפורט לאגם מומלסי ואז עוד חצי שעה לעיירה ביער השחור...
זה לא ממש "שובר" את הנסיעה הארוכה.
אני טועה?
-
מה כדאי לעשות בדרך מפרנקפורט לאזור אגם טיטיזי?אם אתה רוצה לשבור את הנסיעה אז זו אכן לא הדרך. זה מתאים למי שאין לו בעיה לנסוע שעתיים וחצי בלי עצירה. זה בערך כמו לנסוע מתל-אביב לגליל העליון.
-
מה כדאי לעשות בדרך מפרנקפורט לאזור אגם טיטיזי?והיידלברג או גנגנבך, או שביל הליקס, מתאימות יותר ל"שבירת" הנסיעה?
נקודה נוספת שצריך להביא בחשבון שלא בכל מקום כדאי להשאיר את האוטו עם כל המטען...
-
מה כדאי לעשות בדרך מפרנקפורט לאזור אגם טיטיזי?היידלברג היא בסה"כ כשעה (50 דקות לפי גוגל) נסיעה משדה"ת של פרנקפורט, כך שמתוך כ-3.5 שעות נסיעה משדה"ת עד לצימר (הערכה גסה), השאלה אם עוצרים קרוב יותר לשדה"ת או קרוב יותר לצימר, והאם משאירים את השעתיים+ נסיעה להתחלה או לסוף.
תבדוק את שאר המקומות בגוגל-מאפס ותראה מה מתאים לך. אם אני לא טועה, גנגנבך בכלל עוד יותר דרומית מהמומלזה.
-
מה כדאי לעשות בדרך מפרנקפורט לאזור אגם טיטיזי?תעצרו בהיידלברג לשעתיים, ובמומלזי לשעתיים, ויש לכם אחלה יום
-
מה כדאי לעשות בדרך מפרנקפורט לאזור אגם טיטיזי?מה שם העיירה שאתם תשהו בה?
-
מה כדאי לעשות בדרך מפרנקפורט לאזור אגם טיטיזי?נשהה בעיירה glottertal