דרכון
-
אהלן, שאלה, אני ואישתי טסים לארהב, יש לה אזרחות אמריקאית, הזמנו את הכרטיס מתל אביב לניו יורק וגם חזור כמובן עם השם משפחה הישן שלה( זה מה שכתיב בדרכון שלה האמריקאי) השאלה היא..האם ביציאה מהארץ מבקשים את הכרטיס טיסה מכיוון שבדרכון הישראלי שלה יש את המשפחה החדש שלה. הכרטיס והדרכון הישראלי לא אותו שם משפחה. מבקשים כרטיס בנוסף לדרכון?חייבים להחתים את הישראלי?( אמרו לנו שמקסימום מביאים צילום תעודת נישואים שמוכיחה שהשם משפחה השתנה.תודה לכולם על העזרה.
-
דרכוןבודקים בנתב"ג את הכרטיס ואת הדרכון ואת הויזה כי בחברת הנסיעות רוצים לוודא שהנוסע יוכל להיכנס לארה"ב ולא יצטרכו להחזיר אותו לארץ .
אתם צריכים לצאת מהארץ עם הדרכון הישראלי של שניכם .
איך הכי נכון לעשות זאת? קטונתי ואינני יודע .יש פה בטח מומחים גדולים ממני ובכל מקרה הייתי שואל את סוכן הנסיעות ,אם יש, או את חברת הנסיעות ובכל מקרה להצטייד במסמכים המוכיחים את השינוי שם.
-
-
דרכוןלא הבנתי מה אמרת עמיחי...
-
דרכוןפתחת אתמול שירשור עם השאלה הזו. קיבלת תשובה. לא חזרת לשם בשביל להגיד תודה, או אולי לשאול על מה שלא ברור. במקום זאת, בחרת הבוקר לפתוח שוב שירשור ולשאול שוב את אותה שאלה. הפניתי אותך כאן לתשובות בשירשור השני. וגם כדי שאחרים יוכלו לראות את התשובה. ואולי גם לאשר שאתה מבין ומסכים עם התשובה. סוג של תקשורת.
דווקא לא חובה לענות לזה בשירשור הזה
