ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אפטלינג-שאלות פרקטיות

פורום אירופה
    7
    8
    2068
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • GuyT66
      GuyT66 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו נהיה באפטלינג בשבוע הראשון של אוגוסט.

האם אפשר וכדאי להזמין כרטיסים מראש?

האם רצוי להגיע ממש עם הפתיחה כדי להימנע מתורים?

האם לא כדאי להגיע דווקא ביום גשום בגלל שצפויים להגיע פחות אנשים?

יכול להיות שאחד מאיתנו (המבוגרים) יוותר על כניסה לפארק. האם אפשר לשכור אופניים באזור הפארק והאם יש איפה לטייל באזור?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • swiki
        swiki נערך לאחרונה על ידי

אפטלינג-שאלות פרקטיות

הי,

היינו באפטלינג באוגוסט שנה שעברה (אמצע החודש) ביום ג'.

מומלץ לקנות כרטיסים מראש באינטרנט ולהגיע עם הכרטיסים מודפסים - יש כל מיני קומבינציות של הרכב משפחתי - זול יותר מאשר לקנות במקום (רלוונטי לכל מיני אטרקציות בהולנד - כמו הדולפינריום לדוגמא).

אכן כדאי להגיע עם הפתיחה - גם עוזר לחנות קרוב (יחסית) לשערי הכניסה (מדובר בשטחי חניה עצומים) וגם יאפשר לעלות על מס' מתקנים כמעט ללא תור. הפארק הולך ומתמלא במהלך היום גם בתיירים וגם בקייטנות של ילדים הולנדיים.

לאחר הכניסה לפנות ימינה לאזור המתקנים - ישר ושמאלה מובילים ליער האגדות ושאר אטרקציות לילדים צעירים יותר.

עצתי לשלוח מייל לאפטלינג והם ישלחו לכם את מפת האתר ולסמן מראש את האטרקציות בהם אתם מעוניינים ומיקומם (בהתאם לגיל הילדים) - אפשר גם לבדוק באתר האינטרנט.

בכל מקרה גם בשיא העונה באוגוסט הכי הרבה המתנו 40-45 דקות לרכבות ההרים המבוקשות.

לגבי הגשם - לא נראה לי שזה פיתרון לבחור יום גשום - ימי הגשם באוגוסט רבים וגם ביום שמש מבטיח פתאום חולף איזה ענן.... זה קרה לנו שם.

יש לזכור שההולנדים סוגרים הכל מוקדם.... אם אני זוכר נכון הפארק נסגר ב-20:00 למרות שעדיין יש אור יום מלא.

צריכים להשאיר זמן למופע האבירים והדרקון בטירה - חובה לדעתי ולמופע המזרקות באגם הגדול שמתרחש לקראת הסגירה.

אנחנו נכנסנו להופעה האחרונה בטירה, משם למופע המזרקות ולשער.

יש הרבה מה לעשות שם ויום שלם לדעתי לא מספיק לראות הכל (תלוי כמובן בגילאי הילדים ומה מעניין אותם).

תודה

• Hila3215211
          Hila3215211 נערך לאחרונה על ידי

אפטלינג-שאלות פרקטיות

אנו היינו באמצע יולי לפני שנתיים ולא רכשתי כרטיסים מראש פשוט הגענו ממש מוקדם עם שעת הכניסה וכך גם הרווחנו את החנייה שהיתה מאוד קרובה לכניסה בעוד אחרים חנו במרחק די גדול מהכניסה וההמתנה בכניסה היתה קצרה וזריזה, הם מפעילים המון דוכני מכירה כך שההמתנה מאוד קצרה ובכך גם הפארק ,בתחילה די ריק ועם הזמן הולך ומתמלא .

• GuyT66
            GuyT66 נערך לאחרונה על ידי

אפטלינג-שאלות פרקטיות

אם רכשתי מראש כרטיסים באינטרנט אני יכול להיכנס ישר מבלי להמתין בתורים? כלומר, אישור הרכישה מודפס על דף A4 מאפשר לי להיכנס ישר לפארק או שעלי להמיר אותו לכרטיס אמיתי?

• עמיחי13
              עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

אפטלינג-שאלות פרקטיות

אין שום צורך לשלוח מייל להנהלת הפארק. יש בבלוג של הגולשת לי תיאור מדוייק של כל המתקנים, מיפוי שלהם. שמעתי שאפילו הנהלת הפארק פנתה ללי בבקשה לקבל את ההסברים.

לי גם ביקשה לתת לייק לפוסט שלה...

• rani-b
                rani-b נערך לאחרונה על ידי

אפטלינג-שאלות פרקטיות

אין צורך להמיר את הכרטיס. אני אפילו לא הדפסתי את הכרטיס (כי לא הייתה לנו מדפסת) והם סרקו ישירות את הברקוד מהטלפון הנייד.  

להתרשמותי ככל שהיום מתקדם ומתקרבים לשעת הסגירה אז התורים מתקצרים ובמתקנים האחרונים שביקרנו בהם כמעט ולא היה תור. בכל מקרה צריך להחליט כמה זמן מוכנים להמתין למתקן. אם אני זוכר נכון יש אפליקציה שאמורה להגיד כמה זמן תור יש בכל מתקן.  

תבלו!

• שירליץ
                  שירליץ נערך לאחרונה על ידי

אפטלינג-שאלות פרקטיות

אני יכולה רק לספר מהנסיון הפרטי שלנו שהיינו באוגוסט, ביום גשום, והיה מעולה!

אכן היה ריק יחסית והיו מתקנים שהבנות פשוט עלו וירדו בלי תור. 

הגשם לא היה שוטף אלא טפטוף מדי פעם, ואז מצאנו משהו מקורה לעשות. 

ביום של גשם שוטף לא הייתי הולכת. 

• kerenseg
                    kerenseg נערך לאחרונה על ידי

אפטלינג-שאלות פרקטיות

גם אנחנו היינו באמצע אוגוסט שנה שעברה והתלבטנו מאוד האם ללכת בשבת במזג אויר טוב והפארק פתוח עד חצות או ללכת ביום שני שהיה גשום אך לא סופות רעמים.

הלכנו ביום שני, גשם ירד מידי פעם אבל לא היו תורים!!! פשוט תענוג! ופגשנו חברים שהיו באותה שבת ואמרו שהיה עמוס בצורה קיצונית, מעל שעה וחצי למתקן.

לגבי רכישת כרטיסים- רכשנו כרטיס משפחתי באינטרנט.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון