ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ביטוח נסיעות לתאילנד

פורום תאילנד
    16
    53
    8824
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • m_s
      m_s נערך לאחרונה על ידי

ביטוח נסיעות לתאילנד

חברים,
      המחירים די דומים בין החברות והם לא הפוינטה כשיוצאים לשבועיים ועד חודש. אין פה פערי מחיר ממשיים, המסתכמים בטיול בסכום זניח יחסית.
      העיקר הוא הכיסויים הביטוחיים וההחרגות. פה יתכנו הבדלים בסכומי הביטוח, בכיסויים מיוחדים כמו החמרת מצב רפואי קיים ועוד, אלו הנקודות החשובות לבחינה, כמובן בהתאמה לגילכם ומצב הרפואי, הכבודה...
      ציינתי את פספורט כארד. היתרון הבולט בחברה זאת שבגללו אני נוהג לבטח דרכם, הם דואגים להכל במקרה של אירוע כולל תשלום ישיר, ללא כל מימון מצד הנוסע. אצל האחרים, תתבע ותחכה להחזר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • הרוזן מקוסמוי
        הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

ביטוח נסיעות לתאילנד

יש חברות שמבטחות גם חצי שנה לפני מועד הנסיעה כגון שירביט שמשווקת דרך מ.מ.ס.י  ואין פה ממש שום המלצה לעשות דרכם ( כי לא בדקתי אותם לעומק ) 

בכל מקרה דגש דגש דגש על עניין הביטוח 

תעשו ביטוח כמה שיותר זמן לפני הטיסה ( המקסימום זה חצי שנה אבל יש המון חברות ביטוח שהן מצוינות אבל לצערי מאפשרות רק 3 חודשים או חודשיים או חודש לפני יציאה ) , תעשו סקר שוק וקחו את הסעיף הזה בחשבון בכובד ראש כי אם יקרה משהו לפני יציאתכם זה מה שיחזיר לכם את כל ההפסדים של כל דמי הביטול ששילמתם ובעצם כל מה שיצא לכם להפסיד מעצם ביטול הטיול עוד לפני יציאתכם מהארץ . 

• ad100
          ad100 נערך לאחרונה על ידי

נסו לתת דוגמא

למה צריך לקנות 3 חודשים לפני הזמן ? נסו לתת לי דוגמא אני לא מבין ....  מה יכול לקרות שתקבלו החזר ? 

• ?
            משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

נסו לתת דוגמא

דוגמא: קנית כרטיס טיסה מ"אל על" לפני חצי שנה לתאילנד ב-1200$, שעלות הביטול שלו היום היא 240$. עשית ביטוח נסיעות ב"הראל", שמבטח, בין היתר, גם את ביטול הנסיעה.

קרה משהו ונאלצת לבטל את הטיסה. קיבלת מ"אל על" חזרה 960$, ואתה מופסד ב-240$. הביטוח ישלם לך 190$ (כלומר החזר מלא למעט 50$).

• הרוזן מקוסמוי
              הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

נסו לתת דוגמא

סעיף ביטול נסיעה לפני יציאה הינו אחד הסעיפים החשובים ביותר בביטוח נסיעות לחו"ל ולכן כדי "להרוויח" אותו צריך לעשות את הביטוח כמה שיותר מוקדם ( כמובן תלוי בחברת הביטוח המבטחת את הפוליסה חודש , חודשיים , 3 חודשים , חצי שנה לפני יציאה ) . 

אם חלילה יקרה משהו רפואי ( פציעה או מחלה של קרבה ראשונה של הנוסע , או חלילה פציעה או מחלה של הנוסע עצמו או חלילה מקרה מוות ) 

מקרים שבהם נבצר מהנוסע לבצע את הנסיעה כתוצאה מאירועים המכוסים בסעיף זה 

( רצוי לבדוק עם חברת הביטוח מה הסיבות שנכללות והאם גם מלחמה , מילואים וכו' נכללים ) .

בכל מקרה אם חל אירוע רפואי לפני יציאה מהארץ ( עם מסמכים מגובים על ידי רופא , שימו לב שיש חברות ביטוח שידרשו מסמכי אישפוז ולא יסתפקו באישור רופא וגם ידרשו מסמך מרופא שרושם במפורש שהוא לא מאשר את הנסיעה לנוסע או במידה ומדובר בקרבה ראשונה אז מכתב מפורש מרופא שהחולה נזקק לסיוע ולכן המבוטח חייב להישאר בארץ ) .

