לינה באריזונה - התייעצות
-
אהלן,
אני מתכנן נסיעה מפניקס אריזונה אל לאס וגאס.
מתכננים לעצור באמצע ללילה.
היכן הכי כדאי ללון? בעיירה פלגסטף או בעיירה וויליאמס?
תודה !
-
לינה באריזונה - התייעצותלדעתי וויליאמס, עיירת "המערב הפרוע", ואמריקה של שנות ה-60.
מצאת על כביש 66.
-
לינה באריזונה - התייעצותאני אהבתי את פלאגסאטף, בוויליאמס לא הייתי.
-
לינה באריזונה - התייעצותמתי אתה מתכנן לצאת מפיניקס? ומה אתה רוצה לראות בדרך? חסרים קצת פרטים.
אם אתה יוצא בבוקר מפיניקס ונוסע רצוף מפיניקס לוגאס, הנסיעה תיקח לך נניח 5 שעות. לשם מה צריך לעצור לישון בדרך?
מצד שני אם אתה מתכנן לטייל - היכן תטייל?
פלאגסטאף זו עיר מאוד גדולה עם המון בתי מלון, מוטלים, מסעדות וגם מקומות בילוי. וויליאמס זו עיירונת קטנה עם רחוב ראשי אחד. משהו כמו כפר תבור בארץ. בכלל לא באותו סדר גודל.
בכל מקרה - 2 המקומות ממש לא בדרך מפיניקס לוגאס.
-
לינה באריזונה - התייעצותהתכנון הוא לצאת מוקדם בבוקר מפיניקס ולעצור בדרך ב:
ג'רום, פלגסטף, וויליאמס, גרנד קניון, סליגמן, אוטמן, סכר דאם, לאס וגאס
מקדישים לכך יומיים.
המטרה היא לעצור ולבקר בעיירות הקטנות שציינתי ולהמשיך הלאה.
אבל הבנתי שכן רצוי לעצור ללילה, כי זה יותר מידי עמוס להכניס הכל ביום אחד
-
לינה באריזונה - התייעצותלא ראיתי את סדונה ובמיוחד את כביש 89A - Oak Creek Canyon בתוכנית. ממליץ על הוספתו לתוכנית, ואז יש טעם ללון בלילה בפלגסטף או בוויליאמס לקראת הביקור למחרת בגרנד קניון.
לא בטוח שניתן יהיה לבקר בכל המקומות הנוספים ביום השני. אין בעיה לבקר ב- Oatman, למרות שזו סטיה מהמסלול הראשי והארכת הדרך. בכלל לא נראה לי סביר להכניס באותו יום ביקור ב- Hoover Dam. בסליגמן לא הייתי, כך שאיני יודע אם יש טעם בביקור בה.
לגבי הלינה, אני נהניתי מהשהות ב- Flagstaff, אבל זה מוסיף כ- 30 דקות נסיעה לגרנד קניון (אם כי הדרך יפה יותר). לשיקולך.
-
לינה באריזונה - התייעצותהי .. סליחה שנכנסת לשרשור..
האם שווה לעצור בוויליאמס לצהריים ואם יש מסעדה מומלצת בדרך מהובר-דאם לגראנד קניון?
או עדיף לעצור בקינגמן או סליגמן?
-
לינה באריזונה - התייעצותגם לי חסר סדונה. דווקא העיירות הקטנות שכתבת לא עשו עלי הרבה רושם.
למשל תכנון אפשרי זה ביום הראשון לבקר בסדונה, להיות שם כל היום ולישון בפלאגסטאף. יום שני לצאת לגרנד קניון ואז לאס וגאס (מומלץ). אפשר גם להגיע לגרנד קניון בערב יום ראשון. אולי אפילו לישון שם. או לחזור ללינה בפלאגסטאף.
ביום השני תעבור בוויליאמס. יש לי הרגשה שתמצה שם את הנושא של "עיירות קטנות שלא עיניינו אף אחד עד שהגיע הסרט מכוניות". אם לא, תעצור בהמשך גם בעיירות האחרות.
-
לינה באריזונה - התייעצותדוקא מהסיעה מ- Kingsman ל- Oatman נהניתי, הן מהנוף, והן מעיירת התיירות בת הרחוב האחד, Oatman.
-
לינה באריזונה - התייעצותאהבתי את ווילייאמס
-
לינה באריזונה - התייעצותמה כל כך מיוחד בסידונה? אני מבין מהדברים שנכתבו פה שהביקור בסידונה זה must.
אוסיף ואציין שאנחנו לא מיטיבי לכת. ז"א, לא מתכננים לבלות שעות על גבי שעות בגרנד קניון.
האם עדיף לצאת לסכר דאם כשכבר נהיה בלאס וגאס?
תודה
-
לינה באריזונה - התייעצותלגבי סדונה - אני רק אשים פה כמה תמונות שצילמתי שם לפני שבועיים. וזה רק מסדונה, לא מאוק קריק, ששם יפה יותר. תחליט בעצמך.
-
לינה באריזונה - התייעצותסדונה מקסימה ! אבל שום דבר לא מאסט תראו הרבה דברים יפים אנו מאד אהבנו את פלגסטאף. האווירה והאנשים.
-
לינה באריזונה - התייעצותסדונה היא עירת תירות הממוקמת באיזור יפה, לרגלי הרים אדומים. ניתן לקחת שם סיורי ג'יפים של מספר שעות. בחורף עושים באיזור סקי.
מסדונה יוצא לכוון צפון כביש 89A, המכונה Oak Creek Canyon, שלאורכו יש 2 או 3 פארקים של מדינת אריזונה וגם נקודות תצפית. זהו אחד הכבישים הנופיים המפורסמים בארה"ב. הכביש מסתיים ב- Flagstaff.
אני מצרף קישור לתמונות מסדונה ומ- Oak Creek Canyon
-
לינה באריזונה - התייעצותתודה לכולם!