תוכלו לתבוע את הנזק שנגרם לכם כתוצאה מביטול הנסיעה 

הנזק לצורך העניין מחויב להיות מגובה בחשבוניות/קבלות ומכתב אישור מסוכן הנסיעות שמפרט את כל החיובים ואת כל ההחזרים ומציין בדיוק את גובה דמי הביטול וההפסדים שנגרמו לנוסע . 

אל תשכחו שרבים רוכשים "מבצעים" כאלו ואחרים שעליהם אין החזרים כלל 

מה שנקרא  "נגעת נסעת " ועליהם תפסידו את כל הכסף ולכן חשוב להיות לפחות מגובים בביטוח . 

שימו לב שהחזרים כתוצאה מסעיף זה אינם כוללים גם נזקים עקיפים ולא עוגמת נפש 

לדוגמא : אם כתוצאה מביטול הנסיעה הפסדת עסקה גדולה או פגישה חשובה אז 

אין לזה פיצוי . 

שימו לב שיש גבול לכמה אפשר לדרוש החזר נזק מהביטוח ולדעתי הוא עומד על 2000 דולר ( תלוי בחברת הביטוח ) .

אז לכל מי שרכש נון ריפאונדבל עבור כל המלונות שלו והטיסות פנים וכו' לא בטוח שיכסה את הנזק שנגרם לו אבל לפחות יוכל לצמצם אותו . 

• lio nh
                lio nh נערך לאחרונה על ידי

לכל אלה שמבלבלים ב....

על לקנות מהר כרטיסי טיסה....חצי שנה לפני כי יותר זול

נכנסתי עכשיו לכמה אתרים של סוכנויות ידועות ובדקתי מחירים לאזור נובמבר דצמבר

המחירים כולם יקרים יותר מאלה שעמדו לרשותי(באותה תקופה בדיוק) חודש לפני הטיסה!! את הכרטיס קניתי פחות משבועיים לפני

מישהו יכול בבקשה להסביר שאני יבין

• m_s
                  m_s נערך לאחרונה על ידי

לכל אלה שמבלבלים ב....

קשה להסביר למי שאינו רוצה להבין.
                  התאוריה שלך שקנייה בדקה ה-90 זולה ועדיפה על רכישה מראש, נכונה אולי לצ'רטרים או על בסיס מקום פנוי, אך אינה נכונה לטיסות סדירות וגם לא לבתי מלון, אולי לגסטהאוסים.
                  הסיבה פשוטה מאד, מחלקת תיירים בכל טיסה מחולקת לקלאסים, לכל קלאס מוקצים מספר מקומות מוגבל, ככל שתקדים להזמין, הקלאס הזול ביותר יהיה זמין ואח"כ הקלאס הבא וכן הלאה.
                  משמע, לקראת מועד הטיסה, נותרים הקלאסים היקרים ביותר.

• lio nh

לכל אלה שמבלבלים ב....

אם בתיאוריות עסקינן...

אז בוא נשאיר אותן בצד

תכלס...כל המחירים עכשיו קרים יותר!!!

לא צ'רטר ולא בטיח

מדובר על טיסות סדירות בחברות התעופה הגדולות!!!! מה קרה?? המחירים קפצו ב200 דולר ויותר משנה שעברה?

הסברים בבקשה...לא סיסמאות

• m_s
                      m_s נערך לאחרונה על ידי

לכל אלה שמבלבלים ב....

הבנת שיש חלוקת מחיר לפי קלאסים?
                      הבנת שהקלאס הזול ביותר בד"כ נמכר ראשון ונגמר?
                      אתה מבין שיש גם חלוקה לפי עונות התיירות, שיא, גבוהה, נמוכה?
                      אתה מבין שגם יתכנו שינויי מחיר (מעלה ומטה) עקב מבצעים, תחרות, עלות הנפט בעולם, מיסוי וגורמים נוספים?
                      מה השאלה בדיוק?

• thaimand
                        thaimand נערך לאחרונה על ידי

ביטוח נסיעות לתאילנד

דבר אחד אני לא מבין בקשר לקניית ביטוח מראש - נניח ואני נוסע מהראשון למאי עד לסוף מאי.

רכשתי כרטיס בראשון לינואר ואני גם מבצע את רכישה הביטוח בראשון בינואר.

הביטוח שרכשתי תקף מהראשון למאי עד לסוף מאי.

מה זה משנה מתי אני רוכש אותו? אם רכשתי אותו במרץ הוא יהיה תקף על אותם התאריכים וכנ"ל לגבי רכישה דקה לפני הראשון למאי.

איך בדיוק אקבל החזר של כרטיס הטיסה במקרה של ביטול אם הוא חל לפני הראשון במאי?

האם אתם אומרים שכדאי להפעיל את הביטוח עוד לפני הראשון במאי? האם זה בכלל משתלם כלכלית ( 5 חודשים = 150 יום כפול יותר מדולר ליום = ההפרש על דמי הביטול)? האם חברת הביטוח תאפשר משהו כזה בכלל?

• lio nh

כן אני מבין שאתה מתעקש להמשיך בסיסמאות

אז בוא נסדר את זה והפוך את השאלה לפשוטה יותר

1. אני מדבר על אותה עונה באותם תאריכים בדיוק
                          2. מה זה רלוונטי מבחינתי עם מדובר במבצעים של חברות התעופה או שיקראו לזה בשם אחר אם זה עולה לי פחות...
                          3. המחירים היום יקרים ולא מעט מאלה שעמדו לרשותי לפני חצי שנה בערך שבועיים לפני הטיסה...לא צ'רטר ולא הדקה ה90

מחירי הנפט זינקו בחצי השנה האחרונה?

• m_s
                            m_s נערך לאחרונה על ידי

ביטוח נסיעות לתאילנד

הבהרה:

מרגע שרכשת את ביטוח הנסיעות ועד למועד הטיסה, אתה מבוטח כנגד ביטול הנסיעה מסיבות רפואיות  ונוספות.
                            מרגע שיצאת מביתך לכיוון שדה התעופה ועד החזרה לביתך, אתה מבוטח בכל סעיפי ביטוח הנסיעות וזאת גם הסיבה שהימים הלוך ושוב נספרים לצורך תשלום הביטוח (גם אם מדובר בשעות ספורות).

התשלום על הביטוח הוא במניין ימי הנסיעה ואינו שייך למועד הרכישה.

• m_s
                              m_s נערך לאחרונה על ידי

כן אני מבין שאתה מתעקש להמשיך בסיסמאות

נמשיך בפתגמים:

"החכם יכול להתיישב על קן נמלים – אבל רק הטיפש נשאר יושב עליו"

מה אתה רוצה לומר? התחלת בכך שהמלצת לעשות ביטוח ימים ספורים לפני הנסיעה וקפצת למחירי הטיסות, מה הקשר?

• lio nh

נגמרו לך ההסברים אז עברת לפתגמים

לא המלצתי לעשות ביטוח יומיים לפני אמרתי שאני עשיתי כך

אז לענייננו

אם יש לך הסבר לשאלה/תהייה שהעליתי אשמח לשמוע

הפתגמים שלך גם אם חכמים מעניינים אותי פחות

• m_s
                                  m_s נערך לאחרונה על ידי

משמעות הפתגם, שאדם יכול לעשות טעות אבל לא נשאר להתעקש על עמדתו.
                                  קיבלת הסבר מפורט למה כדאי לכרטס מספר חודשים מראש ולא סמוך למועד הטיסה. קיבלת הסבר מנומק למה כדאי לרכוש את הביטוח סמוך למועד רכישת כרטיס הטיסה. עכשיו תעשה את השיקולים לך באם להמשיך לשבת על קן הנמלים.

• ?

ממה שלמדתי עד היום, מחירי הטיסה מתנהגים בצורה שלא תמיד ניתנת לצפייה, מכל הסיבות שכבר הוזכרו כאן אז לא אחזור עליהן. קצת כמו הבורסה: תמיד יהיו הסברים טובים למומחים, אבל גם הגדולים שביניהם לא תמיד ידעו לצפות עליות או ירידות חדות במחירי המניות. בבורסה קוראים לזה Random Walk.

לכן, אם לעבור מהתאוריות לפרקטיקה, הגישה לפיה *אני* פועלת היא כדלקמן: מכיוון שאנחנו מטיילים במשפחה של 5, ומועדי הטיסות הרצויים לנו לרוב אינם ספונטניים או גמישים, אני מעדיפה לא לקחת סיכון מיותר ולהשאיר את רכישת הכרטיסים לרגע האחרון.

זמן רב לפני מועד הטיסה אני מתחילה לעשות שיעורי בית כדי להבין מה נחשב כמחיר "טוב" ליעד שלי, ולפקוח עין. כשאני מוצאת כרטיסים במחיר הטוב - אני קונה אותם, ואם אח"כ יהיה במקרה מבצע ויכולתי לקנות כרטיס ב-50$ פחות - אני לא תולשת שיער, כי אני יודעת שבאותה מידה גם הייתי יכולה לשלם 200$ יותר אם הייתי מחכה.

אבל לכל אחד השיקולים שלו. מי שמטייל לבד או בזוג יכול אולי להיות יותר גמיש או ספונטני, ולנצל מבצעים מיוחדים וממש שווים שצצים מעת לעת (לאל על היה אחד כזה לפני כמה שבועות לבנגקוק - למועדים ספציפיים).

ומי שאוהב להמר - לפעמים זוכה ולפעמים בוכה.

ליאו, איך אתה יודע עכשיו שהמחירים כעת לדצמבר יותר גבוהים ממה שהם *יהיו* בחודש בנובמבר הבא? זה שזה היה ככה לפני שנה לא בהכרח אומר שאותה חוקיות תהיה גם השנה. אולי כן ואולי לא.

• נוי בלקר
                                      נוי בלקר נערך לאחרונה על ידי

ביטוח נסיעות לתאילנד

היי,

צריך לעשות ביטוח כ-60 ימים לפני הטיסה... לפני כן הכרטיסים לא מבוטחים מפני ביטול.

כל עוד אתה אדם בריא ולא צריכה להיות בעיה כזאת אפשר לעשות את הביטוח גם יום לפני.

המחירים ברוב חברות הביטוח זהה - אם יש הבדלים הם לא קריטיים.

אני ממליצה לעשות ביטוח בחברה גדולה כך שבמידה וחס וחלילה קורה משהו אתה יודע שיש לך למי לפנות.

• ad100
                                        ad100 נערך לאחרונה על ידי

ביטוח נסיעות לתאילנד

מצטער אבל הדוגמאות שנתנה יונה והרוזן די אמורפיות ורדודות , מה זתומרת "קורה משהוא " ? נראה לך שאת ניגשת לחברת הביטוח ואומרת להם קרה משהוא ואז הם שופכים עליך דולרים , מה גם שלדעתי לא עושים ביטוח בשביל 190 דולר החזר ...

לא סתם שאלתי תנו דוגמאות אמיתיות .שאלתי היתה  מכוונת על מנת שתנסו להבין האם בכלל יש סכוי שתקבלו החזר בגלל שקניתם חצי שנה לפני ואף אחד לא נתן לי דוגמא כי כרגיל הכל באויר לא קראתם ולא בדקתם סתם באים שופכים והנה תעשו חצי שנה לפני ןאז אם יקרה תקבלו .... מה יקרה ? קראתם את החריגים ? קראתם מה מבוטח ומה לא ? וכמה ?   סתם העיקר להיות חוכם .... 

ממתין לדוגמאות , ? לא חיבים זה עלול להוציא אתכם מחלום ההחזר  הכספי עקב ביטול .. blush  מה גם שלדעתי רוב משתתפי הפורום קונים כמעט מהיום למחר גג חודש לפני הנסיעה ולא שנים  מראש 

• ?

ביטוח נסיעות לתאילנד

אד,

1. תודה על ה"מחמאה". העקיצות שלך תמיד מלבבות.

2. בכל ביטוח שעושים תמיד צריך לקרוא את האותיות הקטנות. אני לא אקרא אותן בשבילך, בטח לא תמורת התגובות הלא נעימות שלך.

3. ביטוח הביטול אינו עולה דבר, הוא כלול בביטוח הנסיעות ללא עלות נוספת, ולכן - כן, זה כלכלי לקבל 190$ אם לא שילמתי בשביל זה גרוש ורק רכשתי את הביטוח חודשיים או שלושה קודם לכן.

שבוע טוב 

• m_s
                                            m_s נערך לאחרונה על ידי

ביטוח נסיעות לתאילנד

אד 1, חוסר הידע שלך בנושא הוא תהומי.

קרא מה כולל ביטוח ביטול נסיעה ותבין. גם אם אתה אדם בריא, אין לך כל שליטה על העתיד, לא שלך ולא של בני משפחתך. מישהו חלה\נפצע\נפטר (חו"ח)  לפני הנסיעה (אפילו לא אתה,בן... קרבה ראשונה) ואתה נאלץ לבטל נסיעה, תקבל החזר על ההוצאות הישירות שנגרמו לך, טיסה, שירותי קרקע. ללא ביטוח תקף, תספוג את כל ההפסדים.
                                            כפי שצוין, זה לא כרוך בתשלום נוסף, אז מה מפריע לרכוש את הביטוח מיד אחרי רכישת כרטיס הטיסה ולהיות מכוסה? 
                                            דוגמאות יש למכביר, רעיתי עובדת בתביעות ביטוח ואוכל לשלוח לך קלסרים של תביעות מסוג זה ששולם פיצוי. אם אתה סומך רק על האמונה שלך, אל תעשה ביטוח כלל ואז הקושיות מיותרות.

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון